Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Beze, kár, hogy nem mentél el kgy-re. Hogy másról is essen szó, nekem a MOL certik miatt fáj nagyon a szívem, eladtam mindet a pánikban, pedig nagyon-nagyon sokat vártam tőlük. Kis kincsként gyűjtögettem-őrizgettem mindet türelmesen már egy ideje.
Jó ebédhez szól a nóta...Megint lustálkodtam, de lássuk: húú, ez érdekes itt mindjárt: Olyan FED kommentárok érkeztek, hogy hamarosan kamatvágás jöhet az USA-ban. Ezzel mind a két vezető amerikai index szinte tűpontosan eljutott a „Rose Garden határvonalig”. Ez a Rose Garden határvonal az 5.480-5.500 pontos szint az S&P 500 és 19.200 pont a Nasdaq-100 esetében. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Miközben az USA azt állítja, hogy zajlanak a vámokkal kapcsolatos tárgyalások Kínával, a kínai illetékesek ezt tagadják. DE: Kína gyógyászati eszközöket, illetve a műanyaggyártásban kritikus etánt felveheti a 125%-os vámok alól kivételt képező termékek közé. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A német gazdasági minisztérium nem vár növekedést idén: a német GDP 2025-ös változására vonatkozó előrejelzést 0,0%-ra csökkentették a januári revízióban közölt 0,3%-ról. Az új előrejelzés megegyezik az IMF kedden publikált prognózisával. JAJ NEKÜNK :( -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az orosz olajtermelők legalább öt éve nem látott gyorsaságú ütemben fúrnak, felkészülve az OPEC+ termelésének esetleges növelésére és a szankciók esetleges enyhítésére. A termelési aktivitás több mint egyharmadával haladja meg a háború előtti szintet. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Már nem tudom hogyan tegyek sorközt, mindig eltűnik, hiába csinálom meg szépen... Program: 2:30 p.m.: Russia Rate Decision 4:00 p.m.: US April U. Mich Sentiment (F) 4:15 p.m.: BOE’s Greene Speaks Markets closed in Australia and New Zealand
legutobb 2100nal nem adtam el, utana volt a zako.. de most valahogy ugy erzem menet lesz még itt.. amugy valaki kemenyen elkezdte volna zsakolni, volt 10k piaci vevo a buxban, de aztan kiszallt a jegyzo
van! rákérdezett és megmondtam! Nem szoktam letagadni, másítani semmit, legfeljebb nem árulom el a pozímat! Nálam inkább ez a gyakorlat! Legyen boldog vele! Ettől függetlenül egy fos papír, de ha jó helyen tankolsz, akkor mükszik egy darabig! :)
nem vagyok/leszek ott, ezt előre le is szögeztem jó régen! Nem szokott kiszivárogni semmi menet közben, de figyelek! Amúgy nem lesz egyszerű a következmény! Egy nézőpont.... hmm https://forum.portfolio.hu/user/DrKissEszter
méretes piros gyertyák naposon,egyelőre még nincs fordulásra utaló jel,technikai alapon....így van...De. Ma,egy doji zárás,esetleg zöld gyertya,változtathat ezen.
én a másik otp topikba szoktam irogatni az észrevételeim- otp
részvényesek ide. Ezért remélem nem kerülök fekete listádra :DDD Évek óta
tisztelem és figyelem a nagy fokú szakmai hozzáértéssel közzétett
hsz-dat! macibear már január közepe óta eltünt onnan,remélem nem egészségi okok miatt!! Ma kora reggeli észrevételem,hogy 26.400 megállíthatja az emelkedést ebben az emelkedési hullámban. nevezhetjük B hullámnak is.
semmi gond ám, ezen túl is olvaslak! :) Az a topikot teljesen elkerülöm, csakis azért olvastam bele a hét végén, mert oda írtál! Megtanultam a leckét, ott nem olvaslak, de mást sem! Ezennel le is tiltom az OTP Szakmai topikc-ot! Bocsi a kitérőért!!!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)