Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nálam ennyi az átállás mikor kiakadok.. 1-2 nap .. De óvatos vagyok most én is . Kevés pozíciót vettem fel de azt középtávon alsó certikbe.. Hagytam bőven készpénzt ha változtatnom kell.. .. Ha eladtam a telket a pénz nem ide fog jönni 😂😂
Én is kiszálltam időbe .De nem a legjobbkor még így se pedig pontosan éreztem napra pontosan hogy , mi d a dax mond a BUX csúcson van. Elkéstem 2 nappal .. hm … szóval hiába tudod hogy mit kell tenned , de meg kell tanulnod magadat rávenni , hogy azt is tedd . Kellet ez a medve piac ís , mert ha nem tapasztaljuk meg , sosem tanuljuk meg . Ezeket a dolgokat meg kell èlni. Most mit mondjak? Hétfőn adni akartad, már nem volt időd .. Megtanultad a leckét nem kell ragoznom. Mindig mondtam t bátran játszol..Én meg néha azt érzem túl óvatos vagyok… Statra térve azért ott a vigyor az arcomon , mert tudom hogy most már jobban érti anno mit miért írtam . Illetve miért nincs azóta se OTPje ? ….. Nekem van . Nem akartam eladni , hátha szerencsém lesz 👀
Stacstac tud(ott) valamit mégiscsak igaz Pali? :)))) Emlékszem amikor kiszállt, gratuláltam neki a nyerőhöz. Nézegettem a TL97-98-99-em, volt rajtuk olyan 60% nyerő. Áhhhh, gondoltam jó lesz ez, várok még velük egy picit...
Igen, az SP KO nem esett jól. :-) Óvatos lettem ... nagyon is ... már a DKJ-kat nézegetem :-) Csak ugye USD van a számlán ... ahogy elnézem ma is adni kellett volna mikor kiesett a szerszám a kezemből az US-t.
+.. Itt már Trump, Vance, Musk, pár karakteres mondatai mozgatják a piacot......, aztán belejavithatsz..... 😉 Még jó hogy Xi nem mond semmit, és Putyin is hallgat. ((De csendben azért létrehoztak egy új globális pénzügyi rendszert, a Swift mellé párhuzamosan...... Khmm...
OFF OTP TL103 4 140 db., TL104 57 390 db. csak Én vagyok ilyen besz.ri? Mert hogy Én darabot nem vettem ... igaz másból sem. a tegnap eladott EURHUFTL sem tudtam visszavenni, senki nem adott :-)
Mi alkatrész szoktunk vele keresni. Egymás mellett álltunk és kerestük valamit, de nem találtunk pont olyant ... egy szám eltérés volt. Megkérdeztük mindketten a kollégámmal hogy a mi a különbség ... és két ellentétes választ adott. :-) Pedig gépelve kérdeztük nem hanggal ... elsőre jónak tűnt, másodikra már nem annyira :-)
Nem olvastam mindent az utóbbi időben, ezért érdeklődnék miként kezelted az OTP leszúrást. Ez azért finoman szólva nem volt kellemes neked sem. Menteni tudtál valamit?
én előadás / beadandó vázlatokat szoktam ráhúzni. kiindulási alapnak jó, de a szakkifejezésekkel hadilábon áll. mondjuk témakör függő, atomenergetikában és nukleáris balesetelhárításban katasztrofális :D de több ismerős durván tolja mindenre IS.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)