Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Gyakorlatilag én 1,5 évet írtam le, a kisebb számlám -1% a nagyobb +1% ... december még szép volt ... nem tanultam a COVID-ból és az Ukrán háborúból sem. Végül nem adtam el semmi, csak KO ad egy pár HUF-t.
BTC teljesen más buli.... Teljesen más. Azt egy meg szűkebb kör tartja kézben, kordában... , az arany ellenlabasakent...... Sikeresen. Szieszta próbálta anno felterkepezni, csak hát, nem látta át az összefüggéseket.. Amugy rettenetesen kornyezetazennyezo. Gondold el 1 db BTC kód eloallitasahoz 67.200 usd dollarnyi aram kell. Tévedés jogát fenntartom. Nem vagyok naprakész mindenből is.. ... És nem a 70 ft/kW os drága árambol hanem a töredék áram árbol Kínában, ujzelandon, etc... Na akkor annak mekkora az ökológiai lábnyoma?? . De mi itt EU ban ki iktaktjuk 2035 iga belső égési motorokat🤣🤣🤣
Nem az a baj hogy lekésed a baj az ha nem vagy képes fel ugrani a vonatra . B verzió maradj veszteg , ne vedd végig meg az esést mint itt a legtöbben ..
Rég eldöntöttem, hogy tartalékolok elég pénz egy nagy zuhanáshoz, erre már a Nagymarcis akcióban ellőttem majdnem az egészet...:) Ma is bőven lehetett volna OTP shorttal keresni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)