Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jól, és a nagy kutyák, tehát nem a kis bufik allnak csak a hulló kés alatt. Ne Buffettrol vegyetek példát. Ő egy oklahomai zseni parasztgyerek. Óvatos duhaj. De a pénzügyi kiválasztott elit imád hazardirozni, a vérében van....
Nem lehet, biztos. Sokakert eljott a margin call, és úgymond a portfólió ban lévő aranyat dobják el, adják el, hogy fedezzeka negativakat, és ne legyen "kényszer ertekesitve a poziciojuk szép nagy veszteséget realizálva....Mert akkor realizaljak a veszteséget, em csak virutalisan, hanem valós veszteségkent jelenik meg, (annak minden következménye el) ezért az aranyat aldozzak fel a poziciojuk fedezesere.... Bocs, ha szarul fogalmaztam, így gyorsan, de remélem érthető a gondolatmenetem, és ok - okozat. :)
Szintén zenész, annyi, hogy én a 27-et vártam újra. Ott dobtam volna a TL-t és váltottam volna shortra. BUX TL-t kaptam valamennyit 1356-on, hátha abból ki tudok szállni nullán… OTP TL99,98,97 van egyelőre -35%
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)