Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én is tartom ami megmaradt, majd meglátjuk. Hétfőn hónap és negyedév vége lesz. Farkasfu, hát nem vágysz soha egy kis izgalomra? Mindig csak az app komótos menetelése? Nekem kiütötték a nasdaq certimet, alacsonyabban visszavettem, erre beszakadt! még jó, hogy játszós, de iszonyat mozgása van mindkét irányba. hiába ez a szorzó már megteszi a magáét.
Én ezüstöt ma nem piszkálnám. Szerintem innen még megy feljebb picit. SP500 viszont betöltötte naposon a rést amit vártam, de az meg még hulló kés effektus, szóval ülök a seggemen és várom, hogy fordulós jel legyen. :)
van amit beszívok és valamit nem - amíg a nem van többségben, addig kockáztatok - ha egyszer fordulnak a dolgaim, akkor hátrébb lépek és újragondolom a helyzetet - de addig megyek előre
nem vagyok bátor, csak az átlagosnál nagyobb a kockázattűrő képességem - ez nem erény, ez adottság, nem tehetek róla
Beengedett nagy nehezen, de minden 0. Mondjuk csak részvényem van Telekom, Alteo azokat ahogy nézem jó irányba tartanak, Alteo -val 3 éve jó boltot csináltam ahogy nézem.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)