Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rövid távon beverték de ha a tendencia folytatódik akkor a dax jobban teljesíthet , meg akár a BÉT is . Mint gondoltuk volna akár tavaly év végén is ..
Lassan közeledünk a váltó ponthoz amikor a piac elkezd elgondolkodni azon mennyire egészséges 7 amerikai részvénytől meg egy temperamenyumos elnöktől függeni ..
Ja! Én 20,40,60 napossal 15 percesben, küzdök a BÉT-en ... :-) Majd csinálok US-t is ha oda visszatér az élet .50 és 200 napost :-) https://invst.ly/19rwyf
Vettem én is igaz kicsit fentebb. A halál kereszt miatt is szórták , a vámokat szerintem már a legutóbbi esés már beárazta, de fundamentálisan bármi bármit mond nincsen gond. Ha ebből megindul felfelé …..
BPali! A kakas csípjen meg! 😅 Stacstac felnézek rád! Hihetetlen intelligenciával és türelemmel kezeled a dolgokat. A szememben profi vagy! Majd írok még, most két fürdetés között csak ennyire futotta… ☺️ Pacsi ✌️
ez a kis pár napos kiruccanás teljesen kirázott az ütemből, vissza kell rázodnom/olvasnom viszont ma reggel kaptam ezüst shortot - ts024et - 350ért, a 300as pakkért már nem jött le/fel :) longba nem szálltam még vissza és bővítettem egy kis CBK-t napi aljon zárás előtt... ki tudja meddig néz vissza a dax, de ez már jó be-/visszaszálló szint nekem. minden más tartva. portfolio összetétel 03.28 záráskor: CBK 8,5% / BUX 15,57% / RCH 44,15% / OPUS 5,26% / 4IG 6,5% / WABI 4,7% / TKOM 11,7% / + egy kis ezüst 0,5% egyéb 3% szép hétvégét nektek.
No a nagy US kiszállás NVDA visszavétel lett ... ~110USD váltunk el 2 napja és ~101USD-n visszakértem :-) Meg vettem annyi TL-t mint ami TS elment és még RV -t OTP-t záróban. Ja meg BUXTL és SPTL Ennyit a KP-n ülésről. :-) Megyek mosogatni :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)