Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pakk01
pakk01 hétfő, 14:17
Jön usa és bever mindent :))
Beze
Beze hétfő, 13:41
Előzmény: #30358  Beze
Az SP etf-ek nagy része meg mínuszban :D
Beze
Beze hétfő, 12:59
Előzmény: #30357  Lolmachine
Meg 
Vaskos pluszban
Lolmachine
Lolmachine hétfő, 12:27
Előzmény: #30356  randomly
Én a rézzel nem foglalkoztam. Most épp az SPTL101-nek örülök, hogy tartottam! :)))
@Beze neked megvan még az SP TL-ed?
randomly hétfő, 12:23
Beze
Beze hétfő, 10:06
Jöhet a 35 dollár 
Hajrá 
Zozo12 hétfő, 09:16
Előzmény: #30353  Valiz
👍
Valiz
Valiz hétfő, 09:10
Előzmény: #30351  Zozo12
https://ibb.co/XZ1F8BBC
megvan a friss.
Ezüst napi diagram – Korrekció a pozitív trenden belülAz ezüst napi grafikonja (XAG) azt mutatja, hogy az árfolyam lejjebb mozdult pénteken, de az általános árfolyammozgás továbbra is emelkedett. Továbbra is a 32,50 dolláros kulcsszint felett forog, ami arra utal, hogy a bullish lendület érintetlen. Ezenkívül az ár továbbra is az 50 napos és a 200 napos SMA felett marad, ami folyamatos pozitív tendenciát jelez. Az ezüst korrekciója vételi lehetőségnek számít, a cél 35 dollár.
Zozo12 hétfő, 08:55
Előzmény: #30351  Zozo12
Vagyis azota a 34.2 mar megceloztuk ahonnan lepatant csak dolgozom es nem volt idöm irni
Zozo12 hétfő, 08:49
Előzmény: #30350  Valiz
Ez 13 an volt utoljara frissitve azota feljebb is volt es most lejjebb van😀
Valiz
Valiz hétfő, 08:26
Lolmachine
Lolmachine vasárnap, 22:49
Én is kicsivel több mint egy év távlatában azt tudom mondani, hogy amikor nagy nyerő volt rajta, akkor szinte minden esetben megvártam míg kieste magát és nem vettem bele, amíg 2h-n nem láttam fordulós jelet. Most rövid tf-en már fordult, 2h és 4h pedig közel a fordulat és a vételi jel. 
1d és 1w-t nézve viszont simán lefordulhat, szóval lehet, hogy megint elmegyünk 34 környékére és onnan szakadunk egy nagyot. Mindenesetre nekem hamarosan kész a belépőm, ha tervszerűen haladnak a dolgok! :)))
randomly vasárnap, 19:02
CoPolit/ChatGPT szerint is felfelé.
Az ezüst piacán a következő hétre vonatkozó előrejelzések szerint az árak továbbra is ingadozhatnak, mivel a nemzetközi gazdasági helyzet és a kereslet-kínálat dinamikája jelentős hatással van az árfolyamokra2. Az ezüst ára jelenleg stabil növekedést mutat, és az elemzők szerint az ipari kereslet, különösen a napelemgyártásban, továbbra is fontos szerepet játszik az árak alakulásában.
randomly vasárnap, 18:58
FireFox-ból indítva ezt válaszolja ... Edge-ben indítva nem válaszol. https://www.bing.com/search?q=Mit%20j%C3%B3solsz%20a%20j%C3%B6v%C5%91h%C3%A9tre%20az%20ez%C3%BCst%20piac%C3%A1n%3F&shm=cr&form=DEEPSH&shajax=1
Kibővített eredmények a Bing generatív keresés segítségével!
  • Ezüst Árjóslás Jövő Hétre
  • Az ezüst árjóslás szerint a jövő hétben az ezüst árfolyam további változásokra várhat, mivel a kereskedők szorosan figyelik az NFP adatokat és a Federal Reserve esetleges kamatcsökkentésére vonatkozó várakozásokatTraders Union+1.2 források
  • 1.
  • Technikai mutatók: Az ezüst napi és 4 órás RSI-je továbbra is bullish területen van, ami mögöttes vételi érdeklődést jelez
  • 1.
  • Kereskedelmi feszültségek: Az amerikai, kanadai és kínai kereskedelmi feszültségek bonyolítják az ezüst kilátásait, és a Federal Reserve politikai kilátásairól kapjanak információkat
  • 1.

• Ezüst Ár Támogatási És Ellenálló Szintjei Az ezüst ár támogatási és ellenálló szintjei a következők:
    • 2 források
    Az ezüst ár támogatási és ellenálló szintjei a piac mozgásait jól tükrözik, és a befektetőknek fontos figyelembe venni őket a kereskedelmi döntések alakulásához.
  • 1
  • Ellenálló szint: 30,40 dollár, amelyet a 100 napos EMA korlátoz, és ahol az ezüst ára konszolidálódott.
  • 1
  • Kulcsfontosságú ellenállási szint: 32,50 dollár, amelyet az ezüst ára közeledik, és amelyet a technikai és fundamentális tényezők hatássával meghaladhat.
  • 1

• Ezüst Ár Technikai És Fundamental Analízise Az ezüst ár technikai és fundamental analízise kiemeli, hogy az ezüst ára 2025 kezdete óta 7,80%-kal nőtt, és történelmileg is elérte az 49,51-es minden idők legmagasabb szintjét 2011 áprilisában. A technikai tényezőkön túl az ezüst erejét a fundamentális katalizátorok is mozgatják, mint például az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó és Kína közötti kereskedelmi feszültségek eszkalálódása. Az ezüst ára közel a 32,50 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szinthez, és a technikai mutatók továbbra is támogatják a potenciális fellendülést.Traders UnionAz ezüst árjóslások szerint az ezüst ár a 32,50 dolláros ellenállási szintet keresi, amely kulcsfontosságú akadály, és amely meghatározhatja, hogy a rally folytatódik-e a magasabb árszintek felé. A technikai tényezőkön túl az ezüst erejét a fundamentális katalizátorok is mozgatják, mint például az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó és Kína közötti kereskedelmi feszültségek eszkalálódása.Traders UnionAz ezüst árjóslások szerint az ezüst ár a 32,50 dolláros ellenállási szintet keresi, amely kulcsfontosságú akadály, és amely meghatározhatja, hogy a rally folytatódik-e a magasabb árszintek felé. A technikai tényezőkön túl az ezüst erejét a fundamentális katalizátorok is mozgatják, mint például az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó és Kína közötti kereskedelmi feszültségek eszkalálódása.Traders Union+1
  • Beze
    Beze vasárnap, 11:52
    https://ibb.co/W4crT9v7
    Ff szintje meglett pénteken, néhány cent híján , de ez nálam már bőven pipa. Fel is pattant. Kérdés mi jön jövő héten 
    Beze
    Beze vasárnap, 11:50
    Előzmény: #30344  randomly
    Nekem tetszik :)
    randomly péntek, 21:23
    Mire legépeltem az USA is bezárt ... -0,1% lett a TECH így péntekre ... EUR-ban már nem olyan szürke helyzetem. https://www.investing.com/etfs/ishares-s-p-500-usd-info-tech SP500 is elég nyugisnak tűnik, remélem nem vihar előtti csend. https://www.investing.com/indices/micro-e-mini-sp-500-futures?cid=1178219 szép hétvégét. Az Ezüst zárást nem szoktam megvárni :-)
    randomly péntek, 21:15
    Előzmény: #30336  Placi82

3. Algoritmikus kereskedés ... kérdés hogy ugyanaz a program/algoritmus jó mindennapra? Pl. ma az MTEL-t nem értettem mit csinál, de délutánra az volt érzésem hogy le-le és még lejjebb így háromnegyed háromkor kaptam ez első csomagom, majd a 8-as kezdődő BUX-nál a következőt. Mindezt algoritmus nélkül, úgy hogy lehet jól megetettek. :-) Szóval ezek a nagy lehúzások azok lehetnek mikor a szoftverek összeakadnak, és még valaki észre nem veszi addig pánikszerűen adnak el ... Sajnos a vásárlás már nem megy ilyen gyorsan ... de 4-5 napot tudunk várni még visszaadjuk nekik amit elszórnak. OTP-ben is meg van a 3 piros gyertya, kíváncsi vagyok Keddi napra. Ahogy Nedden mondta BUX-on fél tíz után kezdődik az élet ... addigra ott leszek. :-)
     Gemini szerint: Az algoritmikus kereskedésben forgó vagyon mértéke nehezen pontosan meghatározható, mivel számos tényező befolyásolja, és a piac folyamatosan változik. Azonban néhány általános megállapítás tehető:
    • Nagy volumen: Az algoritmikus kereskedés jelentős szerepet játszik a pénzügyi piacokon, és a kereskedési volumen jelentős részét teszi ki. Egyes becslések szerint a tőzsdei kereskedések több mint felét algoritmusok bonyolítják.
    • Intézményi befektetők: Az algoritmikus kereskedést gyakran használják nagy intézményi befektetők, mint például fedezeti alapok, nyugdíjalapok és befektetési bankok. Ezek a szereplők hatalmas vagyonokat kezelnek, és az algoritmusok segítségével hatékonyan hajtanak végre nagy volumenű tranzakciókat.
    • Kiskereskedők: Az algoritmikus kereskedés egyre népszerűbb a kiskereskedők körében is. Számos platform és eszköz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a kisbefektetők számára, hogy automatizált kereskedési stratégiákat alkalmazzanak.
    Fontos tényezők:
    • A piac volatilitása: A volatilis piacokon az algoritmikus kereskedés volumene általában megnő, mivel az algoritmusok gyorsan reagálnak az ármozgásokra.
    • Technológiai fejlődés: A technológia fejlődésével az algoritmusok egyre kifinomultabbá válnak, és képesek összetettebb stratégiák végrehajtására, ami növeli a kereskedési volumenet.
    • Szabályozási változások: A szabályozási változások befolyásolhatják az algoritmikus kereskedés volumenét.
    Összefoglalva, az algoritmikus kereskedés jelentős vagyonokat mozgat meg a pénzügyi piacokon, és a volumen folyamatosan növekszik a technológia fejlődésével és a piaci változásokkal.
    randomly péntek, 20:59
    Előzmény: #30337  Valiz
    Így is van!

Topik gazda

Lolmachine
    Lolmachine
    3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek