Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Lolmachine
Lolmachine szerda, 08:49
Előzmény: #30419  Valiz
Köszönjük Valiz! :)))
Én pár nappal ezelőtt még azt mondtam volna, hogy 34-ről újra lefordul, azóta viszont a technikai kép szerintem javult annyit, hogy simán célba veszi a 35 feletti zónát.
Valiz
Valiz szerda, 08:47

Kis ez-kis az:
  • BoJ Ueda: a mostani kiemelkedően magas japán infláció elsősorban az élelmiszeráraknak és a gyenge jennek köszönhető, de amennyiben ez tartós marad, akkor kamatot kell emelni.
  • az amerikai kormány 50 kínai céget helyezett a technológiai exporttilalmat jelentő „feketelistára”, melyek a vád szerint katonai célú informatikai, ezen belül AI fejlesztéseket végeznek.
  • A Goldman Sachs csökkentette idei globális AI szerver értékesítési becslését, a korábbi 33000 helyett csak 19000 darab, 144 GPU egységgel mért rack eladásával számol, 2026-ban pedig 66 helyett csak 57 ezerre számít. A bank számos, a hardver beszállítói láncban érintett tajvani gyártó célárát is mérsékelte.
  • A UBS szerint a negyedév végével jelentős, mintegy 75 milliárd dolláros amerikai részvénypiaci vétel jöhet a nyugdíjpénztári súlyvisszaállítástól függően, ez a következő napok emelkedésének függvénye is.
  • A JP Morgan szerint is most taktikailag az amerikai részvények mellett szól több tényező.
  • Eközben jelentősen eltér az európai bankok elemzőinek véleménye amerikai versenytársaiktól azzal kapcsolatban, hogy merre fog tartani az USA részvénypiaca, az előbbiek ebben a kérdésben jóval pesszimistábbak.                                                                                                                                                   Úgy látom fémekre meghatározó fontos adat ma nem lesz.
tomi21 szerda, 08:23
Ezüstöt hogy latjatok megindul vagy 34 nel ismet lefordul hó vege is lesz?
Lolmachine
Lolmachine szerda, 08:02
03.21-én befejezték az SRV-t.
Ezért is shortolom. :)))
Lolmachine szerda, 08:00
Törölt hozzászólás
Macus
Macus szerda, 06:27
Előzmény: #30413  Macus
Megse raneztem a chartra nem tetszik :D 
Macus
Macus szerda, 05:15
Telekom hogy is van srvt tol mennyit es mennyi van még nem tudjuk ? 
Macus
Macus szerda, 05:14
Előzmény: #30412  Beze
Dunahousera gondoltam pedig vetelre , az nem jo akkor?
Beze
Beze kedd, 22:06
Előzmény: #30406  Lolmachine
Én is eladtam az sp-t. Meg a BUX felét . Elég sok appot harácsoltam össze , ha tényleg jönne ott valami oszti felrobbanhatna az ár. Jó lenne egy nagy durranás. Ha viszont nem lesz ugyanaz várhat rá mint a dunára, jókora esés, akár 750-ig is szvsz
Beze
Beze kedd, 22:03
Nálam az app nagyon megszaladt, de minden vétel pluszban. Elegem van a Richterből, pár rv-t el is adtam ma 700 fölött, amik jóárasított vételek voltak. Egyszerűen már tényleg egy baleknak érzem magam, lehetett volna OTP-t venni vagy tkomot, vagy buxot, még több appot, stb. amin nyerne is az ember fia, és nem hónapokig nézi hogy fogy a pénze... Úgy érzem magam mint Nedden mikor eladta nekünk a certijeit, még bukóba is megérte eladni, ha vesz belőle mást ami felfelé megy 
Valiz
Valiz kedd, 21:43
Nekem van Ricsi, Mtel, MOL, ANY rv, magasan a ricsi a legtöbb. Van egy kevés Vertikal és Cig, nem tudom miért :-( Oti vonatra nem mertem felülni, rv-ket rég eladtam, hiba volt. Certiből ezüst, sok ricsi- tl44-43-42-38, MOL 69-70, ez is több ezer. Vannak USA és EU-s részvények, ETF. Előbbiek mínuszban, utóbbiak pluszban. 
Most beszéltem Neddennel, én is veszek szerintem huf-eur certit. Gondoltam már rá, megerősített ebben. 
randomly kedd, 21:40
Előzmény: #30407  Lolmachine
MATAV, passz megy az égig - pénteken adtam el 1732-n tegnap 1742-n ma már HOLD ... 10% a készletből ... ja közben kaptam majdnem annyi TL-26-ot 686-on ... de az meg 685-t ér ma ... nahh káosz.
randomly kedd, 21:37
SP AfterHours-ban szép zöld, kivéve NVDA ... lassan elköszön tőle...kezd veszélyesnek tűnni.
Lolmachine
Lolmachine kedd, 21:34
Jelenleg a "játszós" számlán App és Richter rv.-t tartok, valamint BUXTL67, OTP TL98 és 99, MOLTL70, Richter TL38 és 44, illetve MTELTS25.
Tényleg!
Matávról mi a véleményetek??? :)
Lolmachine
Lolmachine kedd, 21:32
Köszönöm az SP-t Fibo!
Elengedtem a TL-t, mert azt gondoltam, hogy visszajön rést tölteni. Egyelőre nem jött. OTP-ből lassan realizálok, nagyot ment megint.
Tele vagyok jelenleg BÉT certikkel, illetve van Richter és App részvény is jócskán.
Összességében szép nyerő van mindenen, a Richtert kivéve. Erősen gondolkodom rajta, hogy kivágom a teljes pakkot...
Beze
Beze kedd, 21:26
Előzmény: #30403  Fibonacchi
Ez is ijesztő 
randomly kedd, 20:48
Ha nem lenne BÉT akkor az idén nekem csak mínusz ... US jól elesett .. a DAX sose volt, vettem egy keveset meg commerzet ... na ott is a csúcsot sikerült meg venni ... :-) De az MTEL és OTP is jó leépítve ... hogy legyen KP ... hát a Richter MOL párost kellett volna .. .na de abból olyan kevés van hogy hibahatáron van a haszon ... fagyira való mennyiség. Richter azt vesztegetném 10750-en de nem nagyon akarják kikapni remélem ma egy kicsit előrébb kerültem a könyvben. :-)
Fibonacchi
Fibonacchi kedd, 20:41
Előzmény: #30402  Beze

https://invst.ly/19plee
A DAX is magasan van ...   :))) 
"What seems too high and risky to the majority generally goes higher and what seems low and cheap generally goes lower." - William O'Neil
Beze
Beze kedd, 20:34
Előzmény: #30401  pakk01
Nagyon magasan van. Az a gáz, hogy ha jön valami korrekció akkor hova megy a Richter!? 9600 lesz tényleg?? Mert hogy emelkedni nem bírt az otp-vel együtt de esni fog vele azt garantálom.
pakk01
pakk01 kedd, 20:14

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek