Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én felül sulyozom felül az arany és ezüstot a portfoliomban 1.Deglobalizacios időszak indul. Elindult. 2.Kelet nem finanszírozza tovább a nyugatot.. Meg csak EU azon belül Németország iapara szívta meg, Olaf 1945 óta legnepszerutlenebb kancellárja lesz.3. Kína arutartalekot halmoz fel, nemcsak nyersanyagot, de például búzát, rizst, etc.. Vonjuk le a konzekvenciat. 4.Connally híres mondása amerikai infláció exportja miatt aggódó európai pénzügyminisztereknek, "a dollár a mi pénzünk, de a ti problémátok”. Mar nem lesz igaz. Hónapok kérdése. Valami másnak kell lennie.
Ritkán osztogatom a +.t! Most ment egy. Nem akarom elkiabálni, de LOL talán jókor adta azt a 3 nap pihenőt. Nem probléma, ha kritikus hangokat ütsz meg azzal semmi gond, nekem a stílus volt picit meredek néha. (de ezt már megbeszéltük anno) Örülök, ha jól érzed magad itt, ezt tényleg egy jó csapat! Sikeres kereskedést kívánok és maradj ezen az úton!
Hű micsoda érzelmek vonultak itt fel. :) Én is köszönöm mindenkinek. 22'-ben sajnos a tőkém nagyon megnyírbáltam, minden rossz ami létezik, abban az évben megtörtént, inflációs válság, energiaválság, háború, különadók OTP, MOL, Richter szintjén... Gyakorlatilag a lehető legrosszabbkor indult nekem ez a játék. És sosem adtam fel, de nagyon sokszor már a feladás is megfordult a fejemben. A mélypont óta, ami 23' év elején volt nekem, +450%-ot sikerült csinálni ezen a számlán. Az idén tavasszal indított számlám (már felvértezve a fórumon megszerzett tudással:D) még sose volt mínuszban , most kb 40% pluszban van, igaz volt már 100% felett is..., az a fránya OTP KO ugye... Nagyon jó kis csapat vagytok és együtt még erősebbek vagyunk. Pacsi mindenkinek. :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)