Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen megcsinálta és nyekk! :) Az ilyen felpattanáskor (kék vonalak), mindig figyelni kell a 0,618%-os fibo szintre! Az előző felpattanáskor is ez történ, egy kicsivel feljebb, most egy hajszállal alatta fordult! Most az a kérdés, lesz e dupla aljas pattanás?? A második láb magasabb, elméletleg! WTI f/D https://ibb.co/tz1HvWS
Most én is írok köszönetet .. Előazör is Bezének - egyik legjobb arc a fórumon , aki miatt egyáltalán felmerült ; hogy ezüst. Másodszor Neddennek hihetetlen egy forma jó értelemben .. Egy igazi “ fémlény” - egy “ adatbázis” óriási rutinnal .. Farkasfu nek a Mesternek , a chartjaiért de főleg a hozzákapcsolódó értékes - tapasztalaton alapuló- megjegyzéseiért .. Fibo - nak szintén a chartokert - igaz hülyét kap ha olvas 😂👍- Placi- nak ..Egyedi látásmódjáért és úgymond kicsit más szemszögből szemléli a dolgokat . Neked mert beírtad mennyit kerestél arany certin 😂addig csak ezüstöztem . Lolnak magáért a topikért . Változnak mert párszor megvédett . Ja és Pakknak mert képviseli a shortolás oldalt meg mert yo fej 🥷🏼!
09.29-én lesz 1 éve, hogy megvettem életem első részvényeit - 5db! OTP - 13.320,- Ftos áron, amit sajnos nem tartottam meg :( ma pedig megmaradt a teljes pakk ezust tl26 (700db), épphogy nem kuszott el 2825ig.. folyt köv :) barmennyire is ragaszkodom a ricsihez - hiszen szivügyünk :) - ma a pakkom felét felszámoltam. Így is túlhúztam, mert 10.800nal mar adni akartam. nem bantam meg :) egy esetleges korrekcioféleségnél majd visszaveszem. igy még van 550 tl44 és 500 tl42 otpbol minden megvan 800tl90 - 94ből forgattam át nemrég.emellett most opus van tl30 8000dbappot eladtam, commerzet eladtam a cash allomany 20% a netto nyeresegem most 22% (adozas utan) - amit nem gondoltam volna, hogy 1 honap alatt visszajön az augusztusi buko miatt. természetesen ez nem sikerült volna a topik(ok) nélkül, ff és fibo chartjai, beze nyilai, lol kitartasa, stat mereszsége és nedden faradhatatlan magyarazasa es az otleteitek nelkul. továbbra is amatőr vagyok az egészhez, próbálok kiigazodni és kalkulálni, de most egy kis megnyugvas következik talán és a diplomamra koncetralhatok.. (ami vegulis csak rajtam mulik :D)
El kell ilyenkor engedni nem befeszülni . Én olajjal futottam 3 USD mínuszba .. Aztán szépen csináltam egy 1 dolcsis feljkört máris bentebb vagyok.. Ezüst ha beesne mi lenne ? Semmi .. van tere . Majd bele veszel lentebbről ..
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van PYPL és ZIM rv-m. Mindkettő kb. nullára futott veszteségből, én eladnám, viszont a továbbiakban felfelé várják őket. ZIM 3 havonta osztalékot is fizet újra. Szóval megköszönném, ha ránéznétek a chartra, hogy lehet-e ezekben még emelkedés, vagy sem. Természetesen a gombot én nyomom, az én felelősségemre.
Összességében felfelé várom még, csak nem akartam rajta feszülni. Egyszer betettem 1000db-ot úgy is, hogy 2800-ra eladás és 2650 stop. Simán átugrotta és nem aktiválódott. Semmit nem ér a DirektBrókeren a stop… Úgyhogy próbáltam eltalálni. Záró előtt mikor láttam, hogy nem fel, hanem inkább lefelé fordul, 2650-nél adtam megbízást 2620-ra. Mire beért már 2619-en állt az árjegyző… Jó mondom, akkor módosítok 2600-ra. A módosítást nem fogadta el, úgyhogy visszavontam a megbízást, majd újat adtam meg, azt meg már pont nem vitte el… hát ennyi. Holnap folyt. köv…
Tényleg Bpali, átfutottam a hozzászólásokat visszamenőleg, nagyon rád vannak állva. Bezének volt már hasonló, talán vele kezdődött. Rendszeresen "végigmegy" valaki a - gombokon is. Egyre többen vannak, már sokunk kettőt is kap. Tojjál rá, az tuti, hogy nem mi vagyunk! Amúgy biztos sokat facebookoznak, és kényszert éreznek. Na, erre biztos kapok én is párat.
Legalább van kanóc :) megvárom ennek a kifutását aztán megpakolom a hasitasit :)
Törölt felhasználó2024. 09. 26. 17:12
Én is néztem mit csináltok, mondom nem szólok bele mert kapok 6 mínuszt , de én arra tippeltem volna hogy attól mész a falnak hogy záró után meg elvitték volna 👀🥷🏼
Hát ilyen nincs :D Nem teljesült az eladásom... vártam vártam, majd beraktam 2620-ra. Erre mire beért az árjegyző 2619-en állt... Úgyhogy rajtam maradt a teljes pakk..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)