Egyedül oldrider találta el, hogy Trump külpolitikája nyomás alá helyezi majd az európai részvényeket. ("Amíg a szőke bornyú a világ ura, addig nem veszek semmit")
"Kijottem a Cambrebe futni, látom a 17,9-es vetelem épp nem teljesült." --- Én is ott állok, de akkor talán majd holnap. Mindenesetre szép estét Mindenkinek!
Figyelem, figyelem, Zoltanovitschot várják a Louis Vuitton bolt előtt. De csak €330 körül. https://www.tradingview.com/x/TIGErqFK/ A 330 nem covid-low, bár a havi gyertyának az a testének az alja, az alatta lévő kanócról gondolom azt, hogy ott mindenképp megveszik. A 2026-os januári csúcsra, ami 654, rámásoltam a 2024 mácrius-november esést, és a rá következő ralit 2025 januárjáig. Érdekes, mindig januárban tetőzik. Annakidején 36 hétig esett, most 34 hete esik, 35%-ot esett, ez már most is megvan. A kék gyertyák amiatt mutatnak lejjebb, hogy magasabb bázisról ugyanaz a százalék több euro esés volt. Mindenesetre egy felpattanás után egy második alj vehető, 300 és 400 között, nehéz még megmondani.
Douglas elvesztette a támaszt, új ATL Zumtobel hiába jelentett csak jót, már lejjebb van, mint a jó jelentés előtt. Formycon, Ferrari, Steico, Volkswagen nem igazán értesült a pánikról, amiben vagyunk. Ha venni kellene ma valamit, Steico és Formycon.
Kijottem a Cambrebe futni, látom a 17,9-es vetelem épp nem teljesült. Brutális 1.8 millió darabos záró kötés. Valaki azért nagyon adja. Berlintol félnek ennyire?
Az azért bátor. Bár mondtam én is, hogy egy 4000 db os portfóliót szeretnék felepiteni belőle.. 19.25 is átlagon vagyok benne, azaz most már én is mínuszban.... jövő héten meg kellene fordulnia a fo szabályaim alapján....20at valószínűleg megvarom.
Ha arra gondolok, hogy a VNA adósság besorolása 1-2 fokozattal jobb , mint Magyarorszage, akkor nyugodtan vasarolhatnam tovább. Érdekes a portfólióm fele magyar allamkotvenyben van es azzal kapcsolatban azért nyugodtabb vagyok.
Nem szoktam 5% fölé menni egy részvény esetében, csak kivételes esetben, ilyen volt az OTP es és MTEL. A VNA esetében az ingatlanvagyon miatt mertem ezt túllépni és egyébként is ugy gondoltam hogy hosszútávon nagyon jól illik a portfoliomba. Tavasszal jelentős pluszban voltam, nem adtam el hanem az esest tovabbi vásárlásra használtam, így duzzadt ekkorára a részvény állományom.
Eurós részvények vitasarok