A teljes APAC ~54% (~56%-ról csökkent), és a teljes csökkenés mértéke nagyjából megfelele annak, ami az APAC-nál volt csökkenés. Mit akarsz kihozni belőle?
“A Carl Zeiss Meditec közel 3 százalékos bevételcsökkenésről és közel 30 százalékos korrigált EBITA-csökkenésről számolt be az első kilenc hónapban, amelyet a gyengébb kínai üzlet és a kedvezőtlen árfolyamok befolyásoltak. A JPMorgan szerint a vám-visszatérítések hatásával korrigált harmadik negyedév elmaradt a várakozásoktól, és a vállalat valószínűleg az egész éves céljai alsó határán fog zárni.” Nem követem a céget de ha jól értelmezem akkor ebben a negyedévben megkapták a vám-visszatérítést és ennek ellenére esett az eredmény?
Carl Zeiss Reggel kicsit sokat gondolkozott, de már 28 alá is benézett. 27,9 volt a héten kinézett első visszavételi pontom, de nem kockáztattam. Már 28,7+.
Bármi lehetséges, de 5.25nél az EU-s kamatlábak is jó magasan lesznek. Sok országnak, köztük az USA-nak fájdalmas lesz a finanszírozása. És akkor nem beszéltem az eladósodott cégekről.
A cég jó, csak azt bánom, hogy van belőle! Ja, 30 körül! Nem értem, hogy a rheimetal tekintetében miért releváns kiszemezni egy 1.000 körüli célárat, amikor a konszenzus 1.700 körül van!?
Gyorsan meg is fordultam benne. A 20 hetes azért csak nem ment elsőre. Szerintem érdemes figyelni. Honaposon vételi jel, napos sérült, de, ha a het végére visszataszító, és hetes fehér gyertyát, akkor buy. Hosszabb távon.
Eurós részvények vitasarok