Zeiss Minden gondolatod jogos! Én még bátrotalanul figyelek mi lesz... (Még nem merek lépni) (Fun fact... bármikor pl 20 éve mikroszkópba dugtam táskás szemeim, állandóan ezt olvastam: CARL ZEISS JENA) Már csak romantikából is venni kéne... :D Ha már életem első munkahelyét is megvettem többször... OTP.... most épp nincs... hüpp....
Nincs sztori, egyszerűen egy jó cégnek tartom, de tegnap alapvetően visszapattanásra vettem. Hosszú távra a 20 alját néztem ki magamnak. Most letapadt a padlóra, de nem zavar (még). Igen, 5 éve esik, de nézd meg milyen korrekciós szakaszok voltak benne. (120->150, 100->140, 75->120, 45 ->70) A tegnapi egy igen kedvezőtlen hír, de nem arról van szó, hogy csődbe ment volna, vagy akár veszteséget termelne, mindössze nem hozta a várkozást. Ilyen szintű esést én egyértelműen túlreagálásnak gondolok. A jelentés amúgy szintén csak egy indikátor a sok közül. :) Ha az SMA a tavaly őszi brutál rossz jeletése után 3 hónappal már duplázni tudott, akkor semmi sem lehetetlen. Tartom, hogy itt jó vétel van, de lehet hogy lesz még jobb is és lehet, hogy az élet rámcáfol. A családi ezüstöt azért nem toltam bele, a többit meglátjuk.
Ez az inverz fej váll tényleg ott van, sőt én már rögtön kettőt is látok belőle. :D Többit is megnézem majd részletesebben, amit írtál. Nem az irányt keresem, csak tisztábban akarok látni. Ha leesik bővítek, ha felmegy örülök. Bárhogy jó, csak az nem, ha egy helyben toporog. Nagyon köszi.
Az elmúlt egy hónapban: A Bayer amit eladtam 33nál és 38nál 45 lett Az Intel amit eladtam 24nél, 54 lett A földgáz amit lezártam 3.8nál, 5.6 lett És mégis nyugodt vagyok, a profit a lényeg. Sokmindenből kimaradok. Amit megveszek, esik, amit eladok felmegy, amit nézegetek de nem veszek meg, az is felmegy. Ennek ellenére profitabilis vagyok. Aki ezeket nem bírja, az nem tud megmaradni ebben.
Nekem mindkettő van, a Zeiss tegnaptól! Majdnem vettem kb. 4 napja, 34,9-en, de hirtelen meglódult, kurva ideges is lettem! Ezek szerint mindig van lejjebb, csak semmi pánik!
Eurós részvények vitasarok