Kiment nyitóban a Vonovia 27.99-en. Majdnem kibabrált velem ismét. Szerdán akartam kiszállni 28 felett valamivel, de kedd délután a 28 áttörése után ismét lefelé vette az irányt. Tegnap reggeltől egész nap benn álltam 28-on eladáson (27,98 volt a teteje). Az elméletem az, hogy a jelentésig még lesznek piros gyertyák. Hogy honnan és meddig az más kérdés. Aztán meglátjuk így lesz-e egyáltalán. Ma elég para napnak nézünk elébe. DAX gap down, VIX gap up. Persze ez is bármikor fodulhat.
Bocsi a kopizásért USA topoikban is: "Trámp csinálja a beszállókat a 2 gigászban is: ELI, NOVO Hegyezze a buxáját akit ez(ek a cégek) érdekel(nek)! :D A Novo Nordisk és az Eli Lilly összeomlott, miután Trump a fogyókúrás gyógyszerek árazásával kapcsolatos megjegyzéseket tett."
Mivel nem akarok rajta bukni, ezért tartom. Ha volt annyi amikor vettem és a német fórum szakértő 37-re jósolta, akkor tiszteletlenség lenne részemről, hogyha most eladnám. Legalább a 30-at megvárom.
A Continentalt figyelem. A portfolio.hu oldal szerint a részvény éves maximuma 78,74€ volt 07.10.-én. Az investing.com oldal szerint 41,46-59,81€ között mozgott a részvény az elmúlt 52 hétben. Érti ezt valaki?
Én az LVMH-n agyaltam 440 körül, hogy lehet, hogy mégse megy 400 alá, ma 610. Véleményem szerint a Novo Nordisk lesz lejjebb is, 230DK-t várok. Formycon simán lehet 14 is, amilyen szép H&S-t rajzol a heti charton. Nordexben tanácstalan vagyok.
Remélem nem csak szikra, mert ha a mostani mozgásokat visszaadják, akkor megyünk újra a balettba. AXA/VIE/CARR, mint FR kitettség egyre jobban kezd nyomni. Lassan olyan "szép" mint az USA trojkám: CVX, KHC,VZ.
Eurós részvények vitasarok