Szia, Redcare-t nem követed? Fél év alatt kb felezett, DB épp tegnap még vételre ajánlotta 214 es célárral amire még esett kb 10% ot 88 Eurig. Nem tudom higgyek e a DB-nek de elkezdtem óvatosan gyűjtögetni. Mit gondolsz? gondoltok?
Az is voltál! (Legalábbis ha igazak voltak amiket régebben irkáltál itt a Vonoviáról. Nem akarom visszajeresni, de mások is emlékeznek ám a bejegyzéseidre a hosszútávról meg stb.) Szóval nem értem miért írod, hogy tulajdonos lettél?
Hát őszinte gratula, hogy időben belevettél. Nekem - igazság szerint - még hígításra se volt szimpatikus az utóbbi években. Igaz, én osztalékra gyűjtöttem, arra meg sajnos jó ideje nem pálya, az árfolyamot meg az én átlagáramon tényleg hagyjuk is... Csak azért nem adom el, mert annyira szánalmasan néz ki, hogy még annak sem látom értelmét. (Másrészt szerencsére ez a papír a kivétel a portfóliómban, nem a szabály.)
Az sokáig nagy kedvencem volt. Ha jól rémlik bő tíz éve kezdtem vásárolgatni a BASF-fel együtt. Azóta a BASF-fel nagyjából elvagyok (ha az osztalékot is nézem - de így se a kedvenc tőzsdei sztorim…), viszont a Bayer a kevés masszív bukós papír közé tartozik nálam.
Eurós részvények vitasarok