Vannak olyanok, amiket közelebbről is figyelsz? Nekem a Formycon mellett az Evotec van még a listámon. Nézem egy ideje, de nem találom a jó belépési pontot. Pedig pénteken csinált egy 10+%-os emelkedést. Ma meg egy ugyanakkora csökkenést. :)
Törölt felhasználó2025. 05. 27. 17:18
Commerznyi Banca 27€. Belátható távolságban van a 200% hozam.
Tegnap eladtam a 21.1-es átlaggal meglévő Rafi pakkom 26.8-on. Ez volt a 3. köröm a Rafiban az elmúlt 3 évben, az első kör volt a legjobb, 12.5 --> 18.5-tel. Simán mehet 30-35 közé, ha lesz megállapodás, de leheg, hogy fél-1 évig nem megy sehova, ha nem lesz, mert a megállapodás reménye már részben beárazodott. Ha újra beesik 20-22 közé, jövök vissza.
Ha ez előfordulna, az nekem jó nagy bukó lenne. Osztalék ralit ebben a részvényben eddig nem láttam. Kevéssé tartom valószerűnek, hogy holnap lesz. Utolsó nap általában már semmit nem szoktak húzni.
Ha jól láttam, akkor holnap még osztalékkal forog a részvény, és 29-én esik le. De mi lesz akkor , ha az osztalék esését követően a 200 napos is sérül? Betöltené az osztalék rést?
2 éve amikor kaptam akkor az Erste magyar értesített enailben vagy az appban, hogy jár az osztalék és megadott egy telefonszámot, hogy nyilatkozzak, hogy pénzt vagy részvényt kérek. Én a részvényt kértem viszont később láttam, hogy pénzt kaptam. Ekkor felhívtam őket és közöltem, hogy részvényt kértem és nem pénzt (hallgassák vissza a telefonhívást). Másnap nyitás után törölték a pénzt és megjelent a részvény a számlámon.
Fundamentálisan a Monsato/glifozát perek a minden. Legutolsó hír, hogy a Monsatot csődbe viszik, ha nincs egyezség. Ha lenne egyezség, megindulnánk felfelé hamar. Technikailag ugyanilyen kétesélyes. Múlt héten új idei csúcsra ment, de azonnal leverték (hírekre emlékszik mindenki. Jelentés majd Kennedy). Szerintem rövid távon gyengélkedhet, de őszig megnézzük a 30-at.
Eurós részvények vitasarok