Maradjunk annyiban, hogy már sok alkalommal szembesítettem másokat az igazsággal, amit néhányan a mai napig nem tudnak feldolgozni, még ha később be is igazolódtak... és ezt így fejezik ki ;) A valóság tagadása és az ilyen gyerekes viselkedés ellen sajnos nincsen gyógyír...
Igazad van, nem figyeltem. 92 cent. Így is jó. Egyet viszont nem értek. Miért van, hogy bárhol bármilyen hozzászólásod után, azonnal 10-12 mínusz jön. Talán még akkor is, ha jó reggelt kívánnál. Kíváncsi vagyok erre mi jön.
https://www.portfolio.hu/befektetes/20260408/2235-millio-euros-osztalekot-fizethet-a-shopper-park-plus-829452 22,3 millió eurós osztalék kifizetését javasolja a Shopper Park Plus igazgatósága a 2025-ös eredmény után. A részletekről, köztük a fordulónapról az igazgatóság dönthet. 22,3 millió eurós osztalék kifizetését javasolja a Shopper Park Plus igazgatósága a 2025-ös eredmény után. A részletekről, köztük a fordulónapról az igazgatóság dönthet.
Semmi más nincsen a háttérben mint a korrekt kommunikáció, jövőkép tiszta felvázolása átlátható és értelmezhető prezentációk. Ez a titka a stabil Szit cégnek és osztalék rendszeres fizetése.! Az app is megfelelően lenne árazva amennyiben ez normálisan működne, reméljük hogy előbb utóbb így lesz. Példát vehetne nyugodtan a Shopperről...!
Magasabb osztalék lesz, mint az Erste elemzője várt. "Az Erste elemzője arra számít, hogy a Shopper Park Plus 0,87 euró osztalékot fizet a 2025-ös év eredményéből".
Összefoglaló – miről szól a dokumentum?Az SPP négy ingatlanprojektből álló, ~132 millió euró értékű akvizíciós csomagot tervez, átlagosan 8,45% hozammal.
A fő elemek:1) Három működő vagy előre lekötött kiskereskedelmi ingatlan (PL + CZ)
Összesen ~42 000 m² GLA.
Mindegyikben élelmiszerláncok a fő bérlők (anchor tenants).
Két ingatlan már működik: 98% és 100% bérbeadottság.
Shopper Park Plus