Azért veszélyes orbán mert a hatalomért képes mindent megtenni, az se zavarná ha 500 lenne az eurhuf és 200% az államadósság, ez egy primitív rosszindulatú sötét diktátor.
Már csak a nagyon ostoba nyuggerek és az értelmileg nagyon mély szinten lévők hisznek orbánnak aki hiteltelen és segget csinált a szájából ha az utóbbi évtizedek mondataival hasonlítjuk össze, egy hazug rosszindulatú képmutató figura.
Orbán már bizonyította h egy rabló hazug manipulátor, olyan kell kormányra aki nem tett semmit a hazája ellen. Orbán a saját választóit árulta el valójában súlyosan sértette az egész ország érdekét és kizárólag a holdudvarát gazdagította.
A fidesz tudatosan nyomorban tart kb 4-500e embert h kiszolgáltatott helyzetben legyenek és nyomást gyakoroljanak és azt tegyenek meg velük amit akarnak. Ez valójában egy maffia.
Orbán és hazug bandájáról beszélsz akivel ha szakmaila vki nem ért egyet az hazaáruló. Orbán a felelős a gyűlöletkeltésért és a megosztásért ő fordította egymás ellen az embereket hiszen a kormányzati teljesítmény elégtelen ezért ellenségképet gyártott h arra terelje a szót. Az adófizetőket kirabolta, itt súlyos érdekellentét van a ner és a többségi társadalom között!
Gondolom fiatal vagy. Elkövetsz pár hibát. 1. azt gondolod mindent jobban tudsz 2. demokráciában a liberális életben alap, mindenkinek joga van hülyének kell lenni és el kell fogadni a vélemények különbözőségét. 3. Még él az édesapád addig kellene kifaggatni mit miért gondol úgy ahogy. 4. Én feltenném a kérdést miért bíznám a hazámat az életem egy részét egy jellemtelen erkölcstelen emberre. Szerinted megvan e benne az a tudás a méltóság és az ország iránti szeretet ami ehhez a pozícióhoz kell. Ha igen és így szavaztál akkor rendben. Ha nem akkor csupa kérdőjel az élet.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart NQ shortom van, inkább nem írom le, hogy honnan: ismét. Szerinted reális ez a mozgás? Robotka elvtárs kőkeményen tolja. Én szoktam írni, hogy össze vannak kötve a tőzsdék. BUX esik. DAX esik. USA meg rally a világba.
Nyisd meg a nyilvános ajánlatételt. Abból másoltam ki az éves kamat mértékét, az FIX!Az árfolyammal el kell osztani, így megkapod az éves kamat mértékét.Illetve a befektetett tőke is eszerint változik = névérték, amit a végén visszakapsz. tőke/árfolyam = névérték (ezt kapod a vissza a végén) Illetve! A névértékre jár az éves kamat, nem pedig a tőkére. tőke/0,807*papírforma szerinti kamat = éves kamatod.
Magyar Állampapír tulajok