19-19,5% lesz az. Elfogadom, hogy valakinek a fogyasztói kosara nem lesz szerencsés, hát igen, akkor igyekeznie kell majd, hogy jobbat találjon. Nekem ebbe be fog férni bőven.
Pl a privátbankárnak van egy árkosár-felmérése, ami nagyon jól mutatja az élelmiszerárakat. Ebben a hónapban szinte ugyanott van az ár, mint tavaly ilyenkor. Nagy áresések voltak.
DH barométer -- Buda használt tégla lakások ára 2022. Q3 - 821.000 Ft/nm -- 2023. Q3 - 1.096.000 Ft/nm -- Nem véletlen, hogy melyik kerületben lévő lakások növelik az értéküket! (engem ez érdekel II, és XII.)
Eladjam a lakásom és Állampapírt vegyek? Sokan kérdezték!!!!!! -- ITT ÉS MOSTRA VONATKOZIK! (2023. október) Ki az a hülye akiben ez megfogalmazódik? -- Ne add el jövőre! Majd 2025-ben!
Én eladtam kiadott lakást tavaly, majdnem mind állampapírba ment, java pénzem pedig holdnál. hát nem bántam meg. De kiderülhet hogy hülye vagyok, ez ilyen.
Hathorhoz ha ma vennék Pmáp-ot 33/L est az most hozza 14.75% jövö 1 évi lejáratig uána automatikusan a kb 18.% ketyeg tovább ha jól értem? ha bent hagyom a pénzt.
Ritka nagy baromság, sarkít rendesen az illető...Minden a beszálló és kiszállótól függ, Hathor jóül írja, nekem is van 2 lakáskiadásra, mégsem abból fogok "meggazdagodni", ahogy nem is az állampapírokból. Aki kicsit is ért hozzá tudja, hogy ez komplex, illetve a véletlenek nem írják át az aranyszabályokat. Egyáltalán mi az a "meggazdagodott"? "Papír, ami szemét..", ez jó...vicc
Magyar Állampapír tulajok