Arról tudsz valamit, hogy érinti a magyar szolgáltatók (Erste, OTP, stb) dolláros kötvény alapjait a jan. 1-jétől megszűnő adóegyezmény? Mert bőven tartalmaznak usa kötvényeket...
Pár hete eladtam az OMV-t, és keresem a helyét annak a pénznek, és most USA pénzpiac illeve 1 éves Usa treasury bond tűnik jónak. TBSZ-en van, adó nem játszik, nyitott vagyok mindenre. Tudom ez itt off téma, de diverzifikálni kell.
Nincs mit, szerintem nem először linkekem. Igaz időközben kicsit feljebb vitték a jutalékot. Szerintem eddig 1 dollár volt a vétel és 1 dollár az eladás.
pl IE00BJXRT698 kb.5,2-5,3 jelenleg, amíg a FED nem csökkent addig nem fog ez sem csökkenni. Ez a bruttó hozam, kérdés hol kereskedsz attól függ a nettó.
Ez sem nem terel3s, sem nem kötekedés, csak unalmas mindig a kályhától indulni. Nyilvános adat, ha valamihez képest lehet mérni,akkor ahhoz lehet. Még akkor is,ha tikkre nem lehet megmondani. Az biztos, hogy a jelenlegi magyar az nem spontán jött létre és nem is reális.
Komoly bajok. Év elején azt mondtam, olaj 100+ lesz simán, innen nézve ez közel van. Usd paritás, megyünk szerintem oda éppen. Forint? Remélem csak annyira omlik össze, hogy a pmápomat ne bánjam meg, minden más garantált kuka, dkj már most elérte ezt. Lufik durranását várom, és az egész amit itthon művel a vajda, az is egy lufi. Nem fejtem ki, mindenki gondoljon bele azt, amit szeretne.
Néz meg mennyi az infláció az usa-ban és nézd meg hozzá a kamatokat és a hozamokat. Aztán nézd meg ugyanezt magyar relációban és vond le a következtetéseket. Ha szerinted a magyar a jó, akkor legyen!
Magyar Állampapír tulajok