Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én ezt nem tudom lekereskedni sajnos. Persze ha 100 Ft-ot fognék rajta, az is nagyon jó lenne napira, de nem érzem a belépési pontokat, nem tudom meddig tart a nagy bevásárlás, és nem akarok én lenni az utolsó vevő, a vége előtt :-D Ráadásul reggel óta nem működik a Markers grafikonrajzolóm, az meg nagyon kellene... A MOL-ra helyeztem át figyelő tekintetem :-)
Lehet holnap felminősítenek bennünket, azért ilyen parádés lovas a BUX, miközben minden más korrekciózik... :-D Imádom. Aztán majd amikor kint már emelkedés van, mi tuti akkor fogunk esni :-D
Egy ügyes, sikeres emberről beszélsz, megszerezte, és tartja a hatalmat, elég sok pénzt, egyéb javakra tehetett szert, + a titkos helyeken parkoltatottak. A társadalom támogatja, egy részük avval hogy hagyja, az EU és a világ támogatja, mert kell Európában az olcsó munkaerő. Ez a valóság! Azért vannak akik nehezen vágnak jópofát ahhoz, hogy kizsebelik őket.
En azt mondtam a rezsiemeleskor, hogy ha akkor nem lesz balhe,akkor sosem lesz.Most is tartom a velemenyem.Nincs a magyar emberekben semmi batorsag a valtoztatasra.
Csak feltételeztem, hogy leminősítenek és elgyengül a forint. Számold ki a mostani inflával csak a már korábban tapasztalt 430-as árfolyamon például mennyi lesz az energia, az üzemanyag és a minden itthon, ami rakódik az élelmiszerárakra és utána nézd meg elég e egy újabb drágulást követően az a havi 200 ezres jövedelem , amiből milliók élnek ebben az országban. Akinek nincs kajája az nem tüntikézik. Aki éhes az nem unja meg és megy haza. Biztosra veheted, hogy tömegbalhé lesz ha kevés lesz kajára pláne, ha a rendőrnek meg a katonának se lesz tele a pocakja. Nem sokkal többet keresnek ők sem. Vékony jég ez. Szerintem indokolt gondolni arra 2 nappal az országminősítés előtt, hogy ha esetleg külső segítséget kell hívnia ahhoz, hogy rendet csináljon, akkor kit hívhat a magyarországi rendeletek tejhatalmú ura, miután a hivatali ablakát már betörték és egy titkos helyen kuksol pár TEK-essel besz.rva. Én úgy emlékszem pár éve az ukránoknál is azzal kezdődött a nagy jólét, hogy kockakövekkel elzavarták a saját kormányukat. Azóta csak úgy szárnyalnak, olyan jó lett nekik. Nem győznek tőzsdézni két gátszakadás között.
Van itt egy csavar, mert az oroszoknak ez duplán jó. Ha Orbán hívja be őket, akkor azzal mi ki is akarunk egyúttal lépni a NATO-ból. A kérdés úgy szól tehát, hogy a NATO országok nyitnak e újabb frontot miattunk, vagy köszönettel elfogadják a kilépésünket és végignézik, ahogy bevonulnak ide az oroszok rendfenntartani. Katonailag nyilván előnytelen nekik, ha bevonulnak ide, az tiszta sor, de az ukránokkal elkezdhetnek minket lövetni mivel az ukránok nem NATO tagok, így továbbra sem lesz NATO-Oroszország front, csak már minket is sorozhatnak majd az oroszok, hogy velünk támadják a másik irányból az ukránokat miután kitalálják itt nekünk, hogy majd mi megvédjük magunkat a NATO nélkül is orosz barátainkkal. Nem játék ez. Tök jó lenne, ha legalább kajára telne a havi 200-ból és nem szakadna ránk az ég és megmaradna a "nyugi".
Nem befektetési tanácsadóként ír ide egyikünk sem, ezért nem
látom, hogy miért kellene elnézést kérni, ha egy papír más irányt vesz, mint
amit felvázoltunk (látszik a megosztott munkából, ha egy verzió már nem él, nem
kell külön leírni, hogy megdőlt.). Az okok feltárása, új helyzetelemzés lehet
érdekes, de hiszen pont erről szólt a mostani beszélgetésünk is PomperJ-vel,
hogy egy 630-as beszállóra vártunk egy kis felkorrekció meglovaglására, de nem
jött le addig, így hoppon maradtunk. (Illetve valójában csak én, mert ha jól
értettem, pomperj nem adott be megbízást vételre.) Nem tisztem megvédeni másokat, valójában magamat védem. Én
magamnak rajzolok, de nagyon hálás vagyok mindenki munkájáért, mert vagy
igazolja a várakozásaimat, vagy más lehetőségeket is elém tár, amit ilyen-olyan
okkal vagy elvetek, vagy megfontolok. Különösen igaz ez az Elliott hullámelméletén alapuló
elemzésekre, mert ehhez egyáltalán nem értek, ezért nagyon is kíváncsi vagyok,
hogy pl. pomperj hogyan jut el ugyanoda, ahová én is, de szeretem igazolva
látni a saját rajzaimat farkasfu vagy mások grafikonjain, és nagyon bosszant,
hogy pl. Hathor már csak tőszavakban kommunikál, ha egyáltalán kommunikál, mert
néhány lelkes szájkarate bajnoknak sikerült őt „kimínuszolnia” a fórumról. Nekem az a kérésem a jövőre nézve, hogy aki bizonytalan a
döntéseiben, az válogassa meg kinek a munkáit követi, és ne cseszegessen
másokat se itt, se máshol, pláne, ha nincs hozzáadott értéke a sértegetésen
kívül.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!