Ezek a cégek önként léptek le, nem? Meglepő egyébként, én azt vártam, hogy mikor kerül be egy szankciós csomagba, mert véres pénz, stb... erre kitömik őket... Furcsa.
Csütörtökön ápr. 24 újabb orosz bírósági tárgylás, pletykák szerint már nem is akar eljönni onnan /èrthető/ Május 6 25q1 gyorsjelentès Sajnos nagyon lemaradó a visszapattanásban, 24-25 eurónál kellene lennie, van benne egy kb 10-15% os diszkont.
A mögöttes érték alakulását nézem elsősorban. Ha eléri a mögöttes értéket, akkor eladom, vagy legalábbis kiemelten figyelem, hogy eladhassam. Ha a mögöttes érték leromlik, óriási negyedéves veszteségekkel, a mérleg katasztrofális gyengülésével, akkor veszteséggel is hajlandó vagyok eladni. De ez kellően ritka ahhoz, hogy ne okozzon semmiféle problémát. Bele van kalkulálva a bizniszbe.
Utólag is nagyon szépen köszönöm a választ!😊 (Egy idő után nem néztem rá a fórumra, mert láttam, hogy nem igazán aktív).😬 Megvásároltam két oktató anyagot (alap és haladó), mely a befektetésről szól és kitér pl a finviz.com-ra, mely igen fontos adatokkal segíti a részvények elemzését. Az eddigi tanulmányaim alapján most kivárok, mert igen nagy az optimizmus a piacon. Nem igazán a fundamentum mozgatja a piacot. (Bár itt jön a képbe az amit írtál 🤔) Azért Raiffeisen részvényt a múltkor vettem, eddig jól megy 😀. A nix ugribugri esetében az eltelt időt nem veszed alapul? Tehát ha pl két - három évig nem változik a részvény ára, akkor realizálsz? Vagy veszteséggel sosem realizálsz?
Raiffeisen Bank International részvényesek