Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Jelenleg már stagnál vagy inkább csökken Kína népessége, India és Pakisztán valamint jó néhány afrikai ország van brutális növekedésben. Ez a Birodalmak népességéről érdekes kérdés, mert Nagy Sándor idején a makedónok a perzsákhoz képest kerekítési hiba voltak. A hunok is betolták a világ jelentős részét meglepődnék ha az uralt területen a népesség arányuk megközelítette volna 10%-t. Római Birodalom szintén. Ráadásul Kínán belül olyan szintű eltérés van vagy nagyobb a népcsoportok között, mint Európában. Messziről Európa homogénnek tűnik, de neki kezdhetek sorolni melyik nemzetek utálják egymást halálosan.
Figyu, nem tudnál közbejárni a midenhatónál, hogy megdughassam Palvin Barbit? :P Vagy ilyesmit nem intéz el az öreg? Persze el is veszem, ha ez a feltétel.
Persze, ez jó dolog. De miért nem kérsz 250-es árfolyamot? Nincs annyi devizája esetleg? Gondolom megoldható részéről. Azt kellene vizsgálni, ennek mekkora a realitása.
Egyébként meg mit veszíthetek? Nem? Hát sokat, mert baromi jó lenne 300-as eurónál - ami valahol a dolcsit olcsóbb mivoltát is hozná, gondolom -importálni a cuccokat, mindent, ami kintről jön és jó lenne egy ilyen szerintem. Főleg a benya, mert sokat eszik a kocsim.... :)
Bocs, épp megelőztél. Szóval Jézi segíts, ahogy a south parkban. És csak most kéred és csak erre? Világbéke smafu? Vagy hogy ne legyenek éhezők legalább kishazánkban? Esetleg annyi halott a rossz egészségügyi helyzet miatt? Foci vb arany?
Hát igen. Komolyan írom. Amiből meg fakad, az végtelenül egyszerű. Hiszem a legnagyobb erőt, aki szerintem az, akit úgy hívunk - úgy általában meg egészében - hogy: Isten. Meg eléggé szeretem - remélem - illetve lekötelezettje vagyok. És ez - mondhatni - egy kérés felé meg egy olyan, hogy nyilvánuljon meg így a létezése meg a hatalma ezen a szövegelésen keresztül, amit én nyomok ebben a témában. (mondjuk, fogalmazzuk így ilyen, kissé "egyszerű" módon... ) És nekem ez a vágyam, hogy így legyen, és hogy ezáltal legyen megnyilvánulása annak, hogy mi van - illetve ki van - világban igazából mega-boss-ként... :) Szóval én valahogy ezt akarnám, ezen ok(ok), miatt...(is)... :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen