Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Valószínűleg most vége, én egyébként is túl hamar eladtam a shortokat, a bank is megzavart a TBSZ transzferrel...pedig jót lehetett volna ma rajtuk kaszálni.
Na visszaszálltam még egy kicsit, mert a zsidók egy kicsit még megfingatják a nyomorult shortos balfékeket, akikkel az elmúlt hetekben elhitették, hogy csak lefele van az út. :)
A gomba nem szereti a szarazsagot, ezert tamadja a nedves kukoricaszemeket, amikor a kornyezetben minden is aszályos. Magyarul a kornyezet szarazsaga okozza.
Volt egyszer olyan eset, hogy egy zöldségestől vitték volna a salátát, de mintát kellett nekik beszolgáltatni, főleg a nitráttartalom miatt. A tulaj úton volt, így befutott az egyik nagy üzletbe és vett 4 fej bio salátát és bevitte a nebih laborba. Nem hibázhat, ha 3 kamiont raktak meg. Egy óra múlva hívták, hogy meg kell állítani a kamionokat, mert emberi fogyasztásra nem alkalmas a saláta, annyira magas a nitráttartalom. Sakk-matt. Ha bevallja, hogy nem is az ő salátája volt, akkor még be is csukják, így meg kidobhatta a salátáját. Végül volt az a pénz, hogy új mintát vegyenek, akkor már a hivatal emberei. Itt csak az a kérdés, hogyan csúszhatott át a holland bio nitrátos saláta az ellenőrzésen?!?
Valamit kellett írniuk, de akkor az volt a gond, hogy a tejben találtak aflatoxint, aztán keresték az eredetét. A felelős munkatárs, meg kitalált valami magyarázatot. A gomba nem szereti a szárazságot. Csak, hogy megnyugtassalak, két hete jelentették be, hogy vége az aszálynak, így jöhet a penész, csak most meg már picit fázni fog.
Ezt megoldják úgy, hogy mindig úgy várják, hogy ne teljesüljön vagy éppen könnyen teljesüljön a várakozás. Ezzel tökéletesen jól lehet játszani. Az elemzői várakozásokkal. Mert utána nagyjából megvannak a jól ismert reflexek.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen