Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
stolz ma, 16:29Előzmény: #74896 1kor13A kínaiak nem szeretnek háborúzni. Ők inkább a gazdasági imperializmusban hisznek. Szerintem itt nincs akkora veszélye egyelőre a háborúnak. De ha az USA tovább feszegeti a határokat, akkor nem zárom ki, hogy Kína lerohanja Tajvant, ugyanis katonai szempontból Tajvan ugyanolyan felvonulási terület egy Kína elleni támadásra, mint Oroszország esetében Ukrajna, nem véletlen a kardcsörtetés...
Tudom, hogy nem tőled. Hetvegen atmenem rendet vagni az ukran-orosz topikba. Ahogy Billent,es stolz mondta anno, ez ingyilkos kuldetes. De sikerult, legalabbis mar nincsen klon hadserg szavazatok, ahogy muktkor raneztem. Abba hagyta az illeto. De mivel az itteni hozzaszolasaimban is mostanaban állandóan kihangsulyoztam, hogy az Oroszoknak adok igazat, az elozmenyekben, es okokban,teljesen. Sot a mostani ukran kazar vezetesnel szazszor korrektebbek. Bár a tamadasuk szerintem os nagy hiba volt. Na mindegy, szoval most a fiuk atjonnek ide minuszolni. De lesz..om. ugyanis, nem kapok erte penzt, vagy piros hangszorot ha 5 os a nepszerusegem.🤣. Ennyi belefer. De stolz is ugyanazt irta mint en pont most lattam. De oda nem mennek minoszolni a Z. fan fiuk, biztos azert mert ő nem hergeli oket, a sajat topikjukban.🤣 .
Törölt felhasználó2022. 08. 02. 19:32
Ha minuszolod a macskát 2 lyukas fogad lesz 1 hónapon belül.
RIG, jelenleg 10-12 USD/részvényárról beszélünk. Hamar eléri ezt az árat. Ezt az FF-ből másoltam ide, Boole hozzászólása. Én már régebben is hallottam hasonló célárat, kíváncsi leszek a jóslatára. Igaz, a bitcoinnak is 400 k -nál kellene járnia az egy évvel ezelőtti beírása alapján.
Nem lehet megmondani, de ha tippelnem kéne NDX szinten mintegy 500 pontot mondanék. De ez lehet csak 200, meg 700 is. Meg be is nézhetem egy bizonyos valószínűséggel.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen