Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Két dolgot nem értek: 1. Ha a piac nem logikus, akkor Buffet bácsi logikus tanácsai sem érnek egy fabatkát sem. MErt hát a pijarc kiszámíthatatlan. 2. Buffet bácsi azt is mondotta volt, hogy a technikai elemzések egy fabatkát sem érnek. Akkor mi a túrónak tettél be ilyen elemzést 2 poszttal korábban? Vagy mi a túrónak idézed Buffett bácsi doktrináit? Mellesleg buffett bácsi elemi érdeke, hogy elhitesse, hogy Amerika legyőzhetetlen és örök életre a világ totális ura marad, mert ha nincs így, nos az ő USA long pozíciói szart sem érnek... :) Nos, a történelem azt mutatja, hogy nincsenek olyan civilizációk, amik örökre a világ urai maradnának...
Ideig oraig mindent meg lehet eroszakolni. De a gazdasag, es a matematikai torvenyei elobb utobb ervenyre jutnak. En ebben hiszek. Ha tevedek, akkor tevedek. Ennyi:)
Igen vettem Eqx et 20k CAD ert, kb olyan 5.2-5.3 CAD arfolyamon. Es vettem meg KGC t azt hiszem olyan 3.1 usd arfolyamon. Majd veszek még ezekbol. Most ennyi. Felkeszul anglo gold, es barrick gold. Tesla most 855 korul van. Szerintem beshortolom ovatosan, kisebb tetelel :). Ja meg visszvettem KLXE kis bohoc reszvenyemet, kb 4.4 es arfolyamon . Szeretek vele játszani.
Ja. Igaz. Amig volt kapitalizmus ott. Ami usaban van, az mar nem kapitalizmus. A szo minden ertelmeben. Kb 10 eve kezdodott el aza folyamat, ami megolte az egészséges, evolúciós kapitalizmust. Ugyhogy, innentol uj utak, uj korulmenyek vannak. De ez csak az en szereny velemenyem. Es, ahogy elfigyelem, mar nincs meg a monopol fennhatosaga ,se, a piacok felett. Tamadjak, a petrodollart, es a dollar alapu penzrebdszer alapjait. Ilyent regen meg se.probaltak volna .
Egy közepesen ismert mérsékelten sikeres manusz( valami Buffett , külföldi és nem olyan ismert mint a Humi) ilyesmit írogatott régebben állítólag…:) #12: "A makrogazdasági prognózisok 10 centet sem érnek.". #32: "Soha ne fektessen olyan cégbe, melyet nem ért." #35: "Egy részvénypiacra készített prognózis semmit sem közöl arról, hogy merre haladnak tovább a részvények, viszont sokkal többet árul el arról a személyről, aki a prognózist jegyzi." #36: “240 éven át szörnyű tévedés volt Amerika ellen fogadni, és ez most sem tűnik jó ötletnek. Az amerikai kereskedelem és innováció aranytojást tojó lúdja egyre több és egyre nagyobb tojásokat fog tojni."
Tegnap a világvégét bátran váró shortoló barátainknak köszönhetően “ felrobbant” az ár (pánik zárások miatt amit köszönünk) és az 50 napos MA (zöld) felett zárt. Jelenleg egy lila ( kissé buzis hogy a homofóbok mondanák ) vonalka lapul felette ami egy éves nyitószint ( az éves nyitó szintek erős ellenállások , támaszok lehetnek). Ha áttöri (??? jelenleg nem tudható) a következő célár lehet a 200 napos EMA (13400 + - 50 sacc) lila szalag és majd esetleg ha felette zárna az ár a 200 napos MA (14100 + - 50 sacc ) fehér szalag. A macskák és a bikák ereje legyen veletek. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220729v01xyzf27.png
Humi te se keltél el 35 eves kprodik ezen ne sertődj.. meg en a nőkre irtam. De vszinu veled sem minden oke a rosszlanyok.hu -val kapcsokatosan :) Ki keres tarsat? Ki homofób? Ki antifeminista? 🤣🤣🤣 mar megint az altalanositas... ezert tart ott az orszag ahol...
Cica. Ez NEM TÁRSKERESŐ. Ez nem homofób oldal. Ez nem játszótér unatkozó gyerekeknek. Ez nem kocapszichologizáló oldal kocapszicológusoknak. Ez nem ANTIFEMINISTA oldal. És legfőképp nem BLIKK, Femina, CKM, Playboy, meg tököm tudja milyen oldal. Légyszíves most már moderáld magad, mert unom a folytonos spammelést. Ha dugnod kell, akkor éld ki hajlamaidat máshol. Ha máshogy nem megy, akkor vegyél be viagrát, és keress egy hivatásost. Köszi.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen