Néhányszor próbáltam elmagyarázni,de az orosz propagandát nehéz felülírni. Honapokig ment itt a "fogdossák össze az embereket" duma.. próbálj meg itthon megkerdezni valami AI-eszkozt 16 evesen,hogy miként lehet terrorcselekményt elkovetni egy kisebb embercsoporton, éjszaka mar a TEK térdel a nyakadon.
Nincs válasz . Teljes patthelyzet van. Amíg a 3 hűlye Trump-Putin-Zele +az EU vezetői közül nincs váltás addig semmi esély semmire. Az oroszok az elfoglalt területet Putinnal már nem engedik el. Tovább menni se tudnak. Ukrajna célja lángba borítani a világot. Ha ők vesznek, vesszen a világ. Trump egy őrült talán novemberben lesz esély Offolni. Az Euban jönnek a nácik vissza. ki tudja abból is mi lesz. Egy hajszálra vagyunk a III VH-tól. Vagy egy atomcsapástól. Imádkozzunk. Azt lehet.
Egyszerű. Kényszersorozzák az ukránokat, azok már úgyis megszokták. A németek már megszüntették a támogatásokat a menekülteknek, ha nem igazolják, hogy mentesültek a zelenszkij darálóból.
"'És hol a sereg?'" . 4000 oldal, biztosan elbújtak a sorok között....:D Egyébként nem részletezték, lehet ez a 3999 oldal az exit plan és csak 1 az offenzíva/defenzíva. :D
"Mint írtam, bizonyítottan tolja az európai széljobbot a ruszki,meg a
bábjai,köztük a bukott orbán is benne volt, hogy az érdekeit
képviselje, és hogy az EU-t bomlassza" . Vicc: Melyik volt előbb a tyúk vagy Navalny? :D . Akarom mondani, ez egy politikai és hírszerzési játszma, DE Trumpék is elismerték már, hogy (8?) éve nem az oroszok avatkoztak be hanem a kínaiak a választásba... OMG holnap már irán lesz az...nevetséges. . Egyébként érdemes figyelni a pálfordulásokat, Kurz, vagy a bayor elnök(nevét nem tudom fejből) aki orbán haverja volt, aztán találhattak róla valamit és nem lett az 1 nap alatt..., vagy Melóni, aki megmondta, kirak minden bevándorót, aztán mégsem vagy manfred weber akit orbán nyomott aztán hirtelen már a másik csapatban volt... de írtam a múltkor az indiai nagykövetet a brics kapcsán és elmondta, hogy az indiaiak pontosan tudják, hogy a CIA mit kavart csecsenföldön és a kaukázusban csak ugye senkit sem érdekel....
"Marine Le Pen közleményben ítélte el Oroszország lépését, amellyel az országban tevékenykedő európai (köztük francia) vállalatok – például az Auchan és a Nestlé) vagyonát ideiglenes ellenőrzés alá vonták. A döntést ellenséges cselekedetnek nevezte, és hangsúlyozta, hogy Moszkva nem kényszerítheti Franciaországot politikája megváltoztatására." ___ Gyönyönyű kis populista bábszínház ez is.
Hogy te min pörögsz, az nem sok mindenkit érdekel. Mint írtam, bizonyítottan tolja az európai széljobbot a ruszki,meg a bábjai,köztük a bukott orbán is benne volt, hogy az érdekeit képviselje, és hogy az EU-t bomlassza. Mivel a szivárványos AfD is belengette, hogy esetleg kilépés, innentől csak egy orosz agitpropnak nem világos hogy merre hány méter. Ja,de világos. Senki nem unt meg semmit, csak a ruszki aggreszor,megtámadott egy szuverén államot és az energiával meg faszán sakkban lehet tartani országokat. De ja, sztem sincs itt látnivaló.
Oltári tévedés. Csak kancellár csere-bere van. A rendszer marad, semmilyen komolyabb változás nincs. Nem véletlen, hogy utoljára a németeknél a baloldali BSW is megugrotta az 5%-ot, érdemes rápillantani a plakátjaikra: https://bsw-vg-sachsen.de/gefaehrlich-ehrlich-bsw-sachsen-anhalt/ Nincs itt semmi meglepetés, mind az AFD, mind a BSW programjában benne van az oroszokkal való kapcsolat rendezése, különös tekintettel az északi-áramlatra. Amire itt pár elmebajnok úgy döbbent rá, hogy gigantikus titkos oroszbefolyás, hát lol, azóta pörgök a hátamon. Mennyivel csodálatosabb lódítani az orosz energiáról való leválásról, aztán közben fű alatt venni a ruszkiktól rekordmennyiségben az LNG-t. Csak megunták már ezt a sok kamut a népek, nincs itt látnivaló, ha már jössz a tisztább képpel.
"...a szövetségnek mintegy 4000 oldalnyi kidolgozott katonai terve van a keleti szárny védelmére, a kisebb válsághelyzetektől kezdve a legösszetettebb forgatókönyvekig...." 'És hol a sereg?'
OROSZ-UKRÁN háború