Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:40
Előzmény: #84439  Dehogynincs
4.5 év orosz háború után még ez kérdés,az azért kemény. Nem volt béke szándék kb soha. Amint felmerült,abban a pillanatban el lett utasítva,vagy olyan követelések voltal,amik nevetségesek. De oersze ment a háborúpartizas orrvérzésig,akkor az volt kiadva. Furcsa módon,az a retorika azóta központilag eltűnt már.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:00
Előzmény: #84434  Murdoch
Az erő nyelvén fog eldőlni. Azt már a háború kitörése óta tudjuk, hogy a végén hiszti lesz.
Azt nem tudjuk, ki fog jobban hisztizni a végén.
Eisenburgprofesszor vasárnap, 12:47
Előzmény: #84435  GrizzlyG
50% felett kellene nyerniük, hogy valóban változást  hozzanak, arra pedig nincs sok esély.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:35
Előzmény: #84433  Murdoch
Ja,hat akkor most,hogy felmondtál a moderacionak,lehet kurva anyazni,hiszen ez loxart sem szamit,butek irogatnak biteknek...szelsobal...aha 🤣🤣
Fsociety
Fsociety vasárnap, 12:30
Előzmény: #84435  GrizzlyG
Iden kiderül, beengedik e az orosz befolyást. Szep jövő. 
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 12:28
Ma a németek véleményt mondanak a háborúpárti merz hazaárulóról. Érdekes lehet az eredmény.
Hajrá AFD! 🇩🇪 
Murdoch vasárnap, 12:08
Előzmény: #84431  Shortelek
Na, hát akkor nem lesz béke, ennyi. Aztán majd eldől az erő nyelvén, csak ne legyen a végén hiszti.
Murdoch vasárnap, 12:07
Előzmény: #84430  Fsociety
Nem szélsőjobb, hanem pont hogy szélsőbal. Mert ugye ne legyen az általad sem kedvelt szélsőség, ja de, ha kell a koalícióhoz. Szélsőjobber meg gyakorlatilag mindenki, aki az európai bukott mainstream politikát ekézi. Szóval tojok rá.
Azon meg ne hisztizz már, hogy burkoltan zsidóznak, ki a fenét érdekel, ez egy anonim fórum. Lóxart sem számít.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:58
Előzmény: #84431  Shortelek
Nem nagyon hallom mostanság a krokodil könnyeket ejtő szeljobbereker itt,akit siratták az elhullot embereket. Furcsa módon,most,hogy a béke talan opció lenne,most nem kérik,mert akkor mar inkabb halljon meg még tobb ember, hát ott vannak az asvanykincsek,azok többet érnek. Mondjuk a tomeggyilkos Putylernek js villantania kell otthon,a benya már apad,ha ezekután még ebből szarul is jönne ki,az biztosan az oligarchák nemtetszését is kivívná. Dehat ilyen ez a béke,mindig a poszkos anyagiak..
Shortelek vasárnap, 11:54
Előzmény: #84427  Murdoch
Ukrajna már most fel van fegyverezve, nem hiszem, hogy abból engednének, kis szünet jobban megerôsödnek azt a muszkát kipenderítik a krímbôl is, jobb lenne ha a muszkáid önként takarodnának ki, jobban járnának.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:53
Előzmény: #84429  Murdoch
Mi köze van ennek ahhoz, hogy engem burkoltan zsidoztak? Mindig atkotsz valami Ukran sztorira,kb bármiből. De most mar sikerült a francia szeljobbot is behozni,elismeresem..a kutya nem kérdezte,de ha ez van kiadva,hat oke. Amugy a kommentjeid alapján azért nehez tagadnod,hogy erősen a szeljobbban vagy,hiszti nélkül is. 
Murdoch vasárnap, 11:43
Előzmény: #84428  Fsociety
Jaj, hát ne szenvedj már ennyit, magától értetődő, hogy oroszbérenc náci vagyok. Nem lehet másképp. Megjegyzem:
Az ukrán zsidó bünőző oligarcha, Kolomojszkij, Zé felfuttatója finanszírozta meg a neonáci Azovot. 
Macron csak hogy ne nyerjen Le Pen, a full antiszemita, kommunista ultraszélsőballal állt össze.
Ki a fenét érdekel bármilyen zsidózás, nácizás, ha pénzről, hatalomról van szó? Senkit.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 11:16
Előzmény: #84425  Murdoch
Elhszem, hogy szeljobberkent neked egy kis zsidózás mindig izgató,de ugye önmagában ez ettől egy gyűlöletkeltő komment volt.. en sem firtatom,hogy  te Svájcban most akkor bujtatott orosz agitprop vagy ,aki emellett mondjuk orosz felmenőkkel is rendelkezik..
Murdoch vasárnap, 11:15
Előzmény: #84426  Dehogynincs
Minden ilyen találkozó valahol pozitív, de szerintem most még csekély jelentősége van. A hangnem viszont érdekes:
"Witkoff also struck a warm tone, telling Putin that “when we retire, we’ll have all these incredible stories, and incredible memories, and yours will be right at the top of it all.”"
Ettől függetlenül szerintem most már egészen más tárgyalási pozíciót vettek fel az oroszok. Tudják, hogy hamarosan úgyis behúzzák Donbaszt + nem céljuk vmi minszki megállapodáshoz hasonló kamu, ami arról szólt, hogy Ukrajnát fel lehessen néhány év alatt fegyverezni, aztán indul újra minden. Szerintem a következő néhány hónapban egyre jobban szét fogják verni az országot. Elsősorban gazdaságilag, szvsz. És amúgy talán nem is Ukrajna volt a fő kérdés, hanem Irán, Kuba, Kína stb. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 10:12
Előzmény: #84301  Murdoch
Putyin elrendelte, hogy három napig szüneteltessék a Kijev elleni légicsapásokat
https://telex.hu/kulfold/2026/09/05/putyin-elrendelte-hogy-harom-napig-szuneteltessek-a-kijev-elleni-legicsapasokat
Donald Trump amerikai elnök különmegbízottja, Steve Witkoff és az elnök veje, Jared Kushner szombaton megérkeztek Moszkvába, hogy a háború lezárásáról tárgyaljanak. Peszkov szerint Putyin találkozót tervez velük. Witkoff és Kushner már többször jártak az orosz fővárosban, de vasárnap utaznak először Kijevbe.
________ mozaik ________
Össze lehet rakni, hogy miről tárgyalhatott a cia főnöke. Ez sokkal inkább ok-okozati összefüggésnek tűnik, mint időbeli egymásutániságnak. Vélhetően egy-egy kis lépés Moszkvában és Kijevben a háború diplomáciai lezárása felé, ami nem egyhamar lesz.
Murdoch vasárnap, 10:04
Előzmény: #84424  Fsociety
Ezt éppen te írod... LoL. 
A moderálásban meg nincs semmi látnivaló, a kétes ukrán rezsimet éltető nagy liberáldemokraták jellemzően gyűlölködve tagadják a valóságot ésvagy a különvéleményeket. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 01:12
Előzmény: #84423  FeherTibi
Sztem meg ne firtasd,ki hol lakik. Olvasd el a Hazirendet. Ez egy anonim fórum. Ha az érvekkel nem tudsz vitatkozni,akkor ne kezd el azt sem,h kinek mi a vallása,mert atom gáz .Elkezdeni zsidózni meg szerintem hamarosan ban lesz,bar erdekes a moderáció,a ruszki fanatikok valahogy mindig megússzák, meglátjuk,te minek számítasz. 
FeherTibi vasárnap, 01:08
Előzmény: #84422  Fsociety
elhiszem, hogy akár magyarországi magyar vagy. De szerintem Shortelek és Dehogynincs ukrajnai magyar aki Ukrajnában él.
Mondjuk ez az "úgyse fogod megtudni..." olyan érdekes.   Melyik ország zsoldját kapod a kommentjeidért ? Esetleg zsidó származású vagy, és nem mered felvállalni ? Nem hiszem, hogy ezen a fórumon félni valód lenne, ha így van. Ez nem egy vallási fórum
Fsociety
Fsociety vasárnap, 00:44
Előzmény: #84419  FeherTibi
Tibi,azt vágod, hogy már ossze vissza csapongsz? Ukrajna védi a hazáját,de elobb meg az EU tartja fenn a frontot,de most mar csak segiti Ukrajnát....😀 Sztem ne tippelgesd, hogy hány eves vagyok,es hány evet éltem a dicsőséges vidám barakkban,mert csúnya árnyékra vetodes lesz belőle...a nemzetisegemet/állampolgárságomat meg sztem foleg ne firtasd,mert kezd kinos lenni ez az irány.. és szintén csúnyán bukta lenne, bár egyiket sem fogod megtudni,de legkevésbé ukran magyar vagyok,becsszo. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 00:39
Előzmény: #84420  Murdoch
Hat szörnyű. A ruszki kisgyerekeket meg beszopatjak azzal,h ha bevonul önként,akkor majd csodás fizut kap. Aztan ha túléli,valahogyan elmarad. Igazi filantróp ez a Putyin bácsi,de legalább ő nem mas nemzet embereivel baszik ki,hanem a sajátjával. Példakép. Nektek..🤣

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek