Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety péntek, 14:02
Előzmény: #84339  GrizzlyG
Akkor a háborúpárti bullshit is végülis egy bullshit..jo,hat ez nyilvánvaló volt,csak ugye a ruszki vonalon ez volt a menő duma, értem én,kellett a megbélyegzés. Lapozhatunk. 
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 13:57
Előzmény: #84333  Fsociety
"Akkor végülis az van,h az ásványkincsek mindenkinek jól jönnének,csak még gyártjuk hozzá az ideológiai vonalat, hogy miként es ki szerzi meg. "

Hát, zanzásítva erről van nagybaszó. A többi csak narratíva... 
Fsociety
Fsociety péntek, 13:54
Moszkva azt akarja, hogy az AfD egyértelműen győzzön
___
Hat igen, nyilván ha befektetsz,akkor azert jo lenne,ha fialna is valamit..
Fsociety
Fsociety péntek, 13:40
Előzmény: #84335  Murdoch
Most hogy kiderült, hogy a Tisza minek mutatott utat,validaltad is, hogy keves ostobább dolog van/volt a haborupartizas,meg ukran berencezes mellett,amit a dagadek Orban ,meg a komplett szeljobb tolt. Ezuton is köszönöm a validaciot. Kellemes igazsagpillanatok ezek. ✌️
Fsociety
Fsociety péntek, 13:36
Előzmény: #84335  Murdoch
Nem elcsalták.. befolyásolták. Nem ugyanaz. Biden alkalmatlan volt. Trump is az. Az emberei bevallották,h a szűkkörű megbeszeleseken szart sem ert, a bizniszt hajtja,a fia faszan tolja a bennfentes kereskedelmet,de egyes forrasok szerint Trump kereskedesi szamlajan 21.000 kotes volt az elmúlt egy évben. Latjuk hova vezet.,nezd Irakot,az olajat,a kotvenypiacokat. Felkegyelmuek, nárcisztikusok vezetnek egy vilaghatalmat
 Hát oke. Amugy ha valaszthatnal,egy Epstein ugyben érintett ember,vagy egy Ukrajnat maximalisan támogató legyen az elnök,orosz oldalról ki mellé tenned a trollhadsereged..? költői kérdés volt. Az oroszok nyakig benne voltak a Trump csaladi cegeben,sajnos ez is tény. 
Murdoch péntek, 13:25
Előzmény: #84334  Fsociety
Nahát, már megint az oroszok, szóval a yenki elnökválasztást el tudták csalni, de a magyar az kétharmados buktára sikerült. Hát oké. Szerintem az amerikai szavazók akkor világosodtak meg, amikor volt a Biden-Trump elnökjelölti vita. Ahol szegény Joe kissé hibernált állapotban volt, maguk a demokraták nyögték ki, hogy: 'It's not just panic; it's pain'
Másrészt meg ügyes orosz taktika volt Trump behúzása, merthogy már tavaly is engedélyezték az ukránoknak, hogy lőjék telibe az orosz mélységi területeket. És kaptak hozzá, amit lehetett. Szóval ez megint olyan lesz, mint az AFD-s hagymázas teóriád, Merz népszerűsége éppen megy 16% alá, 30 éves rekord. Szóval lassan a full Németország oroszbérenc lesz ugyebár. 
Ja, most, hogy a Tisza is ajtót mutatott az ukrán eus csatlakozásnak, akárcsak OV, gondolom neked is egyértelmű, hogy már MP is putyinpincsi lett, vagy hogy is szoktátok mondani.
Fsociety
Fsociety péntek, 12:47
Az előzetes várakozások szerint Trump az alsó házat elbukja összel. Szoval mehet a kapalozas,mar az amcsik is kezdik felfogni,hogy kit szavaztak meg a ruszki propaganda közbenjárásával  másodszor. 
Fsociety
Fsociety péntek, 12:40
Az amerikai elnök már az idén februári CPAC-konferencián is egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államok valamilyen formában vissza fogja szerezni a befektetett pénzt. Akkor egy olyan megállapodást vázolt fel, amelynek értelmében a kritikus ukrán nyersanyagokból származó bevételek fele Washingtont illetné meg. Kijelentette, elvárja, hogy az amerikai adófizetők pénzéért cserébe az Egyesült Államok ritkaföldfémeket, kőolajat vagy bármilyen más, értékesíthető nyersanyagot kapjon Ukrajnától.
_
Akkor végülis az van,h az ásványkincsek mindenkinek jól jönnének,csak még gyártjuk hozzá az ideológiai vonalat, hogy miként es ki szerzi meg. Same old shit,de közben azert bekepartiak vagyunk és aki még akarja őket,azok meg háború pártiak,bar most éppen Irakot is basztatjuk,de az meg szerintünk jogos,szoval az Európa segítsen őket tamadni. Atya ég...ami a vilagban megy,az mar téboly🤣
Fsociety
Fsociety péntek, 11:47
Előzmény: #84328  Murdoch
A fényességes penznyomda jelenleg orrverzesig megy az Usaban,Trump embere a FED elnöke. Van még kérdésed? Ez már a globalis hatterhatalmak felszámolásának a resze? Azt hiszed, a penznyomda fogja eltolni a betonfalat? Akkor majd figyeld a japan kötvénypiacot.. az asvanykincseket is a fuledre kenheted majd,ehetsz nikkelt meg kobaltot,ha mas nem lesz. Esetleg pénzt. 
Shortelek péntek, 11:45

" szétrakétázzák Iránt az olajért,"
Ez így nem igaz, ha a terrorista rezsim nem öldökölné a népét akkor nem lett volna rakétázás, na ez az igazság.
Fsociety
Fsociety péntek, 11:45
Minden háború zavar. De mondd meg, hogy en,mint Kis Pista,azon kívül, hihy aggódom,mit tehetek Irakert? Te voltál.odaTrumptól,hogy majd jól megszivatja a globalis hatterhatalmak nevű szervezetet,hat gratulálok,sikerult.Ellenben te vagy nagyon fiatal vagy,vagy nagyon vágysz az oroszokkal hataros lenni ismét (vicces lesz,ha Svajcig mennek)de én nem annyira vagyok fiatal,es nem akarok velük hataros lenni,akkor sem ha Ukrajna lesz,de orosz bábbal. Igy már világos, hogy miert nem az imádott ruszkijaidnak szurkolok? Sima egyéni érdek,es nem vagyok sem háborúpárti,sem Soros ügynök,csak egy darab önálló entitás, egyéni erdekekkel. Es az egyeni erdekeimet pont le sem fogja szarni senki sem,igy marad a fotelharc, ahogy (valljuk be) nektek is,hacsak nem valami szervezet kereteiben vagy itt, dedikált céllal. Én nem. A többi csak szajkarate. 
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 11:03
A ruszofóbiás jelzőt annyira gyakran osztogattad, hogy elkezdtem firtatni, hol látsz ruszofilokat (oroszabrátokat)
Hova kellene néznem, hogy én is ruszofilokat lássak? #84211
A kérdésem az volt, hogy hol látsz ruszofilokat a Földön. Hányan lehetnek? #84214
____________ csak kinyögted __________
Az oroszok "a naprendszerből is ki lettek közösítve"
Murdoch péntek, 09:52
Előzmény: #84327  Fsociety
Pedig egyszerű. Elhiszem, hogy téged rendkívül zavar mondjuk egy iraki háború, csak aztán ezzel el is van intézve. Az orosz invázió másnapján elindultak a szankciók, a naprendszerből is ki lettek közösítve. Most simán lenyúlják a yenkik a venezuelai olajat, szétrakétázzák Iránt az olajért, köbméter papírost aláírattak Zével, hogy milyen ásványkincseket lesz szíves átadni, stb. És ennyi, nagyjából a kuss mindenkinek.
A betonfal már rég jött volna, csak mindig beindulnak a fényességes demokráciákban a pénznyomdák, jöhetnek megint a tele bevásárlókocsik, oszt jóvan. És tovább döglődik minden. 
Fsociety
Fsociety péntek, 07:34
Előzmény: #84325  Murdoch
Nem ertem,hogy te miről beszélsz. 2850? 😏 A klimara nem most jöttem rá,kepzeld. Régóta tudom, hogy ez betonfal lesz,mert féktelenül zabálják a bolygó erőforrásait,aminek nem lehet mas a vége,mint egy katasztrófa,de ez lesz az emberiség sorsa,ez van.  Kicsit osszekaphatnad magad,hirtelen nekem kéne megoldani a bolygó összes problémáját? Leirtam nemrég,Phylaxia is helyeselte,hogy a gyerekemet ugy nevelem,hogy bár semmi értelme,de ne nyirja ki maga körül a környezetét. Ha mindenki ennyit tenne,az segitene,ha tőlem várod,akkor nem fog. Ezekkel én regota tisztában vagyok. Az emberiség alkalmatlan jelenlegi formájában arra, hogy egyensúlyban éljen, a populista lozungokat meg a tudatlan hülyék kajaljak csak be. Aki előre nez,tudja,jönni fog a betonfal,a formája lesz a kérdéses,meg az időzítés. Az utóbbinál szinte biztos vagyok, hogy viszonylag hamar. Nemzetközi jog? Haha...a nemzetközi jogot a birodalmi törekvések fogják pont telibe szarni. Hat ez ilyen. 
Shortelek péntek, 05:40
Előzmény: #84323  Murdoch
Ebben a topikbana muszkáidra kellene hagyatkoznod, amúgy meg ha az arab terroristáid a picsájukon ülnének senki hozzájuk se szólna, de nekik muszály a faszságaikkal provokálni az usát, akkor szopjanak kiérdemelték a haragot.
Murdoch csütörtök, 22:26
Előzmény: #84324  Fsociety
Most megint miről beszélsz? Mikor akarod elítélni az iraki balhét, majd 2850-ben? Szerinted mennyire tojik az egészre a us? Van egy nemzetközi jog, te is most jössz a távolsággal. Ki nem tojja le, ezt nem km-re mérik. Ezzel a kettős mércével tele lett a fél világ hócipője. Vagy van ilyen-olyan jog, vagy nincs, ha nincs, akkor mi a túrót akarunk mi elvárni az oroszoktól. Ennyi, szvsz. A klímát meg hagyd, nem most kéne rájönni, hogy a vadkapitalizmus felfalja a bolygót. Trump a drill babyvel? Ugyanmár, mindenki ezt tolja, csak máshogy. Már a tömegturizmus is szétbarmolja a fél bolygót, de ebből él európa is. Próbáld megakadályozni, good luck... 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 18:37
Előzmény: #84323  Murdoch
Mondjuk párszor el lett nektek mondva,hogy az iraki balhét is el kell ítélni (segits, kérlek, a 9/11-nel is a globalos hatterhatalmak voltak,vagy Bush csinált egy mubalhet? Ugyanez az iraki tömegpusztító fegyverek esete,same shit...)csak mondjuk Irak kicsit messzebb van,  a ruszkik meg hirtelen a szomszédaink lennének. A kettő közül az én életemre a masodik jelentene nagyobb parát. Mert veled ellentétben én még mindig azt gondolom róluk,hogy az ukranokkal egy szinten vannak,ami hát nem jó. Ha atom jön, jöjjön,en nem fogom telefosni magam ezért,mint itt egyesek. Akkor ugyis mindegy lesz. A klímaváltozás miatt egyébként erdekes módon senki sem aggódik(hoax,ugye Trump..), pedig éhen szomjan dögleni eggyel kellemetlenebb lesz,foleg,ha a gyerekedet is végignézed.mindezt a merhetetlen profit kedvéért egy szűk retegnek,amiből optimalis esetben az egvilagon itt senki nem kap semmit. Dehat aggodjatok csak a hatterhatalmakert,azzal biztosan majd jóllehet lakni 😏 
Murdoch csütörtök, 18:21
Előzmény: #84322  Fsociety
Sose állítottam, hogy szerelmesen kell nézni az oroszokra. De amikor a kamu iraki tömegpusztítófegyverek hátán megindult az usa invázó, annak meg lett cca 300k civil áldozata. Ilyen világ van. Azért fura, mert itt mindenki az oroszokra fókuszál, de ott a predator usa, akinek a szájából félig kilóg Európa, + ott kering körülöttünk Kína, de azért az oroszok... Hát, lehet majd egyszer megértem, nem most lesz. A németek gazdasági vonalon akarták kiépíteni a 4. birodalmat, most rácsaptak a mancsukra az északi áramlattal. Most már hiába jön a militarizáció, az sok-sok év, meg atom nélkül zéró értelme. Jó, hát azt értem, jó lett volna a multipoláris világban az oroszok elé kerülni, ja, hát nem kellett volna szivárványkodni, meg iszlamizálódni, + ilyenkor az erő nyelve számít, szvsz, xóval ez a vonat elment.
Fsociety
Fsociety csütörtök, 17:47
Előzmény: #84321  Murdoch
Ja, hát végülis... Putyin is ugy került térképre,hogy..jaj,segits..mi is volt azzal a lakóház robbantással? Nahát,akkor ezek ugyanazok. Mind mind békepárti 🤣
Murdoch csütörtök, 17:34
Előzmény: #84320  Fsociety
Durva hát. Az oroszok nem lehettek, hiszen te magad is állítottad, hogy az AFD-t pénzelik. Pár nap múlva választás, nyilván nem olyan ütődöttek, hogy amikor ott cca 40%-on áll a párt, akkor jönnek ilyen hülyeségekkel. Szóval lehet tovább tippelgetni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek