Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shortelek hétfő, 05:29
Előzmény: #83853  Murdoch
Az oroszoknak senki se akart ártani, maguknak akarták a bajt, szopjanak a gecik.
Shortelek hétfő, 05:28
Oroszoknak harci tapasztalat, igen putylernek valóbsn lesz, hogy máskor gondolkidjon el azon mire lesznek kéoesek.
Shortelek hétfő, 05:22
Előzmény: #83843  Murdoch
Igen valóban menni szokott, lakossági károkkal, halálokjal, ez a muszka bosszú.
Shortelek hétfő, 05:19
https://totalcar.hu/hirek/2026/08/16/moszkvabol-fordult-vissza-a-magyar-teslas/
Ennyit a muszka országról, a kutyának se kelkene odamenni, de ti trollok csak menjetek, oda kívánkoztok.
Istvan78 vasárnap, 22:17
Előzmény: #83855  Murdoch
Donbasz területéből az elmúlt három évben sikerült 12%-ot megszerezniük. 77-->89%. Még újabb 3 év és elérik a 100%-ot vagy nem. Nem egy nagy teljesítmény. Tudom, az oroszbarát trollok már évek óta úgy tudják, hogy már csak kis idő kell és vége Ukrajnának, no persze, az EU-nak is, sőt amíg Biden volt az elnök, az USÁnak is, merthogy jönnek a kínaiak, világrend váltás és hasonlók. 
Murdoch vasárnap, 18:29
Előzmény: #83854  Dehogynincs
Csak éppen ők kimerülőben vannak, Ukrajna lakossága kb. 25 millió fővel fogyott, Oroszország meg jó pár millióval nőtt. Most Zé könyörög az elfogórakétákért (nem fog kapni), mert gyakorlatilag nincs légvédelem a ballisztikus rakéták ellen. Pedig ugye arról ment évekig a mantra, hogy térdre rogy az orosz gazdaság és kifogynak az eszközökből. És majd akkor érdeklődöm később, hogyha az új megegyezés alapja mondjuk az isztambuli négyzete lesz, akkor mi lesz a mantra. Merthogy közben szemlátomást az oroszok behúzzák a Donbaszt, szóval nem az lesz a tárgyalási alap.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 17:45
Hogy én mit akarok, az senkit nem érdekel. A háború ugyanígy folyna, ha nem léteznék.
Az ukránoknál is van egy hadsereg top tapasztalattal és ők sem kaviárt esznek.
Ha vége a proxynak, akkor majd nem az erő nyelvén beszélnek, hanem olyan megegyezést kötnek, amit az erő nyelve döntött el.
Pridera soha nem mentem. Sem ellene, sem érte. 
Murdoch vasárnap, 17:32
Előzmény: #83852  Dehogynincs
És? Te is csak az oroszoknak akarsz ártani, a többi szemlátomást nem érdekel. 
Ebbe Ukrajna beleroppan, az európai gazdaság dettó, szvsz. Az oroszoknál meg lesz egy cca 2M-s hadsereg, top tapasztalattal a modern hadviselésben. Cserébe nem kaviárt esznek majd, hanem pirogot. Nagy boldogság. És ha vége a proxynak, hol fogod keresni európában az erő nyelvét, a prideokon?
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 15:36
Előzmény: #83849  Murdoch
Nem biztos, hogy lett volna háború, ha Putyin 2022. februárjában ellátott volna máig.
Oroszország egyáltalán nem simán érvényesíti az érdekeit.
A nato kapott két új tagot, közelebb került Oroszországhoz és a Kremlt zavarják a szankciók meg a saját területeit érő harcászati rombolások.
Murdoch vasárnap, 15:01
Előzmény: #83844  slash
Igen, semmi értelme ezt OV nyakába varrni, ez a mindenxarozás kategória. Lehet voltak hibák, de nem ez a lényeg, amúgy meg van bőven saruk, na azzal kell foglalkozni. Egyébként meg akkoriban Magyar Péter Brüsszelben melózott fideszes színekben, most akkor az ő hibája is? Marhaság, mint sok mindent, ezt kegyetlenül elcseszte a térség.
keeper vasárnap, 14:45
Előzmény: #83833  slash

"  eredetileg 2022ben a orosz -ukrán háború miatt vettem mert de ahogy elnézem itt klima katasztrófa lesz Pesten úgyhogy  a jövö még nem végleges.  "
Vicc: nem kell aggódni, legrosszabb esetben szorítanak majd nekünk egy kis helyet Szibériában. XD
Murdoch vasárnap, 13:59
Előzmény: #83846  Dehogynincs
Nem lett volna háború, ha nincs 2014, nincs 2008 stb. Megint a propaganda. Az usa simán érvényesíti az érdekeit, pedig ez nála nem egzisztenciális kérdés, max a hegemónia fenntartásáról szól. Ukrajna, Venezuela, Irán, Kuba, Kolumbia stb. Elveszi amit akar, max tárgyal, ha elfogynak a rakéták. Lázadsz már mondjuk az izraeli területszerzésekért, Sziriában, Libanonban? Dehogy.
Murdoch vasárnap, 13:56
Előzmény: #83847  Dehogynincs
Nincs ilyen, hogy 'sem', az valami csúsztatás. Belinkeltem már, hogy mi volt a háttér, innen jutottak be a népek a Balkán és Mo. felé. Elő is vették a görögeket, mert minden IS összeomlott, ami az EU külső határainak védelmét jelentette. Mo-t nem vették elő, csak múltkor is összeszenvedtél erről vmi zagyvaságot.
https://www.bbc.com/news/world-europe-35416741
Mezei propagandát tolsz, egy paraszthajszállal sem jobb, mint a fideszes lódítások. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:39
Előzmény: #83842  Murdoch
Vedd észre, hogy nem írtam, told jobban a gettósodási propagandát!
A görögöknek sem kellett volna a migránsokat európára szabadítani.
Meg fogsz lepődni, de nem görög vagyok, hanem magyar.  
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:36
Kitaláltam rá egy szót: eszkaláció.
Majd kiderül, ki bírja jobban az eszkalációt. 
Ha az orosz agresszor nem kez háborúzni, akkor a béke vagy a fegyverszünet eszkalálódott volna.
slash
slash vasárnap, 13:03
Nem értik. És nem is fogják soha. Ez a klima katasztrófa úgy betett az Eu országoknak hogy telibe fogják szarni az ukrán "add ide a didit"  nyávogást azt garantálom.  
slash
slash vasárnap, 12:59
Előzmény: #83842  Murdoch
Igen. A Döbrögi spec mindent megtett. Állt a kerítés évekig. Nálunk nem maradhattak de nem is akartak maradni.  
Murdoch vasárnap, 12:38
Előzmény: #83841  Dehogynincs
És ahogy slash kolléga rámutatott, ilyenkor jön egy nagyságrenddel nagyobb visszacsapás az oroszok részéről. 
Murdoch vasárnap, 12:37
Előzmény: #83840  Dehogynincs
Aminek a jó részét a schengeni görögök engedték át. Nem zavar? Ha már propagandát tolsz, csináld jobban.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 12:18
Ukrajna FP-5 Flamingó rakétákkal mért csapást a szamarai Progressz központra, amely az orosz űrprogram egyik kulcsfontosságú létesítménye. Az ukrán határtól mintegy 900 kilométerre található üzemben szerelik össze a Szojuz-2 hordozórakétákat, amelyek az orosz rakétaindítások több mint 85 százalékát adják, és jelenleg gyakorlatilag pótolhatatlanok. Nyílt forrású elemzések szerint a találat egy űreszközök összeszereléséhez használt tisztatermet is magában foglaló épületet ért. A gyártókapacitásban keletkezett kár rendkívül súlyosan érintheti az orosz űrprogramot, amely már a támadás előtt is kapacitáshiánnyal küzdött ...
https://www.portfolio.hu/global/20260816/fajdalmas-teruleten-mert-csapast-ukrajna-oroszorszagra-megbenulhat-az-orosz-urprogram-856546#

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek