Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety szombat, 21:29
Előzmény: #83450  keeper
Haver,nyugodtan költözz ki Moszkvába,senki sem fog ebben megakadályozni. Kicsit le vagy maradva, itt már meg lett beszélve az értelmesebbjével, hogy mi a szitu,nagyjából egyetértésben. te szokás szerint a késői vonattal jöttél,de még habzó szájjal. És nyugodtan kezeltesd az idegösszeroppanásodat, nem ciki,erősen rád fér,kisgyerek. 
keeper szombat, 21:05
Előzmény: #83444  Fsociety

Jah és a törököktől (Araboktól), Libiából, Marokkóból (Afrikából)mennyi jött és mi idézte elő a migránshullámot? Dee neem számmítt csak a mocskos oroszok, akik körül puccsolt  az EU+USA (amit korábban leírtam már neked de azt sem olvastad el) pfujjj rohadjanak meg. :D Pfujjj
Az olajválság is putyin hibája lesz, hogy nem tudja lelőni az amerikaikai starlink által vezérelt ukrán drónokat. Pfujjj rohadjanak meg. :D Meg az EU +USA elkobozza az orosz olaj és LNG tankereket, ez is putyin hibája, hogy nem tudja megakadályozni. :D
.
Esküszöm, neked cirkuszban a helyed.
.
Halljátokkk!! Rájöttemmm!!! A migránshullámot valójában az idézte elő, hogy annyi agyhalott van Európában, mint FS, hogy a világ összes agysebésze ide akar jönni gyógyítani őket!!! Megoldódott a rejtély....
keeper szombat, 20:55
Előzmény: #83439  Fsociety

Jah, te korábban azt írtad, hogy nincs és nem is volt soha migránsválság, meg hasonlók, de nyomjad csak, remélem a személyeskedésért kapsz majd prémiumot, abból vehetsz illemleckéket, ha már a szüleid nem tanítottak meg rá.  :D
.
Jah és szövegértés leckéket is vehetnél, mert nem titkos NATO dokumentumokat kértem tőled, de az sem baj. :D
Phylaxa szombat, 20:33
Előzmény: #83447  Fsociety
Központilag szétosztják, aztán mindenki oldja meg! Hol is találkoztam ilyennel....háát egyik esetnek sem lett fényes vége. Mondjuk az országok többszázéves értékeinek szétbarmolására a lehető legegyszerűbb megoldás. Nem kerül semmibe. Sőt még bevétel is lehet belőle, ha valamelyik tagállam nem akarja.
Fsociety
Fsociety szombat, 19:00
Előzmény: #83446  Murdoch
A vilag folyamatosan változik. Az új Europanak is vege lesz egyszer. Azert az,hogy mit tett Europa,egy kontinens a bűnözés ellen,az megint az ostobaság ...Europa országokból áll. Max ők tehetnek barmit is. De vagom,neked a migráns bűnözésre van merevedés,csakhigy ezt nem egy kontinesnek kell megoldania,hanem egy adott orszagnak,lokalisan.
Murdoch szombat, 18:18
Előzmény: #83444  Fsociety
Roppant egyszerű volt a kérdés. Mit tett Európa a migránsveszély és terrorizmus/bűnözés elhárítàsáért? Linkelhetsz, ellentétben veled, én el fogom olvasni. Ezért hivatkoztam a frontex jelentésre is, ha az szerinted oroszhirek, akkor részvétem. Mit ahogy irtam, a régi európának vége, nekem ez a bajom, nem más. És amúgy 100k kilométereket tolok autoval szinte a full kontinensen, nem a sarki presszóból okoskodok.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 18:12
Előzmény: #83443  Murdoch
Köszönöm a feltételezést, de 2012-től 2015-ig nem én voltam a kormányfő.
A többi eu-s ország kormányfője meg pláne nem én voltam.
De abban igazad lehet, hogy nekem kellett volna megvédenem országunk schengeni határait.
Fsociety
Fsociety szombat, 17:46
Előzmény: #83443  Murdoch
Miert,neked nem Eurpád,te nem itt laksz? A magyar kerítés nem is Orbán ötlete volt,csak lenyúlta,de sebaj. Lukasenka,Putyler csicskaja is szepen tolta a migriket Putyin parancsara Europara,szoval azert ebben a ruszkik is bennek vannak,hogy destabilizaljanak. Mondjuk ez csak annak új,aki nem az oroszhireket olvassa. 
Murdoch szombat, 16:41
Előzmény: #83429  Dehogynincs
Én meg már belinkeltem anno a hivatalos Frontex jelentést kb 2012-ből, amiben részletesen benne voltak a térséget érintő veszélyek. Ez egy az egész kontinenst érintő migrációs krízis volt, felsorolnád mit tett az európád, hogy ezt elhárítsa? Azonkívül, hogy héthuszonnégyben ekézték Mo-a kerítésépítés miatt? Erre is szokás szerint ráfaragtál, csak tolod az észnélküli orbánozást, az igazi problémákat fideszes módiként letagadod. Ez is valami.
Fsociety
Fsociety szombat, 15:37
Előzmény: #83441  Phylaxa
Pont ezt mondom, hogy leszarta a többit, ő akart csipegetni közülük. Az egyik legkárosabb vezető volt szvsz.
Phylaxa szombat, 15:14
Előzmény: #83440  Fsociety
Ő nagyon jól tudta akkor, hogyan működik a menekültstátusz gyakorlata. A fejlett országok EUrópában már régóta használták. Tehát, ha lejelentkeztél náluk úgy, hogy előtte egy biztonságos országban felvették az adataidat, akkor ha nem láttak benned fantáziát, akkor visszaküldtek oda. Jól megszívtuk volna. Mondjuk nem olcsó mulatság, 200 mill euró + napi 1 millió euróba kerül nekünk.
Fsociety
Fsociety szombat, 14:49
Előzmény: #83438  Phylaxa
 Mutti ki akarta magának csemegézni azt,aki használható,a tobbi meg mehet,ahova akar. Na ezzel volt a baj,hogy ez nem így működik. 
Fsociety
Fsociety szombat, 14:48
Előzmény: #83432  keeper
Mondjuk ez megint a te szellemi szinted,egy szoval nem mondtam,hogy szegeny artatlan migransok. De rájöttem,hogy a retardaltsagoddal nekem innentől fogva semmi dolgom nem lesz,tibike mellé berakunk a polcra, és ennyike. 
Phylaxa szombat, 14:48
Előzmény: #83437  Dehogynincs
Én erre az állításodra reagáltam, amit bemásoltam.

Hogy miért nem zárták le a határt korábban? Itt csak találgatok: Mert a németek azt zengték, hogy szükségük van rájuk? Javítják majd a munkaerőpiacukat? Demográfiai válságban voltak? Passz

Az ebből a világos, hogy miután megtudtuk, hogy Merkelnek le kellett jönnie az osztrák határhoz és személyesen engedélyeznie az újranyitást, ezért nekünk azonnal zárni kellett. A többit a plüssmacisokkal beszéld meg, (Tőlük özönlött a megbélyegzés azokra, akik nem akarták beengedni őket ebben a formában), ők sokkal profibbak ebben.
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:29
Előzmény: #83436  Phylaxa
Ezt is állítottam.
A németekhez végül átengedték a négyszázezer migránst.
Nem emlékszem arra, hogy 2015-ben belső ellenőrzés lett volna a magyar-osztrák vagy német-osztrák határon, de ettől még lehetett. A négyszázezer illegális migráns nem juthatott volna át lezárt határokom.
Két állításról mondd meg, hogy igazak-e!
Tudom, tudom, ezernyi mást is állítottam.
Phylaxa szombat, 14:21
Előzmény: #83435  Dehogynincs
Ezt állítottad: "Ennek az intézkedésnek az lett volna a megfelelője, ha Ausztria és Németország az osztrák-magyar és a német-osztrák határt zárták volna le az elől a négyszázeter migrás elől, akiket 2015-ben Orbán szabadított rá az eu-ra azzal, hogy nem védte meg a shcengeni határszakaszunkat."
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:14
Előzmény: #83433  Phylaxa
Ezt állítottam: "OV nem volt képes megvédeni a schengeni határainkat."
Igaz vagy hamis?
Fsociety
Fsociety szombat, 14:09
Előzmény: #83431  keeper
Szerencsére neked is elfogytak az erveid. Maradt a fehertibi féle vonal. Semmi gond,itt tartasz,elfogadjuk. 
Phylaxa szombat, 13:22
Előzmény: #83429  Dehogynincs
Le is zárták. Merkel segített végül és mehettek.
keeper szombat, 12:54
Előzmény: #83427  Fsociety
Jah mindegyik szegény ártatlan volt, menkülnek az erőszak elől....menj és pátyolgasd őket...
" Az embereket az előző nap a Ceuta spanyol enklávéval határos területen gyülekezők és a marokkói hatóságok között kirobbant összecsapásokkal kapcsolatban vették őrizetbe gyilkosság, gyújtogatás, illetve magán-és köztulajdon elleni rongálás gyanújával – közölték a hatóságok az MTI-vel. "
keeper szombat, 12:50
Előzmény: #83414  Fsociety
:D Szánalmas vagy. Sorry.
keeper szombat, 12:44
Előzmény: #83423  GrizzlyG
Áh, csak derék mezőgazdasági dolgozók, akik gyalog hozzák át a marokkói papírikát az EU piacra, hogy így csökkentsék az üvegházhatást....nem értem miért olyan nagy ügy ez...
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 12:39
Előzmény: #83424  Murdoch
Többször beírtam, hogy OV nem volt képes megvédeni a schengeni határainkat.
Nem azt írtam be, hogy schengent nem volt képes megvédeni.
A linked nem arról szól, hogy az olaszok nem védik a schengeni határaikat, hanem arról, hogy az olaszországi repülőtéri és kikötői határokon is helyreállították a Spanyolországból érkezők ellenőrzését.
Ennek az intézkedésnek az lett volna a megfelelője, ha Ausztria és Németország az osztrák-magyar és a német-osztrák határt zárták volna le az elől a négyszázeter migrás elől, akiket 2015-ben Orbán szabadított rá az eu-ra azzal, hogy nem védte meg a shcengeni határszakaszunkat.
andras-80 szombat, 10:47
Tibi kommentje nélkül hiteltelen a topik! 
Fsociety
Fsociety szombat, 10:24
Mondjuk érdemes kicsit utanna olvasni az algir-marokkoi szalaknak,hogy tisztuljon a kép,hogy mi is történik. Plusz,megint az embercsempészek ,persze egytől egyig Soros emberei,senki másé. 
https://index.hu/kulfold/2026/08/01/ceuta-spanyolorszag-marokko-visszateres-migrans-valsag-hatarellenorzes-bevandorlok-emberkereskedelem/
___
Azota nagy részük hazament,az embercsempészek kicsit beuszitottak őket. 
Istvan78 szombat, 10:21
Előzmény: #83424  Murdoch
Putyinnak nem kell tekintettel lennie olyasmiknek, hogy a migráns háborús övezetből érkezik-e, mégis több millió illegális migráns tartózkodik Oroszországban, főként Közép-Ázsiából érkezve és az ő beilleszkedésük is problémás. Nézz utána!
Shortelek szombat, 07:56
Előzmény: #83407  FeherTibi
"Állitom, a kuruc info weblapon sokkal értelmesebb emberek vannak, mint ti. "
Agymosottaké.
Murdoch szombat, 06:42
Ugye itt mindig megmondták, hogy OV nem volt képes megvédeni a schengent 😅https://www.portfolio.hu/global/20260731/olaszorszag-felfuggesztette-a-schengeni-egyezmenyt-spanyolorszaggal-meg-is-jottek-az-elso-reakciok-853472
Vicces fiúk, szétbarmolták a kontinenst, tojtak mindenre, majd most hirtelen a spanyolok lettek a főkolomposok. Valóban nem kellenek ide az oroszok, ők csak pislognak mi megy itt.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 23:41
Nem az volt a narratíva, hogy Oroszország foglalja el az európai országokat?
Erre kiderül, hogy Marokkó ezt különös nehézségek nélkül megoldja 😎 
Fsociety
Fsociety péntek, 20:07
Előzmény: #83421  andras-80
Nem teljesen értem, hogy egyszer az a bajuk, hogy hogy az ember nem támasztja alá a mondanivalóját, aztán ha meg igen, akkor meg belekötnek ezer más dolgot, amiről nem is volt szó,meg a kutyát nem is érdekli. Ki a tököm olvas el 8 linket ,aztán ha kettőre reagálok jön még 6,hogy tuti legyen. :) most vagy linkenként csörög a della, vagy a leütött karakterszámra,bár ez sem érdekel nagyon...
andras-80 péntek, 20:02
Előzmény: #83420  Fsociety
Szegényeknek sok gondjuk van. Kedvenc ruszkiszopodár viktoruk ment a levesbe, az ukik meg szépen pusztítják ruszkiföldet. Mi meg csak kérünk egy kávét és élvezzük a műsort 😎

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek