Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Robben szerda, 13:20
Előzmény: #80218  Dehogynincs
Folyamatosan csak lejáratod magad :-)   kell ez neked? ja, de biztos jól megfizetnek érte..és mikor kapod az utalást, bizonyára elégedetten vállon veregeted magad.. roppant  szánalmas!
Financial Times: Kijev elutasította a Barátság-kőolajvezeték uniós ellenőrzését
2026.03.03. keddKijev elutasította a Barátság-kőolajvezeték uniós ellenőrzését, pedig közelmúltbeli kijevi látogatásán Ursula von der Leyen és António Costa, az Európai Tanács elnöke is kérte az ukrán vezetést, hogy tegye lehetővé a vezetéket ért károk független felmérését - írta kedd este a Financial Times című brit lap.
A cikk szerint vezető uniós illetékesek is sürgetik Ukrajnát, hogy tegye lehetővé a Barátság-kőolajvezeték ellenőrzését. Uniós diplomatákra és tisztviselőkre hivatkozva a lap azt írta, hogy az Európai Bizottság és több olyan EU-tagállam kormánya is az ellenőrző látogatás engedélyezésére kérte Kijevet, amely hagyományosan Ukrajna pártját fogja. 
 Két forrás azt is mondta, hogy közelmúltbeli kijevi látogatásán Ursula von der Leyen és António Costa, az Európai Tanács elnöke is kérte az ukrán vezetést, hogy tegye lehetővé a vezetéket ért károk független felmérését, de Kijev ezt biztonsági okokra hivatkozva elutasította. Egy magas rangú uniós diplomata szerint Kijev öngólt lőtt azzal, hogy ürügyet adott Magyarországnak az uniós hitel blokkolására.
 A diplomata azt közölte: nem tudják megmondani, van-e kár vagy sem. Nagyon egyszerű módjai vannak ennek dokumentálására és annak bizonyítására, hogy keményen dolgoznak a helyreállításon. Nem tették meg - jegyezte meg.
Shortelek szerda, 13:12
Előzmény: #80218  Dehogynincs
Ezzel és a háborús faszságaival fog nyerni megint, ez van.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 13:01
Előzmény: #80190  Dehogynincs
Tényfeltáró bizottságot állított fel a kormány a Barátság kőolajvezeték vizsgálatára, jelentette be Orbán Viktor a Védelmi Tanács reggeli ülése után
https://telex.hu/belfold/2026/03/04/orban-viktor-vedelmi-tanacs-ukrajna-magyarorszag-tenyfeltaro-bizottsag-blokkolas-baratsag
________ nem győzték meg ____________
Már nem elég a műhold?
Orbánt sem győzték meg azok a műholdfelvételek, amikkel minket akart meggyőzni.
____ vicc ________
- Nagy foga van és a Föld körül kering. Mi az?
- Műhód.
Shortelek szerda, 10:50
Előzmény: #80214  wgl
Orbán jelentkezhetne társadalmi munkába, segíthetne a károk elhárításában.
Murdoch szerda, 09:31
Előzmény: #80209  szieszta
Náluk a pénzpiac, náluk a techszektor, közösségi oldalak, műholdak zöme, energiaszektor tekintetében ugye szemlátomást kiiktatták európából az orosz energiát, venezuelai olajat viszik, most jön az iráni olaj/gáz. Szóval nem könnyű. Lassan 10k milliárdos nagyságrendű usd-t kell perkálniuk az adósságukra és nincs nagyon lové. Szóval egyetértek, nem kell egy ilyen zsarnok hegemón, csak amikor ezt pár éve leírtam, akkor jött mondjuk berlini és megértekezte, hogy gyűlölöm az usát. Oké.
ronaldinyo szerda, 08:57
minden sikeres férfi mögött van egy nő!!!!!!! és minden gyilkos tolvaj gyűlölködö irigy hazug férfi mögött is van egy nő -aki roszabb a férfinál!!!!!!!! láthatjuk a történelmi múltban -jelenben és majd a jövőben-mikor eszmél már fel a női társadalom itt valami nem koser??????? soha?????????-az a nő akiben van még egy kis érzés -ébredjen mert a többivel pusztul
wgl szerda, 08:25
Olvasd el és meglátod mekkora faskalap a sperma:
https://i.imgur.com/lfsNM2x.png
Eisenburgprofesszor szerda, 08:20
Előzmény: #80203  GrizzlyG
Az ukrán Szrasznof Ignác. 
Eisenburgprofesszor szerda, 08:13
Előzmény: #80204  tom122
Nagy az Isten állatkertje, egy kicsit többet szippantott. 
Shortelek szerda, 08:08
Kárpát hír, muszka propaganda.
Shortelek szerda, 08:07
Ne az orosz propagandát olvasgasd!!!!
szieszta kedd, 22:32
Előzmény: #80207  Murdoch
Én nem bánnám, ha most az egész világ fogna össze az amcsik ellen. Félre téve az összes vitát, oroszok , EU, kelet nyugat, dél, észak. Legyen már vége az amcsi diktatúrának, nehogy már ők diktáljanak mindenkinek, a szinte rekord  adósságukkal.
GrizzlyG
GrizzlyG kedd, 22:15
Előzmény: #80206  tom122
"Szkeptikus tagállamok

A Reuters hírügynökségnek nyilatkozó diplomaták és tisztviselők megerősítették, hogy a gyorsított ukrán integráció ötlete heves ellenkezést váltott ki többek között Párizsban és Berlinben. 
A tagállamok fő félelme az, hogy ha Ukrajna és a többi tagjelölt túl hamar kapja meg a teljes körű státuszt, akkor a kormányok felhagyhatnak a kritikus fontosságú belső átalakításokkal, különösen a korrupció elleni küzdelemmel."
Értsd: Letolvajozták a zöld bohócot. 
Mondjuk azt nem értem, hogy miért tartott ilyen sokáig a felismerés? 
Murdoch kedd, 21:47
Pityunak szeretettel, aki nem értette azt (sem), hogy anno miért nem volt lehetősége európának totál elutasítani az illegitim amerikai iraki inváziót. 
https://www.portfolio.hu/global/20260303/bejelentette-donald-trump-amerika-sulyosan-megbuntet-egy-eu-tagallamot-teljesen-elvagjak-a-kereskedelmet-821976
tom122 kedd, 21:44
Előzmény: #80205  GrizzlyG
Na jó,de akkor inkább gyakoroljon,hogy ha majd Brüsszelben a főtéren előadja a híres zongora számát ne,hogy már besüljön :))
GrizzlyG
GrizzlyG kedd, 21:06
Kikerült a reflektorfényből, ezt egy színész/zongorista nehezen viseli, ezt igazán megérthetnéd 😎
tom122 kedd, 21:03
Szerintem is , a kis hálátlan köcsög  Supermen :)))
Én már várom azt a pillantot amikor ez a kis supermen jelzi Trumpnak,hogy szivesen segit USA megvédésében :))
Nem tudom mit tól ez a kis zongorista,de piszkosul jó cucc lehet,az biztos. :))
De,most komolyan hogyan lehet valaki ennyire idióta,mint Zelenszkij,az egész Ukrajna azért létezhet még egyáltalán,mert nyugat fentartja  pénzzel és hadifelszereléssel a hadseregét Ukrajnának és ott a hírszerzési támogatás,ami nélkül max egymást löhetnék az ukik,erre azt mondja,hogy majd segit azoknak az arab országoknak amiket az USA véd ,amerikai fegyverekkel ???
GrizzlyG
GrizzlyG kedd, 20:45
Szélhámoshoz hasonlította az "ukrán" elnököt Trump 😅😅😅😅
https://karpathir.com/2026/03/03/trump-szerint-biden-eltekozolta-az-amerikai-csucsfegyvereket-zelenszkijre/
Lou70
Lou70 kedd, 20:23
Előzmény: #80201  Lou70
Ááá, nem voltam figyelmes, a többiekre gondol :D
Lou70
Lou70 kedd, 20:15
Előzmény: #80200  vigkrisz
Most jól értem, hogy Zelenszkij abban ajánlja fel a segítségét, hogy az őt segítő usa ellen, hogyan kell Iránnak védekezni?  Ez nekem már túl szürreális :D

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek