'Nem értem, hogy miért szállítunk ezeknek gázt, villanyt, gázolajat... Leállítani mindent, azonnal. ' lehet hiányoznának izéegyizéknek azok az eurocskák amiket kap érte, és amiből fizetik a trollhadtestet is...??szvsz
"Augusztusban harmadszor is megtámadta Ukrajna a Magyarországot ellátó Barátság olajvezetéket, Szijjártó Péter pedig háborús cselekménynek nevezte a szabotázst. Az önsorsrontó akciókkal Ukrajna nem csak térségbeli kapcsolatait veszélyezteti, hanem saját áramellátását is." Nem értem, hogy miért szállítunk ezeknek gázt, villanyt, gázolajat... Leállítani mindent, azonnal.
a muszka terroristák által lebombázott ukrán civil bérházakról, kórházakról, állomásokról, piacokról, stb,stb... vártunk itt valós csatolt linkeket - bizonyosságként a növekvő muszka terrorra, (v.ilyeneket nem 'osztogat' az fszb/dpk/ner központ?) nem holmi hadoválást a nem kevésbé tragikus izraeli-palesztín konfliktus kapcsán...(☺?) szvsz
Hááát... érdekes kérdés, mert Kárpátalját a CCCP-hez csatolták nem ukrajnához, tehát 91-ben 8u8krajna megalakulásával azt vissza kellett volna csatolni Magyarországhoz. (Természetesen a Lengyel,Román területeket is és a Moldávoknak is járt volna egy kis tengerpart szerintem..) Szigorúan szerintem.
Szerintem meg a Krími, Donyecki, Luhanszki Népköztársaságokban Orosz békefenntartók vannak, ergó az Ukrán az agresszor... És ezek a köztársasági elnökök miért nem mehettek a fehér házba most ? Ők fejük felett döntenek róluk ? Micsoda eljárás ezzz ? ....
Mennek vele az ápolók is, hogy illemre tanítsák :)))De állítólag pánikban vannak, nagyon helyesen. Sokatmondó szavak: "A mai napon európai állam- és kormányfők érkeznek a Fehér Házba, hogybiztosítsák egy életképes, védhető Ukrajna túlélését, bármennyit is szabdalnak ki a területeiből a tárgyalóasztalnál." - - portfolio Hát ez már elég messze van a korábbi mindent vissza szólamoktól. Szóval már bármit rajzolhat trump a térképre :))))
Én viszont úgy gondolom, hogy nem, ezért is írtam, hogy mit fog kezdeni a helyzettel... 'Castronak' kellene látszani, mert állandó harcban van, de Trump tavasszal jelezte, hogy tisztelje meg őket, hogy normálisan felöltözik. Meglátjuk....
OROSZ-UKRÁN háború