Múltkor láttam videót, talán Spanyolországban tüntettek az ukrán "menekültek", több katonai támogatást követelve. Egytől egyig visszakültem volna őket Ukrajnába.
"Tombolnak az ukránok: A „vérrel szennyezett háborús bűnös” királyi fogadtatásban részesült Alaszkában." :)) Nem értem, hogy miért nyekeregnek, úgyis az a terv, hogy minden földet visszaszereznek. Akkor most itt a nagy lehetőség.
"Lengyelországban letartóztattak egy 17 éves ukrán fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy a „Sláva UPA” feliratot és egy piros-fekete zászlót festett a volhíniai tragédia áldozatainak emlékművére." Mehet haza harcolni a többi náci közé.
~egy hétig ment a duma, hogy 'összemlott, katasztrófa az ukrán fronton..ukrajna evakuál...' stb...aztán csak annyi történt, hogy párszáz (v.ezer?)muszka zsoldos ~motoros kamikaze golyófogónak sikerült ~egy hétig vmivel messzebb betörni az ukránok közé ahol halomra lőtték őket 'oszt jónapot' szvsz
https://www.portfolio.hu/global/20250816/megerkezett-az-elso-ukran-reakcio-a-trump-putyin-csucsra-gyomorforgato-szegyenteljes-ertelmetlen-780405 tökéletes összefoglalója a töketlenek találkozójáról... -
megállapodtak, hogy trumpli és pityun nem hibás a háborúért, csak a
háborúpárti biden, ukrajna és az eu az oka mindennek(is)... tehát mosták
kezeiket és bőszen megveregették egymás vállát...mi meg
hallgathatjuk tovább - dupla hangerővel - itthon (is) a mocsok izéktől és
propagandistáiktól is, hogy ők megmondták a 'háborúpártiak'
állnak szemben a békepárti trumplival, pityunnal (és izéegyizével),
stb... (?) szvsz
Erről nincs szó, de ha nem fogadják el, amiben a két nagyhatalom megállapodik, akkor onnantól az usa nagyjából kiszáll, szvsz. Aztán maradnak az ukránok, meg az eu. És még nagyobb káosz a frontokon.
Na. Zselésnek szóltak, hogy vége van kicsi. Hétfőtől hajlandóak koalíciója felbomlik, európai vezetők napokon belül átállnak béke pártivá A sok napraforgó:)
Ugy lattam, hogy mire a megbeszeles veget ert, bezartak a tozsdek. Nem ertettem, miert, mert magyar ido szerint 2 orakor kellett volna zarniuk, de hamarabb zartak. Szerintem jovo heten megy tovabb az altalanos emelkedes. Pl. Wizzair is megy tovabb ugy gondolom
After marketben kicsit csordogált lefelé néhány részvényem árfolyama a sajttáj után. Ezek alapján nem ájultak el a hallottaktól a tőzsdén. De ezek még csak az első benyomások voltak és az after is bezárt már azóta...
Hogyan tovabb ? Vajon a megbeszeles inkabb pozitiv vagy inkabb negativ volt a haboru lezarasa kapcsan ? Mert sokmindent nem mondtak el, de eredmenyesnek mondtak. De azt is mondtak, hogy nem allapodtak meg tuzszunetben. A tozsdere milyen hatassal lesz ?
OROSZ-UKRÁN háború