Na mi van fiuk erre nincs válasz?? Az "ukrán" "" vezetés így viselkedik a hősi katonaival? Se végtisztesseg, se özvegyek kárpótlása? Na erről ennyit...
Trump szembenáll a neoglobalista erőkkel, mondják az oroszbarát trollok. Trump, akinek a kampányát a világ legnagyobb globalistája, leggazdagabb ember dotálta, aztán, amikor nem kapott eleget cserébe a Musk úr, rögtön úggy szmbefordult vele, hogy ihaj... Mert ugye annyira, de annyira értékvezérelt emberek a Musk is, meg a Trump is...:)
Nagyon kár hogy ilyen primitiv a forum kereso motorja, annyit vissza keresni pedig nincs turelmem, de nagyon vissaznezbek par eves hsz eket ezektol a murdoch meg placi elvtarsaktol….
5 lerc wikipedia utan te mindenhato “1846 és 1848 között háború folyt Mexikó és az Amerikai Egyesült Államok között, amelynek végeredményeként Arizona, Új-Mexikó és Kalifornia északi része az USA-hoz került.” 3 allam………. Ez ilyen fidesz szamolasi modszer hogy 50 szazalek az 2/3 ?
Az is kemeny,hogy letoltotte a Chatgpt-t...meg elotte beszallt az internetbe is gondolom. A chatgpt sima webes feluleten elerheto,mit kell azon letolteni? Te jo isten...minek lepodom en meg ebben a topicban barmin is...nevenincs linkek,folyamatos ruszki hazugsagok,toljak a tempot rendesen,szarban a haza...
‘’ Múlt hétvégen letoltottem a chatGPt is. Megneztem most 5 perce . Igazam van ott is. Legyél szíves írd be hogy, mikor felszabaditottak a Auswitzi halatabort a szovjetek, akkor tovább uzemeltettek e halataborkent? . Mert ezt állítottad.! Se a Wikipédia se a chatGPt nem támasztja alá. Azt amit én mondtam az viszont igen. NKDV hogy ott üzemelt, az meg mint mondtam természetes, hisz vették fel a tanuvallomasokat, bizonyítékokat, és a kollaboransokat és Nacik ellen gyűjtöttek bizonyítékot. Tőlük tudta meg a világ mi volt ott... Fejből mondtam amit mondtam, te meg nem tudtad kiguglizni se kínodban az ellenkezőjét. ”” Emberek a palinak nagyobb tudasa van mint a googlenak, ez az ember okosabb mint a chat gpt!!!!! Menekuljetek emberek, nostradamus who🤣🤣🤣 teso aki hozzad internetet köttetett az vilagi bűnt követett el. Jezusom nemertitek ez az ember lenyomja a chat gpt, hatalmas tudassal rendelkezel elkezdtem felni toled uristen egy igazi orakulum egy mindenhato! Te valaminhalhatatlan 1000 eves ember lehetsz aki midnent atelt mindenhoo ottvolt, ilyen zartajtos megbeszeleseket is hallott ami 150 eve volt, ijjaj ugylehet te valami ufo vagy aki a foldon van beepitve.
Hadd haboruzzanak...mondta az a Trump,aki 24 oran belul megoldotta volna a konfliktust,es amire az ork berenc trollok itt verik magukat meg haborupartiznak,aztan valahogy nem igy lett.(Sokadik pofara esesetek,de ki szamolja mar..) Trump eddigi osszteljesitmenye annyi,h osszehozta a vilag egyik legdurvabb bennfentes kereskedeset,aztan jonapot. De majd biztosan o fogja rendbetenni a globalis hatterhatalmakat (aka demokratakat a fizetett orosz propagandista szerint). Hat jo,biztos igy lesz 😁😁😁😁
A mocsok terrorista muszka hatalmas támadást indított Kijev ellen, hát ki a terrorista, nyílván az aki bosszuból a lakosságot támadja fasiszta terrorista módon. Szívesen mondanék olyat amit itt nem lehet.
https://www.portfolio.hu/global/20250607/oroszorszag-szerint-az-ukranok-egyszeruen-nem-jelentek-meg-a-hadifogolycsere-megbeszelt-helyszinen-766617 Gondolom, nem akarnak milliárdokat kifizetni a nyugati, Európai euró milliárdokbol. Az Ukrán feleségének és árváknak. Az igen Ezért nem veszik át? Biztos jobb helyen van náluk, mint a sok ezer már bizonyítottan hősi halált halt ukrán katona családjának? Vagy akkor mi az oka? A ruszkik még ott állnak a sok sok ezer hutott halottal atadando ukránnal az Belarusz határon... És csak várnak meg várnak, de az Ukrán vezetés nem veszi át. Jaj istenem, de szereti is az "" Ukrán"" vezetés az Ukrán népet....
" a csúnya gonosz oroszok/szovjetek tovább mukodtetek halataborkent." Írtam volna ilyet? Add meg az állítólagos hozzászólásom sorszámát! #71836-ban nem haláltáborról (nem hálatáborról?) írtam, hanem koncentrációs táborról. #71845-ban meg azt írtam, hogy a tábort éveken keresztül nem tartották karban. Most meg azt fűzöm hozzá, hogy a tábort átnevezték ugyan börtönnek, de nem sokat változtattak rajta.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon kicsi a valószínűsége, hogy Ursula von der Leyen ciklusának végéig Ukrajna az EU tagja legyen, ha mindent az eddig előírt menetrendben folytatnak, ugyanis bonyolult, több lépésből álló folyamat a csatlakozás a csatlakozási kérelem benyújtásától a csatlakozás
feltételeinek, az úgynevezett tagsági kritériumoknak a teljesítéséig - mely során a tagjelölt ország felkészül az uniós
jogszabályok és normák, a közösségi vívmányok átvételére és végrehajtására (koppenhágai kritériumoknak való megfelelés), tárgyalási fejezetek - ha egy adott terület (például
környezetvédelem, adópolitika vagy igazságszolgáltatás) megfelel az
uniós normáknak - lezárása. . Megjegyzem, hogy egészen érdekes értékelést adott az EU eddig az ukrán csatlakozási folyamatról, ami annyi jelent, hogy politikai döntéssel felülírható, lerövidíthető a csatlakozási idő, ezért nem lehet kijelenteni, hogy 2030-ig nem akarják lezárni az urán csatlakozási tárgyalásokat. Ilyen, alábbiakban felsorolt, érdekes az "értékelése" az ukrán csatlakozási folyamatnak az EU részéről, ami annyit jelent, hogy szándékában áll az EU-nak elnagyolva lerövidíteni a koppenhágai kritériumoknak való megfelelést, azaz eltérni a normál folyamatoktól: . Ukrajna jelentős lépéseket tett a
jogállamiság megerősítésében, a korrupció elleni küzdelemben és az
igazságszolgáltatás átalakításában. Bár az előrehaladás érzékelhető, az
EU többször is hangsúlyozta, hogy további konkrét eredményekre van
szükség – különösen a korrupció felszámolása terén. . A háborús helyzet ellenére Ukrajna
gazdasága fokozatosan alkalmazkodik az uniós elvárásokhoz, de a teljes
piacgazdasági működés még nem valósult meg. . Ukrajna aktívan dolgozik az EU joganyagának átvételén, de a tárgyalási fejezetek lezárása még folyamatban van. . Az ukrán lakosság körében magas az EU tagság támogatottsága, ami elősegíti a reformok végrehajtását.
Szóval te is úgy gondolod, ezek szerint, hogy Orbán túlhajtott propagandájáról van szó, valójában egyáltalán nincs esély egy gyorsított felvételre. 2030-ig bezárólag biztosan nem.
"Elmondta már az usa is, hogy nyakig sárosak az orosz agresszió miatt. " . Persze találtál a sok száz politikusi nyilatkozatból egyet, amelyik szerint az USA is felelős valamennyire. Trumpot meg ne is említsük, ő sokat nyilatkozik keresztül-kasul.
OROSZ-UKRÁN háború