Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
gazmber 2025. 03. 01. 09:50
Előzmény: #67412  Shortelek
tolják a képünkbe ezek az 'orksimogatók' folyamatosan az ilyen pityunék által (is) gyártott kamu hazug dumákat, videókat, amivel ez a musk-a is telerakja már az x-ét - szánalmas egy erőlködés, de mivel az 'emberi butaság határtalan' egyre nagyobb teret nyernek sajnos... tipikus XX.századi náci ármánykodás folyik(?) és a végébe bele se merek gondolni ()..szvsz
Zedisdead 2025. 03. 01. 09:48
Előzmény: #67416  Bandita
Az amerikai garanciák arra kellenek, hogy habzó szájjal lehessen csaholni Oroszországra a kerités mögül, mint a baltiak. Ha amerikai garanciákat kap, akkor nyugodtan elkezdhet a sajtó ingerküszöbe alatt ágyúzni drónozni fegyverszüneti vonalon keresztül, bevonva minket a III vhba. Trump nem hülye, hogy ilyen garanciákat adjon, mellesleg Biden se adott ilyeneket. Nem véletlenül. Zelenszki meg tanuljon meg Putyinnal együtt élni, nem én szültem az ukránokat Oroszország mellé, vegyék figyelembe azt, amit az oroszok mondanak, ennyi. Oroszország nem egy kifejezetten agressziv ország, Ukrajnán kivül senki nem támadtak meg. USA, UK vagy Izrael sokkal többet támadott az elmúlt 30 év alatt.
krida
krida 2025. 03. 01. 09:43
Előzmény: #67411  gazmber
Kérlek, mindez fordítva: Zelenszkijnek fájt és fáj a foga az amerikai zöldhasura, s most hogy cserébe kérnek is valamit, mert ingyenpénz nincs... lehet felháborodni!
Placi82 2025. 03. 01. 09:38
Előzmény: #67412  Shortelek
Majd tolmácsolom neki. Jót röhög rajta majd. Ő meg vörös hadseregben szolgált.  Pár hónapot a végén az Afgan harcorkban Aztán ujjonan megalakult Ukrán hadseregben, mert születési hely alapján oda került át pár hónapra vagy 1 évet  ott is lehuzott akkor. Olyanokat mesélt, hogy az sirnivaloan vicces. Jó hogy az atombombakat akkor azért az amcsik biztonságba helyzetek......😉, kicsit Káosz világ volt ott akkoriban. Dnyeszter menti harcorkban is részt vett.  Ötvenvalahány éves most.
. 2008 ban megunta nyomort, Magyarország jobban tetszett neki, és igaz  magyarnak is érzi magat. 
Te merre harcoltál? Amúgy? , kalasnyokovot azért jól tudod tartani? .. tudod kicsit felfelé hord....
Bandita 2025. 03. 01. 09:37
Előzmény: #67340  Zedisdead
Te miről beszélsz?
Leginkább garanciákat akart, hiszen a deal eddig sem jött be pjutyinnal. Mindig megszegte. 
Shortelek 2025. 03. 01. 09:28
Előzmény: #67414  hekki
Valóban tanulságos  senkiházi.
hekki
hekki 2025. 03. 01. 09:25
Előzmény: #67413  hekki
Remek videó ukránokról, ukránoktól, ukránoknak (is) Spanyolországból. 
hekki
hekki 2025. 03. 01. 09:21
Előzmény: #67407  Zedisdead
Shortelek 2025. 03. 01. 09:20
Előzmény: #67409  Placi82
"Haverom Ukrajnából származik, ugyan ezt mondta 2 éve már, akik Ukrajnában vannak bármi áron békét kotnenenek"
Valszeg hatalmas nagy kamu, persze vnnak akik tárt karokkal várják, várnák az ellenséget, de a többsêg harcol, harcolna, az orbánisták tudjuk gyertek be ruszkik átadjuk az ország kulcsai, na ilyenek azok akik nem harcolnának a, agresszor ellen, szêgyen az ilyen szar alak.
gazmber 2025. 03. 01. 09:02

na jól megy az 'orksimogatás?'
ezek a magukat 'békepártinak' festett g@cik(pityun,izé,trumpli,stb.), teljesen fel akarják rúgni az eddigi világrendet, más országok (épp ukrajna(is) területére, ásványkincseire, stb fáj a foguk, és 'ordítanak' velük, hogy miért nem hagyják ezt 'békésen', és ha nem hagyja, ill. akik ebben a 'háborús védekezésben'(☺) segítik őket - kinevezik 'háborúpártiaknak'..??.. 'nooormális??', de komolyan ki veszi be ezt a dumát? és hogy lehetne itt végre rendet tenni, ha már pl. az usa 'elnökét'(?) is megfertőzték??  szvsz
nikolasz 2025. 03. 01. 08:57
Előzmény: #67409  Placi82
Harcra születtünk, már otthon a családban is ezt tanultuk, mindenáron csináld ki a testvéredet, nehogy megbeszéljétek, üssétek egymást,  mindig te vagy a jobb, neked van igazad, csak üsd, üsd, üsd.
Placi82 2025. 03. 01. 08:41
Előzmény: #67407  Zedisdead
Haverom Ukrajnából származik, ugyan ezt mondta 2 éve már, akik Ukrajnában vannak bármi áron békét kotnenenek.  Akik meg 10 éve elmenekuktek a nyomorbol, korrupcióbol és egy német pékségbe dolgozik 10 éve 3400 euróért ők meg full  harciasak " messzirol". Nem bonyolult. Itt is harciasak  és veresszajuak sokan (Nagykoruton  belüli területről, Sasadrol, Ujlipotvarosbol). Onnan könnyű vaze:)) 
Odesszaban, Munkacsrol meg békét akarnak...... Na akkor kinek van igaza? :) 
Placi82 2025. 03. 01. 08:35
Előzmény: #67394  Istvan78
Francokat. Olvasták USA szervezkedéset, költségeit, Ukrajnában az Oroszok ellen a Biden adminisztrációnak. Olvasstak a titkos anyagokat az USA bol érkező fegyver és dollár milliárdok utjanak. Biztos érdekes olvasmány lehwtett😉😉
És Igen nagy akaraterő kellett lenni, Trumpéknak  hogy erről úgy tilos beszélni. 
Erre vágták a fejéhez hogy milliók eletevel  és a világháborúval jatszott!!! 
Szerintem a fehér ház, utána küldte  a rá nézve "nem túl szép" titkos Biden éra féle hírszerzési anyagokat. Mert ugye ezt most birtokolja Trump...... "Mi tudjuk" Aztán nagyon szépen megváltozotta kommunikációja, nem volt arcoskodas, hanem igen "kompromisszum kész" hangvétel...... 
Zedisdead 2025. 03. 01. 08:32
Előzmény: #67406  Placi82
Azt olvasom ukrán telegram csatornákon, hogy az Ukrajnában élő ukránok döntő többsége békét akar bármi áron. Mig a nyugaton élő ukránok, meg folytatni akarják a harcot bármi áron. Mármint azt akarják, hogy az Ukrajnában maradtak folytassák a harcot bármi áron, nem ők. Tipikusan a nők. Ukrajnában Okszankáknak hivják őket. Más faszával vernék el a csalánt, mint az ide irogató globalisták. Éhezők viadalát folytatni bármi áron, nehogy már az én csapatom veszitsen!
Placi82 2025. 03. 01. 08:26
Előzmény: #67404  Zedisdead
+++. Gratulálok megfejtesedhez. Le a kalappal.
Tiszat irtal, pedig inkább Kun Bélát irhattal volna... 
És ha vége lenne ennek a háború alibijen fenntartott total gazdasági és társadalmi diktatorikus elnyomásnak, hisz választás nincs, már régen nem nyerene messze újra....., a nep, a katonák, férfiak, asszonyok  békét akarnak!!!! . 
Gyikosnnak nevezei Putyint? és békét kötni,? Az előzményeket, és Biden titkosszolgálat ugyiratatit úgy latszik már olvasta Trump és adminisztrációja És  igen duhose, csak hat titkosak, és nemhhizlego USA rá nezve.... . És azt is látja hogy a zöld emberke "nem akar békét kötni", inkább eroforrast akar hogy folytassa a háborút és a mi fontos hogy fenn tartsa a hatalmat, és sleppje a hatalomban forever. Ehhezsok millliard további dollár kell pluszba. Mi ennek az oka? Az hogyha kibuknak a dolgok és a csontvázak 2019 tol!!! Akkor meg Fraciaorszag, és Leyen is elhatarolodik tőle..... 
Na  ezért akar eroforrast további támogatást az Oroszok ellen megnyerhettelen harchoz, fenntartani a jelenlegi státuszt...... 
Zedisdead 2025. 03. 01. 07:03
Ezt a mineral dealt sose értettem, de tegnap végre összeállt a kép. Trump ezt befelé úgy adja el, mint egy jó üzlet, de ez valószinüleg egyfajta Marshall segély lenne a háború utáni újraépitéshez. Ezzel akarják lekenyerezni Zelenszkit, hogy kössön békét. De Zelenszki tudja, ha megköti a békét a jelenlegi vonalak mellett, úgy jár, mint Tisza István, a hazatérő katonák megölik a 3 év pokolért, amit rájuk szabaditott.Ezért ragaszkodik a "biztonsági garanciákhoz", amivel eladhatná a békét. De ez meg Trump számára non starter, mert akkor Zelenszki bármikor újra fel tudja melegiteni a konfliktust, amikor Trump számára kellemetlen, pl a 26 novemberi midterm választások idején. Hiszen Zelenszki egyértelműen demokrata párti.
Murdoch 2025. 03. 01. 05:18
Előzmény: #67402  hekki
https://youtube.com/shorts/PVjc7Ed5_Zo?si=WkO8AL5CccoWg1Iy
Nem számít, itt meg az EU-ban kimosdatják a tagot.
hekki
hekki 2025. 03. 01. 03:44
Előzmény: #67394  Istvan78
Most indul a 24 óra:
"Élőben és színesben láthatjuk a Szelenszkij-kormány összeomlását: Trump ellenségnek nevezte Zelenszkijt és most állította le az összes fegyverszállítást, Musk pedig ki akarja kapcsolni a Starlinket. Még az ukrán parlamentben is rendkívüli ülés van, és a képviselők kezdeményezni akarják Zelenszkij felelősségre vonását! Még Zelenszkij legnagyobb demokrata támogatója, Lancy Graham is hátat fordított neki."
Amint leáll az USA fegyverszállítás, vége lesz az egész agymenésnek
Warior 2025. 03. 01. 03:14
Előzmény: #67399  Ivanhoe
Attól hogy nem szeretem a baloldalt, még nem vagyok fideszes! Igazad van! 
Választásnál nem sok lehetőség van,hogy ne vesszen a szavazatom ezért bevalom fidesz. 
Jobbik,Mi hazánk levesbe menne. Brüsszeli nyaloncokra soha nem fogok szavazni.
Akár milyen szarul élek is. Ideologia ,értékrend nem engedi.
Kommunizmust utáltam,de ennek ellenére Oroszoknak drukkolok. 
Soha nem gondoltam volna.Az igazság érzetem arra húz.Az emberi elme érdekes.
A másik,hogy nem ismerem az arab öltözködési etikettet.Lehet náluk ez a rövidnadrág. : ) De igazad van! Kiskakas és társai nem a lieblingjeim.Szar vagy a fos kategória. 
Brüsszel ellenes legyen,most nekem ennyi a lényeg.
A másik,hogy nem pártokon múlik az életem. 
Kádár idejében is maszekok voltunk a családi értékrend és ideologia az örökségem része.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek