Szerintem az oroszok nem háborúzni akarnak a kontinensel, hanem kereskedni. De ez az én véleményem. Mindenkit elengedtek a szovjetből, egyedül Ukrajna nem volt lerendezve. Most le lesz, ha jól látom.
AZ EU-nak létre kell hoznia egy ütőképes zsoldos sereget és a hátterét a technikával együtt. Az agyak megvannak (itt kell tartani őket, meg kell fizetni) és még ember anyag is lenne. Az elmúlt 20 év másról sem szólt, minthogy nem szaporodunk és hozzunk be fiatalokat, akik szaporodnak. Erre fel páran meg akarják támadni az oroszokat. Már bocs, de ha csak ezt nézzük, akkor kiakarják irtani a kontinenst? Ez kb, a felgyorsult elmebaj további futtatása. Ukrajnában már most problémák vannak, ha tovább folytatják még nagyobb lesz. Nincs zsoldosseregük, nincs technikai hátterük és a populáció, mely a jövőhöz kellene irtódik.
A fronton harcoló ukránok zõme szívesen harconak a hazájukért, tévedésben vagy én a muszka sgresszió ellen vagyok és így gondolja az ukránok zöme is, te muszka propagandát nyomatsz.
Nem én, hanem alighanem a fronton harcoló ukránok zöme. Neked nagyon egyszerű, hogy ők haljanak meg, hogy drukkolhass, csak ők máshogy gondolják. Mindezt egy Z. féle bukott zsarnok miatt.
Slash, ne viccelj. Német hadsereg és most a szárazföldi erőket vegyük: 60.000, franciák: 130.000, angolok: 110.000 Hát honnan a túróból szedsz össze 500.000k ütőképes katonát? Toborzol? Ahogy Client Eastwood mester mondta, ez már a puhapöcs nemzedék. Te is voltál katona, tudod miről beszélek. A mostani generáció inkább gyárt valami YT tartalmat, mint hogy reggel 5-kor felkeljen. De ha toborzol is hosszú évek, a gyártókapacitásról nem is beszélve. A tüzérségi lőszereket tekintve az oroszok többet gyártanak mint az usa és európa együtt... És akkor ráadásul még mozgósítás sincs az oroszoknál, elönkéntesezik az ukrán helyzetet a ruszkik. Igen, kell(ene) egy közös vmi, de annak az usa nélkül nem lesz elrettentő ereje. +Ki kell egyezni az oroszokkal nincs más esély, már csak a gazdasági helyzet miatt is. De ehhez el kell távolítani a könnyes szemű ultraliberális rémgyenge politikusokat. Arról nem beszélve hogy giga adósságokban úszik a kontinens, fizetik a tízmilliárd eurókat a nemdolgozó illegális bevándorlókra, recesszió van, hát ez így nem megy. De már tökmindegy, mint ahogy korábban is írtam, az usa Kínát akarja megfogni, ennek egyik kulcsa, hogy összehaverkodnak az oroszokkal és megpróbálják leválasztani őket Kínáról. Ha Európa nem kíván ehhez asszisztálni és nem veszi figyelembe a yenki nagyhatalmi érdekeket, akkor nemes egyszerűséggel le lesznek xarva és majd jönnek a giga vámok is.
Tudjuk, te meg a hozzád hasonlóak nem harcolnátok az országért se, mint a kurmányotok, ők is inkább elhúznának az országból valamelyik baltás kebelpajtáshoz.
Én már voltam katona, köszi. Te? :-) Nem harcolok értük mert nekem az a terület semmi és az ukránok nem a barátaim. De ilyen gyenge gyáva szarnak lenni mint a trumpli csinál, komolyan mondom..
"CSak értelme nincs sajnos. " Miért nincs értelme, muszka vissza lenbe baszva a mocsok országába, putyin meggondolná, hogy indítson- e megint bàrmit, ha ezt nem teszik meg még vérszemet kaphat a tetû.
Horvát sajtó. Ők is nehezen veszik be azt ami most van. El kell gondolkodnunk itt az EUban a folytatáson. Egy francia -lengyel vezetésű EU NATO kellene pl. "Trump megmenti Putyint""Trump megmenti Putyint. Trump kész megadni Putyinnak mindent, amit csak akar, és ebbe az irányba tart. Ezek a tárgyalások csak egy módja annak, hogy Putyin elérje egy különleges katonai művelet céljait, amelyeket fegyveres eszközökkel nem tud elérni" - mondja Redžepović.Arra a kérdésre is válaszolt, mi lenne Trump indítéka erre."Trumpban és Putyinban sok a közös. Mindketten utálják a demokráciát, mindketten luxusnak tartják az emberi jogokat, és mindketten ellenségesek az Európai Unióval szemben.""Trump mentőövet ad Putyinnak, mert Európa új felosztását akarja elérni az európai országok részvétele nélkül, hogy Kína felé forduljon, ami nagy hiba, mert Oroszország soha nem fordít hátat Kínának" - mondja Redžepović.
Nézzük: 1: katonát senki nem ad, sajnos ezen múlt a háború. Otthon ma már nem tolerálja a nép az EUban. 2. Valóban nincs értelme harcolni az oroszok ellen hosszú távon. 3. Elárulták Ukrajnát. Putyon röhöghet a markába mert idáig is alig bírta. A hülye flepnis Trump-Musk páros a kezére játszik. Elképesztő.. ezt nem gondoltam volna. 4. Ki kell lépni a NATOból és meg kell alapítani egy Eu hadsereget. A fő gond az USA fegyverrendszerekkel van a lengyelek most vásároltak be belőle pl. a franciáknak jó cuccaik vannak. USA technikai függőséget le kell építeni. 5. Az EU simán ki tudna állítani kb 500e harcedzett jó katonát. Az atomot most ne vegyük ide. A lényeg a Carrier-eken múlik. Repülőgép anyahajó ugyebár. UK (2) Spain/1/ Italy /2/ Francia /1/ Ez összesen min 6 carrier. Ezek felfarolnak a Fekete tengerre egy vadászgép -ezreddel támadnak délről, északról a Balti államok és Poland két hónap és Ukrajna visszakap mindent. CSak értelme nincs sajnos. 6. Nem mondom hogy háboruzzunk az oroszokkal de ne legyünk már puncik. Az USA-nek annyi nincs egy év és polgárhaború lesz.
És? Gyakorlatozhatnak a Marson is. Olvass utána oroszok olyan hatekonyan és, olcsón gyartják a hadieszkozoket mint senki se. NATO ban. Nincs annyi lőszer, tuzersegi lövedék, az egész NATO ak mint sz oroszoknak. Angolok Franciak egy tengeralattjarorol egy gyakorlat interkontinentis ballisztikus kilovest nem bírnak végrehajtani. Azóta se! Oroszok napi egyszer alapból megcsináltak célpont ra.. Aztán lovoldoznek meg és fejlesztik a Kinjalt és az oresnyiket napi szinten élesbe !!!!!! Ha és van 6100friss működő 8nterkontintis ballisztikus raetara szerelt atom és hirogenbombajuk. Amivel a világ első aromhatalma. Ergo nem lehet legyőzni teljesen, mert ott akkor a végső megoldása, elég ha kinyitja a sillok fedelet, és összeszarja magát minden NATO tiszt... . 3 éve harcedzett igazi véres harcorkban részt vevő katonai vannak tízezer számra, talpig vérben harcoltak. Nem egy EU s Üdvhadsereg. Másik oldalon meg Angol nagy katonai hadero személyi állomány és titkarnokkel és gender katonákkal 76 ezer akiből 46ezer kapott kiképzést!!!! Ez a legnagyobb Anglia!!! Mit akarsz azzal mondani, hogy ott gyakorlatoztak? Mintha én karate mozdulatokkal fenyegetnek , egy világbajnok ketrec harcost. Értelme nem sok..... :)) De ha Trump tényleg, Putyin mellett integet Moszkvában én szetrohogom magam... Engedjétek már el ezt fiúk...
OROSZ-UKRÁN háború