Egy sort megérne felsorolásban a multitól való távozás, annyi mindent beszélnek a városban, persze tudjuk, közös megegyezéssel volt ;)
Törölt felhasználó2023. 11. 13. 16:03
Európában polgárháború felé halad – véli Elon Musk afrikai-amerikai
techguru, a világ leggazdagabb embere, aki saját közösségi oldalán, az
X-en osztotta meg gondolatait.persze ezt is akarják ,nem véletlen a sok muszlim betelepités,musk is háttérhatalom része,meg trump .biden putyin
Nem kell a moralizálás, különösen tőled nem. A nemzetközi politikai viszonyok második világháború óta mainstream irányzata, a realista/neorealista nemzetközi politikaelmélet a külpolitika mozgatórugójaként az érdekeket és nem az értékeket nevezi meg. Kissinger azt mondta, hogy amennyiben meg akarja szerezni az Egyesült Államok a világ vezetőjének szerepét, akkor nem moralizálni kell, hanem érdekeket érvényesíteni (Kissinger: Diplomacy). Ennek az irányzatnak megalkotója és vezető politológusa Hans Morgenthau. . https://www.jstor.org/stable/1408493
Érteni, a tudás birtokában lenni és levizsgázni belőle, mindenki tudja, hogy két különböző dolog, főleg a jogon! A tudás, a viselkedés, a gerincesség, a példamutatás ad elismerést! Fel kell magadnak tenni a kérdést és őszintén megválaszolni, hogy miért kell állandóan ezekkel a papírokkal kérkedni, miért nincs így névtelenül hiteled itt a topikban? Én tudom, hisz ez világosan látszik annak, aki régóta szemléli a "munkásságod" a topikokban! (általában, aki kérkedik a papírjával, pozíciójával az tudat alatt tudja, hogy nem érdemli meg, nincs a megfelelő tudás birtokában, mintegy pajzsként tartja maga előtt, ezzel és nem a mondanivalójával akarja a tisztelet és az elismerést kivívni, hitelességét bizonyítani, mert ő is tisztában van vele, hogy valójában az nincs meg, vagy csak korlátozottan, a sok ide nem illő filozofikus idézet, hivatkozás is ide tartozik, egyfajta pajzs, mely leplezni próbálja a mondandóban levő logikai hibát, ferdítést, esetleg hazugságot) Önéletrajzodat olvastuk már párszor! Engem is, másokat is hidegen hagy, relevanciája kb nulla a topik témájában! A legtöbb multi egységvezető végrehajtja azt, amit mondanak neki, gondolkodni sem sokat kell, ismerjük jól ezeket a pozíciókat. Ilyenből sok lesz mostanában, annyi akkugyár épül az országban. Két fokkal okosabbak, mint a szalagmunkások, de azt nem látják be, hogy ők is azok, csak magasabb a fizetés, más van a névjegykártyán, de egyszerű rabszolgák, akiknél az elvárás az, hogy ne gondolkozzanak!
Tehát most késztetést éreztél, hogy megmagyarázd a semmit, meg védd a védhetetlent. :D Esetleg a sufni definícióját is kikereshetnéd a vikipédiáról! Bár ettől nem leszel okosabb a szemünkben, de hátha az közelebb visz a tényhez, hogy ebben az esetben szó nincs pejoratív meg ilyen - olyan magyarázandó értelmezésről. A szerző pontosan úgy gondolta a címet, ami őt pontosan dilettánsá teszi. (mint a múltkori MIG kép alá írt F16 azonosítás. Pont ennyit tud itt pár firkász a pf-en (tisztelet a kivételnek), nem kell megmagyarázd a bizonyítványt! :)
A "sufni" szó nemcsak pejoratív értelemben használható, mert aki csak így gondolja, az is dilettáns. Van például „sufnikabinet” (kitchen
kabinet) is. (Sufnikabinet: azt
jelenti, hogy a külpolitikai döntések meghozatala nem a kabinetben, hanem a nem
választott tanácsadók és magánszemélyek belső körében történik) Tonny Blair
sokszor a sufnikabinetre támaszkodva hozta meg döntéseit. Az ismeri is a fogalmat, aki tanulta a külpolitika elemzése c. tantárgyat olyan egyetemen, ahol biztonságpolitikát és nemzetközi politikai viszonyok elméletét, történetét is tanítják. :)
:) , pénzért, igen, biztosan az itt írogató 6-8 ember komoly fizetéseket kap ezért. A hazugságokról meg annyit, hogy az a hazugság, amiről én nem tudom, hogy hazugság, az lehet az én igazságom is.
OROSZ-UKRÁN háború