Tökkelütött ruszkik, maguk sem tudják már, mit hazudozzanak... 😂😂😂😂 https://www.portfolio.hu/global/20230906/ritka-bejelentest-tett-oroszorszag-de-ez-is-csak-meg-tobb-kerdest-vet-fel-638055
"Jevgenyij Balickij, a Zaporizzsjai terület Moszkva által beiktatott legmagasabb rangú tisztviselője egy televíziós interjúban azt mondta, hogy az orosz hadsereg "taktikai okokból" vonult vissza a településről és véletlenül sem azért, mert az ukrán csapatok kiszorították az orosz erőket a térségből." .... "Balickij arról nem számolt be, hogy az ezt megelőző hetekben taktikailag mi értelme volt a faluért vívott könyörtelen harcoknak."
Ja, viszonylag korán. Annyira korán, hogy 2 hete szabin vagyok. :) Gondolkodtam már rajta, hogy kéne nekem is valami ruszki tartótiszt, aki "elenged" időnként - de aztán rájöttem, hogy inkább mégsem.
Jaaa! Hogy neked ez van meg? Nekem meg ez: ,, Augusztus 24-én a HUR azt közölte, hogy Olenivka közelében az éjjel az ukrán hírszerzésnek alárendelt különleges egység deszantműveletet hajtott végre – a csapat négy motorcsónakot rongált meg, az ellenség veszteségeit pedig harminc főre becsülték. A művelet azt volt hivatott demonstrálni, hogy az ukrán erők képesek az ellenség hátországában műveleteket végrehajtani." Mintha nem csak egy settenkedő csapat lett volna.. https://hu.euronews.com/2023/08/24/krim-ukran-hadmuvelet-f-16-raketa
Persze, emlékszem. Odaszivárogtak a partra, az egyik járatta a motort, a másik odaszaladt a kerítéshez és feltűzött rá egy zászlót, majd visszarohant a csónakhoz és usgyiiii. Így úszták meg jelentéktelen tettük következményeit. Ezúttal "nagyobbat" mertek álmodni, meg is lett a következménye.
A múltkori (nem volt 2 hete, még neked is menne a visszaemlékezés.. Ha nehéz is.. :D) krími partraszálláskor is azt mantrázták az oroszok, hogy megsemmisítették még a vizen a deszantot. Azt' utána meg jöttek az ukrán videók a sikeres támadásról és visszavonulásról. (meg az orosz blogger videó a krími védelem reakciójáról... mikor a fess muszka legény egy gatyában fé'részegen keresgéli az ak47-esét a gazban. 🤣)
OROSZ-UKRÁN háború