Korábban pedig kiegyensúlyozás miatt csatoltad az orosz ellentámadást Kupjanszknál, ami mostanra ukrán propaganda lett :D **** Sehmet
2023. 08. 10. 12:29
Előzmény:
Zsombéki
Az jelzés értékű, hogy az OTP topikban mindenkinek az eladást javasoltad, te eladtad, de a feleséged sem hallgat rád, én elgondolkoznék ezen, ő sokkal jobban ismer téged, mint mi :D NA Slava Ukraini! Ruszkik takarodjanak haza! Vissza a topik témájához!
Törölt felhasználó2023. 08. 22. 09:30
Az ukrán vezetés talált magának egy újabb "barátot":
Úgy látszik, hogy a tagkönyv és a hűség nálad kifizetődő, hogy egész nap itt nyomod az ellenzéki mantrát és kis perselycsengésért. :) Egyébként nekem csak a megtakarításom kis része van tőzsdén, de átlagban azért az is szépen hoz, simán meg tudjuk venni a csirkefarhátat azon. :) Ja, és a családi vállalkozások is pörögnek szépségiparban és a jogi szolgáltatásban, valamint a nyugdíj is jön. :) Szóval ne félts engem! :)
Én eladtam, amit 9k körül vettem, de a feleségem megtartotta. :) Az nem akkora dobás sem összegben, sem árfolyam-emelkedésben, mint az Opus a 200 alatti átlagról. :)
Törölt felhasználó2023. 08. 22. 09:09
Az ukrán Védelmi Minisztérium szerint elvesztette az előnyét az orosz tüzérség, az oroszoknak nincs tüzérségi fölénye! "Actually, today we are balanced with Russian artillery due to the better quality of our artillery, more accurate, more reliable, more modern. And this balance is strategically important. Russia has lost its advantage in artillery as it started this war, although it has more barrels." - noted the representative of the Ministry of Defense Szisztematikusan pusztították az orosz tüzérséget, meglett az eredménye! Slava Ukraini!
OROSZ-UKRÁN háború