ojjaj most mi lesz veled meg is zavarodtal egybol mi? A sok hyuelseg melle ez befer boven neked ne aggodj.Hogy is mondtad? 1-2 het muvla terjunk vissza arra ki kerult ki moge? xD Abbol 1 het eltelt es az ukranok topvabbra is nyomulnak elore mig az orosz ellentamadasok sorra besulnek.Itt mar az oroszoknak nicns mit keresniuk egyre szarabb felejuk a helyzet ezert bombazgatnak mert azzal az ta latszatott tudjak kelteni hogy ok allnak folenyben pedig nem csak gyerekeket civileket olnek meg semmi mast nem csinalnak.
demens? Ez csak Putler lehet. Hajszaglász? Annyi gerinc sincs ebben a KGBs-ben, hogy felvállalja a szeretőjét, (akit kiskorúként csábitott el) akitől 2 felnőtt lánya van már
"Michael Kretschmer (CDU) szász miniszterelnök tiltakozott a Taurus cirkálórakéták Ukrajnába szállítása ellen . "Egyértelműen ellenzem a cirkálórakéták szállítását" - mondta Kretschmer a SPIEGEL-nek. A szövetségi kormány ismételten átlépi az általa felállított vörös vonalakat." Természetesen a német propaganda szerint már Putyin fizeti a békepárti politikust.
Szerintem csak a fronthelyzet függvénye. Amennyiben az oroszok visszaverik az ork rohamot, esetleg egy ellentámadás is belefér, küldik szerintem. Különben sem Scholzék döntenek, hanem aki a demens hajszaglásznak adja az utasítást.
a szabolcsi rokonaidat pedig pont az ukránok védik a barbár ruszki hordáktól, így jobb, ha inkább köszönetet mondasz nekik az áldozatukért és abbahagyod a mocskolásukat
Tiszteletem Fedor bátyám! Ne hülyéskedj, a lefolytott kiherlélt mozgó célpontokat, nem lehet egy kalap alá venni a dum dum-okkal, azzal már többre lennének képesek az ukcsik a zavarásnál, ami nem célja a nyugatnak.
Persze, ezek a billentyű huszárok általában Spanyolországból trollkodnak. Biztonságos távolságból. Kézigránát? Még az asszony is befenyíti őket, nem kell ide lövészárok 😄
katonaviselt ember vagy? én igen. vagy a békés nyugat európából pofázol? féltem a szabolcsi rokonaim ezektől. indulj a frontra , csókolgasd az új barátaid. meglepetés fog érni.
OROSZ-UKRÁN háború