Na kibújt a szög a zsákból! Az AFD szélsőjobboldali, erőteljes orosz támogatottsággal.... az AFD támogatottsága részben az egykori kommunistákból áll, szép csavar, de így már minden érthető :D
Az AfD valódi alternatíva lesz a németek számára. Nagypapám sváb volt, több testvérét 1945 után kitelepítették Németországba, szóval több rokonom él ott, akiknek a nagyszülei, dédszülei ismerik a komcsikat, a leszármazottak pedig még most is felismerik a volt et.-akat. Ők AfD szavazók.
Azok közé az ukránok - a civilek életét veszélyeztető - rakétákat telepítettek. Az Anmesty International ezzel kapcsolatos megállapítását már posztoltam.
es az oroszok egyaltalan nem tartja ka frontot nemtudom melyik meseben lattad ezt.Ugy latom az ellentamadas elindualsa utan par1000m2nyi teruletet mar visszafoglalt ukrajna.Szoval en ezt nem mondanam fronttartasnak.Mindig vonulna kvissza egyik bazisbol a masikba.Fronttartas azt jelentene ha az urkanoknak ne msikerulni teruleteket visszafoglalni marpedig sikerul naprol napra ujabbakat.
rendben akkor bevallottad hogy az orosz teknologia sokkal gyengebb mint a nyugati teknologia.Jol ertem?Azt is bevallottad hoyg az oroszoknak mar nincs alkatreszuk hanem mosogepekbol es egyeb iyle nalkatreszekbol rakjak ossze a katonai cuccukat.Ezt is jo lertem?Tehat akkro a zsankciok hatnak ugye?Te mondtad nem en.
OROSZ-UKRÁN háború