És ebben csak te tudsz überelni! Feri országos vezető ifjúkommunista volt, aki Észak-Koreába járt politikai missziót teljesíteni, stb. - de kit érdekel, az máááá régen vóóóót, a lényeg az, hogy most demokrata burzsoá kapitalista, aki milliárdosként a privatizációkor fillérekért lenyúlt cégeiből rugdossa ki az őt felemelő munkásosztály tagjait. . De ugye a krími és a donbasszi választásokat Putyin megbízásából "felügyelő", és azokat legitimnek minősítő Gyöngyösi Márton még a Jobbik tagja. Hátha lemaradtam valamiről. :)
Tegnap esti a legújabb bűntettük: "Augusztus 7-én este Pokrovszk központjában az Iskanderek két lakóépületekre mért orosz csapása következtében 81 ember megsérült, heten meghaltak - mondta Pavel Kirilenko, a Donyecki OVA vezetője. A sebesültek között 39 civil van, köztük 2 gyerek, 31 rendőr, 7 mentős és 4 katona. A 12 emeletes épületben, egy szálloda épületében, ügyészségben, nyugdíjpénztárban, gyógyszertárban, két üzletben, két kávézóban és két polgári személygépkocsiban keletkezett kár. Kirilenko elmagyarázta, miért sérült meg annyi mentő és rendőr a pokrovszki rakétatámadás során. Szerinte ez Oroszország taktikája: az első csapást a civilekre, a másodikat pedig a helyszínre érkező szolgálatokra mérik. Tehát az első ütést Pokrovszkra 19:15-kor, a másodikat 19:52-kor adták le. Kirilenko ugyanakkor megjegyezte, hogy a második sztrájk előtt szerencsére már szétszéledtek az emberek.
Emlékeztek melyik jelenlegi parlamenti párt egykori és mai erős embere tárgyalt 2010-ben az orosz titkosszolgálat központjában? (nem véletlen, hogy a magyar kormány ennyire az oroszok oldalán áll ebben a háborúban)
Ekkora baromságot csak te tudsz leírni. KGBéla az egykori Jobbik tagja volt, 2014-es kémügynél a Jobbik külön indult, nem volt az ellenzéki összefogás tagja. Most meg KGBéla nem tagja a Jobbiknak. Úramatyám és még te oktatsz - LOL
Te floodolsz, és nekem írod? Bagoly mondja! A magyar-orosz KGB-sek nem frankók, de őket inkább az ellenzék soraiban keresd. Tudod, KGBéla is az ellenzéki összefogás egyik pártjának tagja, a krími és a donbasszi népszavazásokon Putyin megbízásából résztvevő, és azokat legitimnek nyilvánító jelenlegi Jobbik-elnök is érdekes viszonyt ápolt Moszkvával. . Én inkább az aranyszegfűt írtam volna helyedben. :) És te pedig azt mondd meg, hogy miért csak az háborúpárti ellenzék az "aurea mediocritas"! ("mikor 80-as IQ felett már láthatóan nem azok")
Azt, hogy Putyin milyen birodalmi gondolkodású, már legalább tízszer leírtam. De ez nem jelenti azt, hogy van Szovjetunió most! Ugye érted! Amit írsz, azzal egyet is értek, a Putyin vezette Oroszország (és nem Szovjetunió) az agresszor, csak az a gond, hogy összekevered az okot az okozattal, és én az okokról írtam. Ez olyan, mint amikor 1945-ben "felszabadítottak" bennünket a szovjetek délelőtt, délután már megszállókká váltak, és a SZEB képviselte akkor szovjeti irányítás alatt a "felszabadítókat/megszállókat". Van még mit tanulnod történelemből, biztonságpolitikából és külpolitikából is, amik nem olyan egyszerűek, mint az ék!
" szovjet propaganda a Szovjetunióval együtt harminckét évbe megszűnt. De ezt ne áruld el senkinek! " Tévedésben vagy mivel putyler. barátod szeretné visszahozni a régi szovjet birodalmat, kitűzik a muszka tankokra a szovjet zászlót, háborúznak, öldökölnek, ez a kgb-s barátod.
Ne aggódj, mert értem! "flood" amit csinálsz. (spam, szemét) szóval: Azt mondd meg, hogy az arany rózsa az most orosz, vagy magyar? vagy csak simán "KGB"-s? ...és ezek az magyar-orosz-kgb -sek miért az elfogulatlan középút? (mikor 80-as IQ felett már láthatóan nem azok)
"a szovjet propaganda a Szovjetunióval együtt harminckét évbe megszűnt" --> ezt majd említsd meg a hős putyinodnak és azoknak az orkoknak, akik szovjet szimbólumokkal masíroznak Ukrajnában
ismét sikerült felmondanod putyin hazugságait, a donbaszban senki nem kérte az orosz fegyvereket és megszállást, ajánlott forrásmunka a kiugrott wagneres könyve, ő ott volt, látta, hogy kb. annyira hiányoztak az orosz katonák az ottaniaknak, mint szar az asztalról
OROSZ-UKRÁN háború