Szerintem hagyd abba a személyeskedést, ha már értelmes cáfolatokat, ellenérveket nem tudsz, írni. HLaci75-nek - a hozzászólásai alapján - a szellemi kvalitását én a helyedben nem forszíroznám, mert abból te nem jössz ki jól. :)
Te aztán furcsa dolgokra gerjedsz. Mobicks cube, te jó ég... Feltételezem, hogy orosz katonakocka készítő gép is van minden alakulatnál. Állj le ezekkel az oldalakkal, nem egészséges. Kamu.
Ha már más zsebében kutakodsz, akkor hadd kérdezzük meg tőled is, hogy te miből élsz, ha ennyi időd van a Fórumon? Ahogy a hozzászólásaid minőségét tartalmi és formai szempontból látjuk, vannak kételyeink. Mesélj, hogy ezeket eloszlathattuk! :)
Értem én hogy fizetett troll vagy de ezzel a színvonallal nem lesz elégedett a gazdád. Mi az hogy saját erőművűket? Nem az oroszoké. Inkább az lehet hogy látják nem tudják tartani a frontot...Szted egyébként miért küldtek el onnan egy csomó ott dolgozót? Ha rakétára számítanak akkor meg tegyen oda légvédelmi rendszert. Vagy képtelenek lelőni a lesajnált nyugati technikát? Lol. Vagy logikus szted hogy az ukrán az egész országát le akarja fertőzni atommal?0 logika.
Nem, csak nem érti. Erről van bizonyíték a neten. A szám ennél jóval magasabb, csak arról nem található megfogható bizonyíték. Ennyit konkrétan név és jó eséllyel rang szerint beazonosítottak. Ezekben nyilván nincsenek benne azok, akiket a mobil krematóriumokban elégettek, akiknek nincs családja stb. A napokban véletlenül belefutottam pár képbe, egy teherautóról leesett emberi kockáról, aminek a bűze zavarja a helyieket. Annyira morbid, hogy kitalálni sem lehet.. Kockába tömörítve szállítják elégetni az orosz halottakat... Található pár kép (nem az eredeti forrás, azt nem találtam) reddit/google keresés "mobiks cube". Szigorúan csak az keressen rá, aki bírja, én biztosan nem csatolom. Az egyedüli remény, hogy egy kegyetlen fake, csak sajnos Bucsa után bármit el tudok képzelni a muszkákról.
Törölt felhasználó2023. 07. 05. 09:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez nem idevaló videó szvsz, ilyen szintre nem szabad süllyedni.
LAcika neked nem kene dolgoznod? Vagy te is nyugger vagy? Mert reszvenytopikokba nem latlak irni tehat valoszniu nem rezsvenyezel viszont akkor honnan van ennyi idod? Jo kerdes mi?
eddig is csak sikertelen tamadasuk volt ott ez valoszinu nem fog valtozni.Ujabb kudarc sorozat fog napvilagot latni. xD
Törölt felhasználó2023. 07. 05. 09:16
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Oroszország csapatösszevonásokat hajtott végre Szeverodonyeck térségében, valószínűleg egy Harkiv elleni offenzívára készülnek. Ukrajna nyár elején indított offenzívája továbbra is lassan halad, jelentős veszteségek mellett. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
OROSZ-UKRÁN háború