Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
goapsy1
goapsy1 2023. 07. 04. 07:50
Előzmény: #41899  Törölt felhasználó
Eleinte én is így voltam ezzel, de rá kellett jönnöm, hogy mikor nem jönnek a hülyeségeikkel önként az "udvari bohóc" szerepkörre, olyankor nagyon leül a topic. :)
Törölt felhasználó 2023. 07. 04. 07:47
Előzmény: #41897  goapsy1

Unalmas, mégis nap, mint nap rontja itt a levegőt!
Ha ennyire unalmas, visszanézhetne úgy szeptember végén, október elején, addig meg lenyugodhatna 3,14-ba.
Törölt felhasználó 2023. 07. 04. 07:45
Előzmény: #41894  Murdoch

Nem mondtam, hogy propagandista.
Csak a tényeket közöltem, az orosz kormányzat tanácsadója volt és hitelesebb forrást is kereshetnél, akinél nem merül fel nemzetbiztonsági kockázat.
Amit cáfoltam, az az állítása, hogy végtelen lesz a háború, nem lesz végtelen.
De görcsössen szenvedj, mit a ruszki hadsereg a fronton, legalább elmondható, hogy együttérző vagy!
Mondom én, hogy nem érted a demokráciát, aminek sajátja a kormányváltás is!
A kormányváltások, illetve annak lehetősége garantálja, hogy a korrupció nem ölt kezelhetetlen mértékeket és a korrupció nagy része sikeresen felderíthető, mert ha egy politikus tudja, hogy ellenfelei (és nem ellenségei!!!) kerülnek hatalomra, akkor a törvénytelen dolgai kiderülhetnek és önmérsékeletet tanúsít.
Nem úgy mint Putler, vagy mint Orbán a megbugizott választási rendszerével.
goapsy1
goapsy1 2023. 07. 04. 07:28
Előzmény: #41865  Törölt felhasználó
Hogy is van ez a ruszki legendáriumban, tovaris? 🤔

Ukránok 2 hét alatt 130 km2-t megszerezve az első ruszki védvonalat ostromolják: Siralmas és unalmas.

Ruszkik 11 HÓNAP (!!) alatt a fél sereg ledarálásával elfoglalják a bahmuti főutca 200 méterét : F-E-R-G-E-T-E-G-E-S orosz siker!!!🥳🍾

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
goapsy1
goapsy1 2023. 07. 04. 07:22
Előzmény: #41875  Törölt felhasználó
"A kóla rendelést meg kell duplázni, most már tudjuk, hogy vanderjellen mire küldi a plusz pénzt az adótokból"

A rengeteg ruszki siker közepette elkerülte becses figyelmedet az az apróság, hogy a Wagner eddig egyetlen fontosabb helyhez került közel: Moszkvához. 😆

Bár amennyiben putlernek a botoxon túl kólázni is van ideje, mikor magángépen menekül, akkor tulképp helytálló, amit írsz.
😂
goapsy1
goapsy1 2023. 07. 04. 07:19
Előzmény: #41868  Törölt felhasználó
"Sotime tudna moderálni, de ti mindenkit feljelentetek"

Nocsak, lekoppintották a módszereteket? 😀
Murdoch 2023. 07. 04. 07:16
Előzmény: #41892  Törölt felhasználó
Gondolom te is a Harvardon PhDztál, meg lassan a fél nyugat világot le kell majd orosz propagandistáznotok. Ha neked még belefér néhány év, az remek, addigra mondjuk majd lesz pár kormányváltás is az EU-ban. 
Törölt felhasználó 2023. 07. 04. 07:05
Előzmény: #41891  Shortelek

Vicces lesz látni, a T-34-esek mögött fedezéket kereső gyalogságot, melyet még a cári hadsereg Mosin-Nagant puskáival látnak el :D
Egyre több felvételen látni, hogy az elfoglalt lövészárkokban az ukránok a fent említett 100+ éves puskákat zsákmányolnak és viszik haza trófeának.
Törölt felhasználó 2023. 07. 04. 07:03
Előzmény: #41890  Murdoch

Nincs központi és egy igazság narratíva a nyugati világban, ilyen a demokrácia, tudom nehéz ezt felfogni, annak, aki hozzá van szokva ahhoz, hogy mindig valaki megmondja mi az igaz, mi a jó, mi történt.
Hitelessebb lenne egy olyan szereplő véleménye, aki nincs bekötve a ruszkikhoz és nem volt évekig az orosz kormányzat tanácsadója, mert esetükben joggal felmerülnek bizonyos nemzetbiztonsági kérdések.
Véleménye a végnélküli ukrán háborúról egyértelműen téves, vége lesz ennek a háborúnak az biztos, a kérdés az időtáv, hogy rövid idő alatt, vagy jelentősen elnyúlik. Néhány év beleférhet, de ez nagymértékben függ az orosz nép teherbíró képességétől, ami a múlt heti Wagner puccskisérletnél látszott, hogy nem olyan véges, mint amennyire  a kormányzat gondolja.
Az oroszoknak a hosszútávú érdekük a gyors kudarc lenne, mert ebben az esetben a hadsereg nem kerül vissza a XX. századba és a gazdaság is lehetőséget kapna a gyors(abb) helyreállásra, de még így is évtizedekig magával hordozza majd a háború negatív hatásait.
Értem, hogy kellenek a reménysugarak, mert ami az elmúlt 490+ napban történt Ukrajnában, az erősen megtörte az oroszok önmagukról és legyőzhetetlenségükről kialakult képet. Válságban oroszország, válságban az orosz lélek, a jó hír, hogy a háború után lehetőség lesz a valóság talaján mozogni, még akkor is, ha az orosz birodalom képe teljesen összetörik és egy területileg nagy, de közepes fejletségű és gazdaságilag talán Ázsiában az éllovasok mögött kullogó ország lesz.
(2019-ben az orosz GDP Dél-Korea GDP-jével volt egyszinten!)
Shortelek 2023. 07. 04. 06:48
Előzmény: #41890  Murdoch
Nem kell izgulnod, a muszka föl foja adni, mikor már a T34- ek is elfogytak, katonák megadják magukat mert nincs mivel harcolni.
Murdoch 2023. 07. 04. 06:30
Előzmény: #41889  AlonsoRenault
AlonsoRenault 2023. 07. 04. 06:07
Előzmény: #41886  WLM
Lehet reménykedned vén propagandista komcsi, de itt kiéheztetés megy. Adhatnának több fegyvert is. Usában ott van több ezer Abrams kivonva a forgalomból, de.nem teszik, mert így hosszabb távon jobban le tudják amortizálni az oroszokat. Sajnos olyan vak vagy hogy ezt se látod..De addig reménykedsz legalább. Amikor majd elvesztik a Krímet meg a dél részeket akkor is hitegeted majd még magad. Márpedig ez lesz, elég lezárni a déli folyosót aztán nincs utanpótlás, kapitulálnak a ruszkijaid. Sajnos addig halgatnunk kell az agymenéseid. Mondjuk gondolom utána is mert azt is sikernek fogod előadni. Hiszen Herszon stb. után is itt nyomod a sikerpropagandát. Nem kéne elmenni normális helyre dolgozni? Ebből élni ultra gáz. Ráadásul bármikor borulhat a főnökség. 🤣
janosvitez 2023. 07. 04. 01:39
Előzmény: #41886  WLM
Ja....és a portfolió mikor írja meg a csili vili  orosz csodatechnika részleteit??
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2023. 07. 04. 00:34
Előzmény: #41872  euler
nekem is ez a meglatasom nem veletlen "buknak" le a klonok.Menekulnek mert hamarosan osszeomlanak az oroszok es inkabb elobb felszivodnak.
WLM 2023. 07. 04. 00:12
Előzmény: #41838  vigkrisz
duraczell 2023. 07. 03. 22:46
Előzmény: #41882  Istvan78
Nem arról volt szó, hogy börtöntöltelékekkel van/volt tele? Akkor hogyan lehet profibb?
Amúgy a marketingjük jobb (volt) kétsegtelen, no meg mert az orosz kisemberek szàmára a sikertelenség okaként kb direktben megnevezték a dilettànst. No nem Putyint, hanem a katonai vezetőket. Az már lehet más kérdés, hogy ebből a Hofi féle szerepből túl is lépett Prigo, de amíg a cirkuszt biztosította pl Bahmutnàl, addig kevesebb kérdés volt a többi területről. 
Ne legyen igazam, de el tudom képzelni, hogy a beloruszba történő áttelepítése mindössze egy új toborzási forrást nyit meg, es kb mint egy új szabadcsapat fog működni, mert tudtommal nem azzal nincs baja, hogy ukrajnábs kell menni lövöldözni, csak a függetlenségét nem akarja feladni.
Törölt felhasználó 2023. 07. 03. 22:42
Előzmény: #41882  Istvan78
Igen, a megvalósítás még érdekes lehet. 
Istvan78 2023. 07. 03. 22:25
Előzmény: #41881  Törölt felhasználó
Azt nem tudom, hogy mennyire szeretik az oroszok a Wagnert, de úgy tűnt, az tetszik nekik, amikor a hadsereg vezetését és rajtuk keresztül Putyint bírálta.
Egyébként az érdekesnek mondható, hogy a morál egy zsoldos seregtől javul, akik pénzért és nem morális alapon harcolnak, de persze lehetséges, hogy a profibb mivoltukból következik, hogy jobban lehet rájuk támaszkodni, mint a reguláris erőkre.
Én még mindig nem akarom elhinni, hogy visszafogadnák a Wagnert, mint elkülönült szervezetet és főképp Prigozsin vezetésével.
Törölt felhasználó 2023. 07. 03. 22:15
Előzmény: #41880  Istvan78
Pont ma istenítette itt egy ukrán troll, hogy mennyire népszerű és hogy szeretik az oroszok a Wagnert. 
Az acélos morál még átütőbb lesz. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek