Emlékeim szerint az ukrànok is robbantottak gátat és árasztottak el területet Kijev felett, hogy szűkítsék az oroszok manőverező képességét, így a főutakon tartva őket, hogy lakott területen mérhessenek rájuk tüzérségi csapást. Állítólag az zseniális terv volt. Az oroszokat csak azért nem értem, hogy miért nem várták meg, hogy megkezdjék az ukránok az átkelést?!
állítják az orosz védelmi minisztériumban, amit még az oroszok is kiröhögnek írhattak volna 370.000 is és akkor vége a háborúnak, mert elfogytak az ukránok :D Az is hülye, aki ekkorát lódít, aki meg elhiszi, annak nem kell cipőfűzőért menni a sarki fűszereshez :D
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. az ukránok vesztesége összesen 3715 katona, 52 harckocsi, 207 páncélozott harcjármű, 134 jármű, 5 repülőgép, 2 helikopter, 48 tüzérségi löveg és 53 pilóta nélküli légi jármű. A támadás visszaverése során elszenvedett orosz veszteségeket 71 halottban és 210 sebesültben, 15 harckocsiban, 9 páncélozott harcjárművben, két járműben és kilenc lövegben nevezte meg. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Sok emberrel beszelgettem itt Moszkvában ismerősök, rokonok és az a véleménye majdnem mindenkinek, hogy az oroszok robbantották fel a gátat, igy délen nem tudnak az ukránok támadni mindent elöntött a víz, lehetetlen!! Ez itt a vélemény
"... A vízerőművet kiszolgáló duzzasztógát elleni támadás feltehetően háborús bűncselekménynek minősül" Attól függ, ki győz. 73 éve a Möhne és az Eder gátjainak lerombolásáért kitüntetés járt.
Másoltam, bocs 🙂 Russia blew up its own pipeline Russia blew up its own bridge Russia droned it's presidential palace Russia attacked Poland with Ukr missile Russia is attacking the NPP they control Russia blew up a dam to flood it's positions
OROSZ-UKRÁN háború