Kína sunnyogva, de elég aggresszíven nyomul keleten és Afrikában. Folyamatosan terjeszti ki a befolyási övezeteit, csak ne higgyük azt, hogy Kína a nagy bölcs panda, aki békésen ücsörög a bambuszerdőben. Kínai beruházásokkal adósít el országokat és átveszi ott a gazdaság neki tetsző részét. Nem ismerős?
Pont most lesz jó, amikor bajban lesz a kínai gazdaság, ha bojkottálják pár terméküket, még nagyobb bajban lesznek. Tudom nem hiszitek el, de fogy a munkáskéz ott is.
Szedd össze magad Fedor! A tények makacs dolgok! Figyelj a dátumra is! Az ukrán fiókokban a megosztás előbb történt, mint az orosz barát arabban. Ilyen orosz hadsereg jobb, ha hazamegy, mert minden orosz katonának van egy ugyanilyen gránát ajándékban az ukránoknál! Tudom kellemetlen az elit orosz harcost, a buta börtöntölteléket védeni, de “sajnos” az elit vdv-t már felőrölték a zongorista zenészei 😉 Emlékezz a hosztomeli és vhuledári kudarcokra! És a zenekar tovább játszik! Slava ukraini! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
A müholdak és atomtengeralattjàrok vilàgàban a hiperszonikus rakétàkról nem is beszélve,az anyahajó màr nem tényező.Leszàmitva az olyan eseteket ahol egy afrikai diktàtort kell megnevelni.
Nekem az tecc a legjobban, hogy ennek a félelmetes oroszországnak van 1 db anyahajója ami 6 éve dokkban, azóta nem tudják eredményesen rendesen megjavítani. USA 16 db anyahajó. Hát igen félelmetes az orosz túlerő.
Wow, mióta kapnak az oroszok NATO kiképzést? (a felvételen egy ukrán drón által ledobott gránát látható az orosz állásra) https://twitter.com/i/status/1646940127900344344 Fedor szedd össze magad! Tudsz te többet is, jobbat is! Még akkor is, ha ezt az elfuserált orosz haderőt kell védened!
Egy fórumtársunk azt írta, egy orosz bennfentes már az összes adatot átadta az amcsiknak, a titkosított kódoktól a frekvenciákig, védekező és támadó rendszereikről. Ezért is torpantak meg. Állítólag még a saját drónjaikat is ellenük tudják fordítani. :-)
Igyekezniük kell, mert ha kilevelesednek a fák, már nagyobb lesz a takarás. Meg a napraforgót és kukoricát is vetni kell, legyen mivel elönteni minket.
OROSZ-UKRÁN háború