Mivel putyin elszámította magát, most kellene bevinni neki egy gyomrost, hogy végképp mondjon le a terveiről, most kellene szállítani az ukránoknak minden fegyvert ami csak kell, hogy felörőljék a náci csapatokat.
Persze,hogy bekellett volna tartani az egyezményt amit a HITSZEGŐ RUSZKIK IS ALÁÍRTAK.Nevesül ha ukrajna lemond a nála lévő néhány száz atomtöltetéről akkor az oroszok garantálják a határaikat... NEM KELLETT VOLNA!ÉS MOST MEHETNE AZ ATOM MOSZKVÁRA MIVEL RÁTÁMADT EGY MÁSIK ORSZÁGRA... AZ orosz(szovjet )népvédést pedig ismerjük....3-5millió ukrán vesztette az életét a Holodomor során.. Ez is a kedveltségüket növelte.....
A minszki egyezményekre gondolsz, amelyik a szakadár területek státuszát hivatott rendsezni. De ugye a minszki egyezményeket megelőzte, hogy az oroszok elfoglalták a Krímet és a szakadár területek megszerzésében is besegítettek. Az nem zavarja a szemed, hogy ezek voltak az egyezmények előtt?
Putyin védi a népét ezektől a szarháziaktól. Amerika ugyan ezt csinálná forditott esetben. Be kellett volna tartani az egymezményt,akkor nincs háború. Ennyire egyszerű a képlet. Minden normális ember ösztönből ezt csinálja ha a saját terciáját fenyegetés éri. Főleg ha erről szerzödés is születik.Persze vannak csúszómászók akik pénzért,hatalomért jólétért lefekszenek."Nyugati libernyákok."
Munkásszállón látom az arányt.Meg a szomszédnál.Mivel kivan adva a ház az ukránoknak. 4 beállós műhely is lakhatóvá alakítva.Kollégiumban is tavaj a férfi volt a tőbb. Mikor jöttek mint a sáskák és hirtelen el kellett helyezni őket. Olyanok mint az állatok. Elmentek,fel kellett újítani,hogy újra használható legyen .Gyárban az operátorok 80% ukrán. Ebből nő 20-30% Nők járkálnak azért haza is. 19-25 éves fiatalok,már a legtöbbje. Persze lehet máshol más az arány.Én ezt látom. Hogy hogyan jöttek nem tudom.Magyarúl egyik sem tud.
Én nem küldöm őket oda, én azt mondom, ezt döntsék el ők, ha harcolni akarnak, harcoljanak (a hazáért). Ti viszont el akarjátok dönteni, hogy ne harcoljanak, adják fel a hazájukat. A haza feladása igen férfias szerinted.
Ukrajna lakossága 43 millió feletti. Külföldre szinte csak gyerekek és nők mentek/mehettek. De ennek ellenére, belátom, ez hülyeség volt tőlem. Gyerekek és öregek, betegek, fogyatékosok is csökkentik a hadrafogható létszámot nem csak a nők. (Egyébként valamennyi nő is szolgál valószínűleg.)
OROSZ-UKRÁN háború