Érdekes ez media már tavaly elfogyott a rakéta,lapáttal meg ásoval támadnak az oroszok..tényleg kéne valamit tenni ez a zelinszkij nem tárgyal és kiirtatja az ukrán ártatlan embereket!! Gonosz ember!
Zelo a támadás előtt sem volt szabad, az amcsik diktálták a szövegét. A keménykedése meg mihez vezetett? Zelo teljes biztonságban van, mert azt a ruszkik is tudják, ha valami baja esik, mártírként sokkal nagyobb ellenállást hozhat.
Teljesen más a felállás. Ukrajnában kemény diktatúra volt, van. Ott nem kell senkinek sem tetszelegnie, ott verni kell az asztalt és követelni. Azt láthatod, hogy zelo mit ért el a keménykedéssel. Romokban az egész ország és még nincs vége. Orbán ennél sokkal ravaszabb.
Törölt felhasználó2023. 03. 09. 08:39
don viktátor szabad????????? ez vicces, aki lefizethető, aki a múltjával (talán jelenével is) zsarolható, az nem lehet szabad. don viktátor pálfordulása az orosz viszonyban erősen sejtet valamit. egy kis ország, nem lehet szabad, ahogy a kis ország diktátora sem. De erősen befolyásolható, láncos kutya. érdekes, hogy leírom itt a véleményem, és egyesek azonnal rácsapnak. pedig hozzá sem szóltam, nem értem, miért nem megy a oroszbarát elvtársaival rulettezni.
Arra még mindig nem kaptam választ, hogy a Krím elfoglalása után mi változott ott. Talán az összes nő meg lett erőszakolva? Tényleg érdekelne, hogy jobb lett nekik, vagy rosszabb, esetleg észre sem vették a változást?
Orbán lavíroz, tehát szabad, Zed végrehajt tehát szolga, csak nem a népé.
Törölt felhasználó2023. 03. 09. 08:24
Zelenszkij lehet, hogy az amcsik füttyére táncol, de legalább egyértelműen teszi azt. Ellenben Don viktátor köpönyegét fogrgatja. az oroszok inasa, de közben az eunak is eleget tesz, hogy hátha kap pénzt. nem kétszínű, sokszínű! mint a szivárvány, ahogy az érdekei (nem az országé) megkívánja.
Helló Szieszta! Imádom a neved, az egyik kedvenc tevékenységem. Hát igen, tudni kell a sorok közt olvasni és ragaszkodni kell a rideg tényekhez, különben könnyen túszul ejt valamelyik narratíva.
Ukrajna már nem létezne, ha az amcsik nem álltak volna mögöttük. Ezért úgy kell ugrálni, ahogy ők fütyülnek. Zelo azért van ott, hogy teljesítse gazdái kívánságait. Semmi köze a nemzete érdekeihez. Mikor bemutatták Bahmutot, ott már nincs egyetlen ép épület. Nagyon elgondolkodtató, hogy megéri nekik ez? Szerintem nekik nem, de valakiknek nagyon is.
A politikus azért politikus, hogy el tudja adni magát, legalábbis a demokráciában. Az a jó politikus, aki el tudja hitetni, hogy a nép érdekeit képviseli.Az emberek mindenhol egyformák, szépen becsomagolva mindent elhisznek. Jó bornak is kell cégér. Reklám nélkül semmi nem lehet sikeres. A legtöbb sláger is úgy születik, hogy az előadó fizet azért, hogy a média felkapja, aztán ha befut, bőségesen megtérül a befektetés.
A bedöngölés tényleg jól hangzik ukrán szempontból, csak kivitelezhetetlen. Először is meg kellene hallgatni, hogy miről nem hajlandók tárgyalni. Jaa, hogy azt más is meghallaná és még a végén megtetszene valakinek, áhá. Így már érthető a fül befog, szem becsuk és előre amíg vagyunk hadművelet.
OROSZ-UKRÁN háború