Az elöző hszd-re, de ők is hulnak és az oroszok is hulnak, a mostanira pedig, azért kell az ukránokat támogatni, hogy putyinnak ne legyen kedve több ilyen aljasságra, hát ezért.
Miért kell folyamatosan küldeni az uránoknak a fegyvereket? Gondolom még egyet sem veszítettek el belőlük, sőt, még a lőszert sem használják, a sapkájukkal páholják el az orkokat. :-)
Mit mond majd Orbán a holnapi 2023-as évértékelőjében a háborúról? Mennyire lesz oroszbarát/ukránbarát? Szerintem pávatáncol, üres frázisokat pufogtat és az országunk kicsisége és saját (kövér) kicsisége miatt szorgalmaz ezt azt, főleg békét, amihez neki sincs sokkal több eszköze, mint nekünk.
A hírnév és a népszerűség magas helyeken irigységet szül és a tömeg tömjénező dicsérete szeszélyesen ingatag. Az emberek, midőn ráuntak, éppoly lelkes élvezettel döntik le bálványaikat, mint amilyen lelkesen a magasba emelték.
De, jártam, bár kétségkívül nem éltem kint. És egy szóval nem mondtam, hogy ne lenne arra korrupció, sőt. De ilyen téren az az ország, ahol 3 millió birka lelkesen bégetve nézi, hogy egy tahó tolvaj a haverjai nevére iratja a fél országot, háát, talán ne nagyon óbégasson. Majd ha svéd szintű lesz itt a helyzet, na majd akkor. Addig rohadtul ne.
A szoci banda is megérte a pénzét, de a fasorban se voltak ezekhez képest. Nokiás-dobozokért ezek már az utcán se hajolnának le.
Ugyanakkor a jelenlegi magyar jobbágytársadalomhoz tökéletesen passzol egy orbánhoz hasonló bugris-potrohos földesúr. Majd ha jobbágyok helyett polgárok élnek az országban, akiknek lesz igénye demokráciára meg kultúrára, akkor majd lesznek normális vezetőik is, addig nem.
Te még életedben nem jártál ukrajnában. Hamar kiderül, h fotelból írod a sok sületlenséget. Beszélgess néha olyannal aki jár ki, de az is fog neked meglepőt mondani akinek ukrán szomszédja van. :D Beszélgess, ne a sok faszságot olvasd a monitorról. ;) Persze az orosz sem különb. Egyik kutya másik eb.
Szankciós infláció, a nagy túrót, azt. Nyilván a fél év múlva bevezetett szankciók miatt kellett Mo-n már 2021 novemberében, 3 hónappal a háború előtt hatósági árassá tenni a csirkefarhátat... 🙄 Azóta meg sikerült kb világrekord élelmiszerinflát elérni. Ez 100%ig fideszes infláció.
Pontosan, épp ez a gond. Ha 2014-ben putler hasonló szintű választ kapott volna, mikor a Krímmel "játszadozott", akkor a mostani háborúra nem kerül sor.
Szó nincs arról, hogy "jutottak", ez nem egy bibliai szintű "eleve elrendelés". Jobbágynemzet kitermelte magának ezeket a gazembereket, és még tavaly is 3 millió retardált birka lelkesen megszavazta őket. Ez nem egy sorsolás, hogy "ezt dobta a gép". Ostoba jobbágynemzetnek szar vezetők dukálnak.
És innentől kezdve az ukránok fényévekkel előttünk járnak. Van korrupció ott is, nem mondom (ha nem is annyi, mint itt) - de jobbágynemzetnek finoman szólva is nehéz lenne őket nevezni az utóbbi év tükrében. :))
Ja, neked az eddigiekből az jött le, hogy a ruszkik milyen szuperül bírják? 😃 Akkor bocs, nyilván én tévedtem. :)))
Gazdaságilag, katonailag, reputációban agyonverve, halmokban állnak a ruszki hullák, jól bírják, tényleg. :) Ha ez ruszkiéknál sikernek számít, akkor én részemről nonstop hasonló sikereket kívánok nekik a következő évtizedekre. 😃
Azt mondták, az oroszoktól már csak 20% gáz jön, így ez a gázár ugyanúgy fáj a nyugati cégeknek is. Ez hasonló, mint a gabona, a lengyel, szlovák meg magyar gazdákat jócskán megszívatják az olcsó uki kukival.
Szíved joga. Csak leírtam, hogy ez mivel jár. Tömeggyilkos diktátort szeretetteljes gazsulálással még soha a világtörténelemben nem állítottak meg, épp ellenkezőleg.
Milyen "jól" is járt volna Európa, ha nyáron enged a ruszki zsarolásnak a gázt meg olajat illetően, nem? 😃
OROSZ-UKRÁN háború